Skoči na vsebino

Mazda 2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Definitivno 3 vratna. Za moje pojme je to premajhen avto za 5 vrat. Sme?na zgleda s tolkimi vrati :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Ja sej za zdaj sem bolj za 3-vratno.

Ampak ?e vedno nisem ?isto odlo?ena.

Kar je pa skora jneverjetno je pa to, da 3-vratno dobim septembra, 5-vratno pa oktobra.

3-vratne sploh ?e zunaj ni pa se jo da prej dobit kot 5-vratno ;)

Jah kaj ?mo, trenutno v Sloveniji na na voljo rde?e z opremo te pro.

Ampak 3-vratna mi je vedno bolj v?e?. Tako, da... mislim,da mi ne bo treba ?akati na oktober...sicer pa... en mesec gor en mesec dol ;)

No, hvala za mnenje :)

Napisano

Pa ne pozab slikce prpopat, tko avta kot sebe :D

POZOR!

Napisano
:bravo: ce ti zaenkrat zadosca malo placa pol tri vratno,je res lepsa

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Napisano

Ma ja,lep?a je 3vratna,samo bolj funkcionalna je pa 5vratna.....tak da vzami kaj ti bolj ustreza. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Jest bi vzel 5-vratno. 3-vratni avto sem imel samo enkrat in ga ne bom imel nikoli ve?. Predvsem zaradi funkcionalnosti.

Napisano

Tudi jaz bi vzel 5 vratno in tudi izklju?no zaradi funkcionalnosti. Je pa res, da je avto bolj kompakten s tremi in ?e si sama ali pa v dvoje brez otrok in mlada, je tudi 3 vratna ?isto v redu. Premisli kaj tebi odgovarja v ?ivljenju in tisto kupi.

No, mislim, da ti nisem ni? pomagal... :ne vem:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

5 vratna definitivno

funkcionalnost + ni se treba ukvarjat z isijasom vsakic, ko se hoces pripet...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Vozil v?eraj 5 vratno, in meni zgleda ?udno. :ne vem:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Jst sm ?e zmeri za 3 vratno, ker za dru?ino je to itak premajhen avto, tud ?e bi bla 5 vratna. Funkcionalnost: Hm, odvisno kolk folka preva?a?. Jst mam 4 vrata pa se redko kdaj zgodi da se kera zadi odprejo, ker se ve?inoma peljem sam oz. mam ?e sovoznika. Tko da lepota pri tej mazdi zmaga :bravo:

POZOR!

Napisano

Meni je lep?a 3 vratna. Kot so rekli je premajhen avto, da bi 5 vrat dobro izgledalo. Vpra?aj se pa ali rabi? funkcionalnost petih vrat ali bo? zdr?ala z le tremi. ;)

?e se ?e gremo, jaz sem imel zaenkrat le 3 vratne avte. :P

Napisano

Ne rabim 5-ih vrat tako da... :) Mislim, da bo 3-vratna moja. Rde?a seveda :D

A veste mogo?e kej o varnosti tega avta? Glede na to kolko je majhen verjetno ni ne vem kako dosti varen a?

Napisano
  je _barbara_ napisal:

A veste mogo?e kej o varnosti tega avta? Glede na to kolko je majhen verjetno ni ne vem kako dosti varen a?

Ti je ?e Nisde dal link. Dandanes velikost avta ni povezana z varnostjo. :bravo: Skratka je mali varen avto?ek. B)
Napisano
  je Symon napisal:

Dandanes velikost avta ni povezana z varnostjo. :bravo: Skratka je mali varen avto?ek. B)

jee..bi rad vidu crash test, na katerem npr. nissan patrol se zaleti v bok mazde 2...

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano
  je LabiGT napisal:

jee..bi rad vidu crash test, na katerem npr. nissan patrol se zaleti v bok mazde 2...

ja in to pri 80km/h! :blink:

¨3 vratna je lep?a!

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano
  je LabiGT napisal:

Predvsem bo tudi voznik Patrola nastradal noter v avtu, mogo?e mu bo armatura polomila kak gle?enj.... Sicer ?al v Euro NCAPu ni Patrola so pa Pathfinder (4 zvezdice) in Navara (3 zvezdice) ki sta malo v ?lahti z njim. :blink:

Sicer priznam te?a dela svoje, ampak hecno se mi zdi, ko ljudje z naprimer Navaro mislijo, da vozijo tank, v resnici je pa ima? pri Mazdi 2 manj mo?nosti po?kodb kot v Navari. Saj ?e pogleda? recimo Smarta ki je kinderjaj?ek ampak sama struktura je pa trdna da dol pade?. :blink:

Za mestne hitrosti/uporabo je pa Mazda 2 in kaj podobnega zakon. :bravo:

• 1 mesec kasneje...
Napisano

od 23.04.2008 sem PONOSNA lastnica 5 vratne mazde 2....prej sem mela 3 vratnega clia....?e ?e vozi? koga, itak da stopi na prag, ko gre v in iz avta....in pol mi je ?lo to ful na ?ivce.....pa ?e sede? se mi je potem po parih letih zatikal....ma ne vem no...

skratka....mam 5 vratno, srebrno....in je fin ob?utek, ko se kdo obrne za tabo, k vozi? to malo lepotico...sem tako zadovoljna z njo, da ni za prehvlat....res.....prou u?ivam v vo?nji....

:jupiii:

Napisano

?estitam "huda beyba" :D:bravo:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.