Skoči na vsebino

Qwerty praznuje

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vse najbolj?e mali. :cheers: Pa da ne bo? ateja preve? jezil. :P

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Vse najbolj?e, "stari", he he.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Vse naj, naj. ?e eno leto pa bo? "velik" :bravo::cheers:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

vse najbolj?e, polno sre?e, zdravja in pameti ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

vse naj naj tastar!! :P se mal pa bos lahko 5ko na sprehode vozu :cheers:

"It is not necessary to change. Survival is not mandatory."
Napisano

?estitke fanti?, pa da ?imprej pre?alta? z :dudek: na :mi pijemoo: al pa :vino::hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu use naj naj pob? :mi pijemoo: :pepsi::vino::cheers:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano
:cheers::pepsi::pepsi: ?e enkrat hvala vsem :pepsi::pepsi::cheers: druga?e pa ja, eno leto ?e, pa bom petkico na sprehod peljal ?e bo ata pustil :lol:

If in doubt, flat out... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tole je že za v razpiz... Danes, komaj 2 tedna po končani 4mesečni bolniški, sem imel spet velike šanse, da se razsujem. Na ravnem, samo kilometer po končanem spustu, mi je izpadel vijak zadaj iz nihajke. Krasna reč ko ti zadnji konec kolesa nekontrolirano prestavlja levo desno. Če bi se to zgodilo samo malo prej na spustu kjer sem ovinke zalagal na polno...   Nikoli več ne kupim kolesa Cube. To je pa tak jajc. Kolo je staro 6 let in že od novega vseskozi kaj zaje... poleg tega da sem moral menjat od vilic do bremz in diskov in felten, ker so bile že nove zanič.  Te cube jajca sem nazadnje servisiral jeseni, ko sem vse vijake nihajke odvil, namazal z modrim loctete varovalom in ustrezno privil z momentključem.  Ta jajca od cube še vedno gledam pri hiši, ker ga imam za na morje, ker s tanovim biciklom ne spravim štirih koles na prtljažnik na kljuki. Danes sem se vozil z njim, ker sem dal nov bicikel na servis da zamenjajo zvito gonilko.   
    • Vidim da majo vse mazde cx30 blagi hibridni sistem. Pa me zanima kako to deluje, oziroma kaj se zgodi ce ta sistem crkne(baterija, el. motor).Je potem možno se normalno voziti brez tega sistema al si prisljen to popravit ?  
    • Hvala za odgovor ... svet je bil lepši brez DPF filtrov in ja, drago se plačuje cena ki jo postavijo "okoljevarstvene" organizacije ... skratka, ni za govort .... Mislim da bo Pelko z domžal kar pravi naslov ... a omenjeni mehanik opravi tudi to nadlogo (EGR) ? Kako je na tehničnem pregledu oz pri pooblaščenem servisu ko si brez EGR ventila?
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.