Skoči na vsebino

rabim pomo?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Si dobo glas. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

jaz sem dal glas, pa ?eprav ne vem zakaj :D

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Sej pi?e vse lepo...

"Glasujte za najbolj?ega NZ izvajalca na?e oddaje:"

NZ pomoje ni Nova Zelandija, ampak narodno zabavni ansambel :D

Oddaja je pa (spet) pomoje, Polka in majolka.

Aha: Radio Brezje, 90.8 vsako nedeljo ob 11ih B)

Zdej nas pa samo ?e zanima, kdo ?pila v ansamblu, za katerga smo glasovali :rolleyes:

Napisano

hvala v tem ansamblu igra sin od moje dobre kolegice pa me je prosila za pomo? pri glasovanju ker pa je mali dober sem rekel da bom naredil vse kar je mogo?e

hvala za va?e glasove :bravo::jupiii:

gremo na?i.....

Napisano

Evo,sn tudi jaz dodal ?e en glas z slu?benga kompa. :D Pa "va?i" vodijo z minimalno razliko. ;)

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

O fak, o ?it, kaj narest, lih za najhujga konkurenta sem po nesre? glasvou! <_<:D

Ne, sej tko hudo ni blo, hehe, sta pa zdej total izena?ena! :blink:

Dobrodo?li na forumu!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• @tommzy Ti niti nisi čist na nov na forumu. Lahko bi vedel, da o kakšnem drugem avtu sicer lahko odpreš debato. Ampak o CX30 se pa ne govori slabo in se je ne kritizira. Samo boga zahvali in bodi tiho da ti je bilo dano končno dokopati se do premjium vozila. 
    • Danes pa en Erdinger zraven pizze.      
    • Eden od domačih vozi dobro leto CX-30 G140 AT in je zelo zadovoljen, razen nekaj malenkosti ... je pa na srečo centre line in nima težav z matričnimi žarometi.   Ker se pri naših objavah prepleta resnost, zafrkancija, sarkazem, ... je treba to tako tudi brati, je pa težko razločit.    @tommzy,vse bo v redu. Si kaj razmislil o menjavi za piksno? 😁   Ena dobra zadeva pri njej (Vitara) je, da se izklopi zaslon. Duga je, da je barvana 2x, razen strehe. In ko iz nje presedem v Mazdo imam občutek, da sem v avionu.        
    • En pšenični za likof 
    • Včeraj sem bil v Križankah na odličnem koncertu 40 fingers.  Publika odlična, atmosfera fenomenalna, kitaristi so pokazali svojo virtuoznost kot vedno so sedaj.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.