mazda_mx Napisano 8. junij, 2008 Prijavi Napisano 8. junij, 2008 Tocno zato so se spomnili montirat kompresorje, turbine in ce ne drugace kar V6 in V8 motoje v MX-5. More power. Citiraj
bostjankorosec Napisano 12. junij, 2008 Prijavi Napisano 12. junij, 2008 Zdravo. Identi?no se je danes zgodilo na moji 2001 MX5 1,8 in sicer ko se ga ?isto normalno v?gal na dvori??u, pred tem pa je deloval normalno. Pa sem pogledal pod pokrov in po vrsti snemal kable za sve?ke in ugotovil, da ne delata 1. in 4. cilinder, torej je crknila v?igna tuljava, ki napaja ta dva cilindra. Druga dva cilindra delujeta. Glede na tvoje pisanje ugotavljam, da ti nisi testiral v?iga po posameznih cilindrih, pa? pa so ti v BTC-ju re?ili stvarco z zobnikom..... Kolegica Divja ma?ka je omenila, da lahko pri njej naro?im novo v?igno tuljavo - kompletno, ker ni naprodaj po polovicah. Prosim, ?e se mi lahko javi, da se zmenim za naro?ilo in dobavo. gsm: 031 376 086 HVALA. Bo?ko Citiraj
Mazda_mx5 Napisano 18. junij, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. junij, 2008 je bostjankorosec napisal: Zdravo. Identi?no se je danes zgodilo na moji 2001 MX5 1,8 in sicer ko se ga ?isto normalno v?gal na dvori??u, pred tem pa je deloval normalno. Pa sem pogledal pod pokrov in po vrsti snemal kable za sve?ke in ugotovil, da ne delata 1. in 4. cilinder, torej je crknila v?igna tuljava, ki napaja ta dva cilindra. Druga dva cilindra delujeta. Glede na tvoje pisanje ugotavljam, da ti nisi testiral v?iga po posameznih cilindrih, pa? pa so ti v BTC-ju re?ili stvarco z zobnikom..... Kolegica Divja ma?ka je omenila, da lahko pri njej naro?im novo v?igno tuljavo - kompletno, ker ni naprodaj po polovicah.Prosim, ?e se mi lahko javi, da se zmenim za naro?ilo in dobavo. gsm: 031 376 086 HVALA. Bo?ko je mehanik testiral ... ampak ni bilo to to (sem stal zraven in gledal) Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.