Sishi Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 A se komu sanja zakaj pri Xedos-u 6, 1.6 (79kW) motorju vedno ko pospe?uje? pri 2500 obratov cukne :ne vem: Sicer ?ist mal ampak vseeno. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
uklopko Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 spet cukanje! Ja glede cukanja in mo?nih vzrokih je bilo ?e mnogo napisanega mal pre?ikeri teme! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOBI Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 samo cukanje zadnje case,ko mene cukne grem na pa laufa naprej nekaj casa Citiraj MAZDA POWER
LabiGT Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 samo cukanje zadnje case,ko mene cukne grem na pa laufa naprej nekaj casa hahahh Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Sishi Napisano 16. maj, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. maj, 2008 spet cukanje! Ja glede cukanja in mo?nih vzrokih je bilo ?e mnogo napisanega mal pre?ikeri teme! Ampak to se dogaja le pri 2500 obratih... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
theBill Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 Imam popolnoma enako ma?ino v Xedosu - 1.6 16V 79 kW. Pri mojem se to ne dogaja - mi pa cuka ko recimo po mestu v drugi pri 1500 obratih malo gas pohodim in rahlo pospe?ujem (sem to pa? re?il s tem, da ?altam v ni?jo in pospe?ujem ?ele od nekje 2200 obratih navzgor).... zdej pa sploh, ko ga ?e klima ekstra obremenjuje... Mi je v?asih kar ?al, da nisem Xedosa 2.0 vzel... Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Boss Napisano 16. maj, 2008 Prijavi Napisano 16. maj, 2008 Probaj si od nekoga sposodit v?igalni tuljavi pa sprobaj a ?e cuka. V?igalne z leti oslabijo in dajo manj "mo?no" iskro. Tako se lahko zgodi, da taka iskra ne v?ge me?anice v valju v enem taktu in avto rahlo "kolcne". Citiraj
Sishi Napisano 17. maj, 2008 Avtor Prijavi Napisano 17. maj, 2008 Probaj si od nekoga sposodit v?igalni tuljavi pa sprobaj a ?e cuka. V?igalne z leti oslabijo in dajo manj "mo?no" iskro. Tako se lahko zgodi, da taka iskra ne v?ge me?anice v valju v enem taktu in avto rahlo "kolcne". Ma pol bi tudi kdaj pri drugih obratih, tu pa cukne le pri 2500 obr. kadar pospe?uje? iz 2. v 3.To mora bit nekaj drugega...MAF, ECU, al pa nek senzor, ... :ne vem: Mogo?e bo yavar kej vedu. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Boss Napisano 17. maj, 2008 Prijavi Napisano 17. maj, 2008 Ma pol bi tudi kdaj pri drugih obratih, tu pa cukne le pri 2500 obr. kadar pospe?uje? iz 2. v 3.To mora bit nekaj drugega...MAF, ECU, al pa nek senzor, ... :ne vem: Mogo?e bo yavar kej vedu. Ups sorry, Si?i nisem napisal, da je moj odgovor bolj theBillu namenjen. Citiraj
Ciko boy Napisano 19. maj, 2008 Prijavi Napisano 19. maj, 2008 men je isto delala xedoska zamenji kable in sve?ke pa je stvar re?ena men je pol nehu cukat Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Eldo_323f Napisano 19. maj, 2008 Prijavi Napisano 19. maj, 2008 Isto men, sam na f-ki... po menjavi kablov pa sve?k je nehu cukat... sam zdj po treh mescih spet cuka... tokrat pa ?e nevem uzroka hehe Citiraj ELDO_323f
Sishi Napisano 19. maj, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2008 Isto men, sam na f-ki... po menjavi kablov pa sve?k je nehu cukat...sam zdj po treh mescih spet cuka... tokrat pa ?e nevem uzroka hehe men je isto delala xedoska zamenji kable in sve?ke pa je stvar re?enamen je pol nehu cukat Ja a tudi samo pri 2500 obratih, al kakor kdaj? Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Eldo_323f Napisano 19. maj, 2008 Prijavi Napisano 19. maj, 2008 Ja a tudi samo pri 2500 obratih, al kakor kdaj? ja za?el se je tko, da je vsako tolko ?asa mal cuknu, in po?asi vedno ve?.. Citiraj ELDO_323f
Ciko boy Napisano 19. maj, 2008 Prijavi Napisano 19. maj, 2008 ja pr men je blo tam okol 2300-2400 obratih pa tudi pri speljevanju od samega za?etka Citiraj VOZIM MAZDO NE MOTI!!!
Sishi Napisano 26. maj, 2008 Avtor Prijavi Napisano 26. maj, 2008 Yavar :ne vem: Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
YavarYe X6V6 Napisano 26. maj, 2008 Prijavi Napisano 26. maj, 2008 Zamenjaj avto, ni druge. Lahk pa zamenja? samo v?igalne kable in bo verjetno mir. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
koci Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 A se komu sanja zakaj pri Xedos-u 6, 1.6 (79kW) motorju vedno ko pospe?uje? pri 2500 obratov cukne :ne vem: Sicer ?ist mal ampak vseeno. Danes sem ugotovil da se to dogaja tudi pri meni. Imam namre? Renault Megana Coupe 1.6 16v 79 kw. In ko pospe?ujem mi tudi cukne pri 2500 obratih. ?uti se predvsem v prvi in drugi prestavi. Pa ?e to komaj da. Toda pojma nimam kaj bi lahko bilo to. Mogo?e zaradi faaajn vro?ega motorja ter pri?gane klime? Ne vem, bom poskusil ?e s hladnim motorjem brez pri?gane klime. Citiraj
Tich Napisano 24. junij, 2008 Prijavi Napisano 24. junij, 2008 Fantje... tri najbolj mo?ni vzroki: -v?igalna tuljava -kabli -sve?ke Ne more? to kar tak ugotovit kaj je. ?e nisi sve?k menjal ?e 100k km, potem so sve?ke...ddddddddddddd! Za?nemo pa? raziskovati pri najcenej?ih stro?kih - sve?ke - kupimo. Potem na kablih (fajn si jih je prej sposodit in probat) - ?e je to to - kupimo KVALITETNE!!!, nato pa ?e tuljava, ki jo je tudi fain sprobat preden kupimo. je ?e lahk kei druga? MAF? ?e bi bil MAF potem avto ne bi cukal...ampak ne bi vlekel...in bi nazaj sekalo, ali bi pa bil zalit... benz filter in podobne zadeve bi se tudi druga?e kazale... ?e prav konkretno cukne (iz nenada na polno, ampak kratko) pol je vsekakor nekaj na v?igu Citiraj
theBill Napisano 21. julij, 2008 Prijavi Napisano 21. julij, 2008 Probaj si od nekoga sposodit v?igalni tuljavi pa sprobaj a ?e cuka. V?igalne z leti oslabijo in dajo manj "mo?no" iskro. Tako se lahko zgodi, da taka iskra ne v?ge me?anice v valju v enem taktu in avto rahlo "kolcne". Menjal kable in zdej je OK. Se mi zdi da je avto tudi na splo?no bolj tih in lep?e laufa. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.