Skoči na vsebino

Mazda3 GTA - predelana na plin

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Super :ouje:

Predpostavljam, da ti crkne na plinu. Mogo?e ima? '?tandgas' na plinu na mal ni?jih obratih pa je bolj ob?utljiv na vklop kompresorja. Probaj ga malo pove?at (?e je res ni?ji kot na bencinu). Ponavadi takrat tudi no?e takoj pri?gat, ker je mal 'prebogata me?anica'.

Pa ?e veliko eco-var?nih km :bravo:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Ojla,

Po ve? kot enem letu se spet ogla?am.

Mazdica na Plin ?e kar deluje, v tem ?asu sem imel problem?i? s senzorjem za temperaturo ampak garancija to odpravi :)

Naredil sem si tudi vmesnik za ra?unalnik, tak da si zdj lahka sam ?telam plinski ra?unalnik.

In ?e malo statistike:

od 20.6.2008 (od 15.3.2009)

Prevo?enih 32.603,00 km (13.862,00km)

Porabljenih: 2.811,24 l (1.213,26 l)

1.672,91 ? (642,81 ?)

Cena za prevo?enih 100 kilometrov:5.13? ( 4,64 ?)

Povpre?na poraba goriva skupaj: 8,5 l/100 km ( 8,58 l/100km)

povpre?na poraba bencina: 0,39 l/100 km ( 0.11 l/100km)

Moti me edino to, da mi v?asih, ko stojim v kak?ni vrsti ali pred semaforju ma?ina crkne (to se rado zgodi, ob zagonu kompresorja za klimo).

Mogo?e je to feature, ki skrbi, da bi jaz porabil manj goriva. :)

LP.

Izklopi sel learning pa bo mir, sem isto te?avo.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Men bojo tudi senzor temperature menjal, drugace pa spila 100 na uro...

To je problem v mazdi in bo mazda servis menjal ali plinasi? Zdej ze pocasi resno razmisljam o plinu za 6-ko, samo ne vem kam bo sel rezervoar ker woofer bi vseeno imel...

Napisano

To je problem v mazdi in bo mazda servis menjal ali plinasi? Zdej ze pocasi resno razmisljam o plinu za 6-ko, samo ne vem kam bo sel rezervoar ker woofer bi vseeno imel...

Tipalo temperature plina, ni napaka v mazdi.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Tipalo temerature plina je bila napaka majstra, ki je vgrajeval, ker ga je kable prevec na kratko zvezal na sasijo. Tako je ob tresljajih po parih mesecih odlomilo kontakt na senzorju in je zgubil stik.

LP

love.gif

2160_1.png

Napisano

Na na?i dru?inski mazdi pa nekaj ne ?tima pri polnjenju rezervoarja, ker potem spodaj nekje mimo te?e in mi je majstr obljubu, da bo zamenju v prihodnjih dneh! Vseeno ob?utek pa ni ravno najbolj?i, garancija gor al dol! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.