Gustav Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 sej to je ta. sem narobe napisal - chelebao je izdelal program.... S kartice mi programa niti ne zazene, z diska pa pridem samo v osnovno masko. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
SpEkTr Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 zgleda se mormo nek dobit...pa da dam tvojo kartico v moj carlink in obratno pa da vidmo... Citiraj
Gustav Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 zgleda se mormo nek dobit...pa da dam tvojo kartico v moj carlink in obratno pa da vidmo... vem, sej ni? ne re?em, sam butast se mi zdi d morm tle doktorirat za tako pi*darijo. Bomo en dan u LJ. Pa ?e ?e Yavarye pride... spijemo kavo razme?emo te kartice pa gasa. Mrit je te?ava v kartici sam mi ni jasno ker mi je prodajalec jasno in glasno zatrdil da ima isto in mu dela. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
SpEkTr Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 Ja najbolj? da sprobamo mal..razne kombinacije..sej krivca se hitro dolo?i Citiraj
KAALman Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 jaz mam star model brez BT pa max. 2GB kartico, pa vse ?pila mam pa ene 8 kartic po 2GB in je ?isto dovolj muzike... mogp?e pa ni tak kompatibilno, kot pi?e... mene najbolj jezi to, da ne morem preko USBja meti ni? prklopljeno, ker takoj, ko se ali menja GSM signal iz repetitorja na repetitor, ali ko mi zazvoni GSM, ali ?elim koga klicati, se napravica resetira... ?e pa mam SD kartico, pa dela OK... Citiraj LP KAALman
SpEkTr Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 Glede na to, da mava isti radio mora it do 10 map brez te?av. Pomoje res zna bit kaka fora v kartici. Se bomo v nedeljo dobili pa sprobamo Citiraj
SpEkTr Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 11 map? Ja ok, heheh..To zihr ni kul Citiraj
Gustav Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 Govorim kaj sem probaval. Nekje sem sicer prebral da model BT podpira ve? kot 10 map. Pa tudi ?e se dr?im 10 (kar trenutno delam) ih mi jih trenutno najde 9, od tega v nekaj mapah samo po cca 20, ?eprav jih je notri cca 70 do 95 komadov..... Kr neki je vse skup. ?lovek zgubi voljo, sej druzga ni. Sploh jaz k mam rad vse lepo posortiran in mislim, da vsak ki kupi Xcarlink. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
YavarYe X6V6 Napisano 1. december, 2009 Prijavi Napisano 1. december, 2009 Govorim kaj sem probaval. Nekje sem sicer prebral da model BT podpira ve? kot 10 map.Pa tudi ?e se dr?im 10 (kar trenutno delam) ih mi jih trenutno najde 9, od tega v nekaj mapah samo po cca 20, ?eprav jih je notri cca 70 do 95 komadov..... Kr neki je vse skup. ?lovek zgubi voljo, sej druzga ni. Sploh jaz k mam rad vse lepo posortiran in mislim, da vsak ki kupi Xcarlink. Majstr brez panike, bomo v nedelo po?ekiral in po?tudirla kaj ga matra.Bo za zdr?at ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gustav Napisano 2. december, 2009 Prijavi Napisano 2. december, 2009 Seveda. Nobene panike. Sej sam debatiramo. LP Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
alibaba Napisano 8. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 8. december, 2009 Seveda. Nobene panike. Sej sam debatiramo. LP Kaj si zrihtal? Sem pa opazil, da imajo zdaj tudi vmesnike Dension, sicer za mazdo ?e ne. Ampak kokr gledam tudi te na mazdi ne podpirajo texta... Citiraj
SpEkTr Napisano 8. december, 2009 Prijavi Napisano 8. december, 2009 ?e prav vem ena mala zmeda. Od Ajvarja kartica pri meni ni brala ene par map. Moja pri njemu je delala b.p. Od Mazde6combi njegova kartica pri njemu ni delala oz. je carlink spustil neke mape, pri meni je bral vse. Moja pri njemu je delala b.p. Go figure. Ajvar na leptopu v eni mapi ne vidi komadov, da kartico v carlink iz taiste mape ?pila muziko?? :-) Tko bi rekel, zlo random vse skupi. Citiraj
Gustav Napisano 8. december, 2009 Prijavi Napisano 8. december, 2009 Ja tko nekak je vse skup. Bom ?e neki probal, potem pa grem modul menjat..... Zanimivo je to, da digitalne stvari ponavad delajo al pa ne. Tuki je pa kar nekaj vse skp. Bo ?e. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
alibaba Napisano 10. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2009 Ja tko nekak je vse skup. Bom ?e neki probal, potem pa grem modul menjat..... Zanimivo je to, da digitalne stvari ponavad delajo al pa ne. Tuki je pa kar nekaj vse skp.Bo ?e. Mo?no, da si ti dobil ?udnega, ker na?eloma dela b.p.... Kaj je kdo sprobal ?e Dension ali ne? Malo me mika zato, ker ima? lahko nomejeno map notri! Al bom moral bit spet testni zaj?ek Citiraj
SpEkTr Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Sej bi na?eloma lahko tut na car linku imel neomejeno map. Fora ni v modulu , ampak v avtoradiu... Citiraj
alibaba Napisano 10. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2009 Sej bi na?eloma lahko tut na car linku imel neomejeno map. Fora ni v modulu , ampak v avtoradiu... Z Dension Gateway 300 jih ima? lahko neomejeno, sem vpra?al. Texta ti isto ne prikazuje..., sam ima? pa lahko 50 map na USBju pa je malo la?je za iskat musko.No neke hude razlike spet ni, z xcarlinkom sem sicer zadovolen... Citiraj
SpEkTr Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Ja, ok. Ampak v mazdi 6 doti?no, ti avtoradio ne podpira ve? kot 10 map... Citiraj
alibaba Napisano 10. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 10. december, 2009 Ja, ok. Ampak v mazdi 6 doti?no, ti avtoradio ne podpira ve? kot 10 map... Ja pa ?e ti pravim, da v Mazdi z temu vmesnikom ima? lahko ve? map, ker deluje na druga?en sistem! Sem poslal mail in so tako odgovorili. ?e uva?ajo pa ja vejo Citiraj
SpEkTr Napisano 10. december, 2009 Prijavi Napisano 10. december, 2009 Dvomim, lahko pa proba? in sporo?i? :-). Citiraj
alibaba Napisano 11. december, 2009 Avtor Prijavi Napisano 11. december, 2009 zlahka jih sproba? koliko so prepri?ani - prosi jih za 10 dni probe - ?e dela re?e? da 100% vzame?... ?e bodo cincali, potem so zelo prepri?ani Sej itaq ima? 15 dni rok za vra?ilo brez vpra?anj!Bom kupil in sporo?im. Citiraj
Gustav Napisano 11. december, 2009 Prijavi Napisano 11. december, 2009 Mo?no, da si ti dobil ?udnega, ker na?eloma dela b.p.... Kaj je kdo sprobal ?e Dension ali ne? Malo me mika zato, ker ima? lahko nomejeno map notri! Al bom moral bit spet testni zaj?ek si vpra?al, vpra?al... seveda je baje b.p saj ti ga ho?jo prodat. Tudi jaz sem vpra?al, pa imam kar imam. Najraj? bi.... mah... sej bo. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Andriy Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 Da ne bom odpiral nove teme bom kar tukaj vpra?al. Tudi sam ?tudiram, da bom kupil Xcarlink, dilema ostaja kaj vzeti USB ali iPod Kot sem videl ima iPod (AUX IN)pri USB-ju pa pi?e (LINE IN) Kak?na je razlika, med tema dvema stvarema? ?e slikcexcarlink USBxcarlink iPod Citiraj
Stroker Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 ...Kot sem videl ima iPod (AUX IN)pri USB-ju pa pi?e (LINE IN) Kak?na je razlika, med tema dvema stvarema?... Ni razlike. AUX IN = LINE IN (oba imata priklju?ek za malo 3,5 mm banano).Razlika je le kaj ?eli? imeti zraven priklju?eno. Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
alibaba Napisano 23. marec, 2010 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2010 Da ne bom odpiral nove teme bom kar tukaj vpra?al. Tudi sam ?tudiram, da bom kupil Xcarlink, dilema ostaja kaj vzeti USB ali iPod Kot sem videl ima iPod (AUX IN)pri USB-ju pa pi?e (LINE IN) Kak?na je razlika, med tema dvema stvarema? ?e slikcexcarlink USBxcarlink iPod USB model ima zdru?eno AUX in BTiPod pa ima vse posebej. Torej na vsakega lahko priklju?i? tudi AUX heh sploh nisem videl, da so spremili stran...hude slikce na prvi strani mp3avto Citiraj
Andriy Napisano 23. marec, 2010 Prijavi Napisano 23. marec, 2010 Hvala vsem za pomo?, xcarlink je naro?en ?e bom rabil ?e kak?no pomo? pri vgradnji, pa se bom obrnil na vas. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.