Nova 6ka,
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
A bojo zdej vsi radiji, lesnine, banke, lidlu za novo leto mel nagradne igre s 14 mesecno vinjeto 🤪
-
Peljal staro železo sosedom Senegalcem (al kaj so že) in dobil 20€😁
-
Od Freedom988 · Napisano
Lepo pozdravljeni spoštovani forumaši in vozniki/voznice Mazde CX-30, enkrat v preteklosti ste mi že prijazno odgovorili na vprašanja, zdaj se zopet obračam na vas. Počasi se bliža čas nakupa novega avta (pomlad 2026) in že dve leti berem in prebiram vse informacije glede Mazde CX-30 verzija Homura, ker bo najverjetneje to moj novi prihodnji avto. Do sedaj sem več kot 16 let vozila Toyote, s katerimi nikoli ni bilo nobenih problemov (redni servisi in menjava ploščic/svečk sicer pa sistem tankaj/vozi) in me zanima, ali lahko pri Mazdi CX-30 pričakujem enako zanesljivost? Vedno sem kupovala nove avte, Mazda ne bo nobena izjema, vedno servisiram na uradnih servisih in vsaj kar se tiče Toyotinih servisev nisem nikoli bila razočarana (zadnjih 10 let servisiram svoj avto v AC Jereb v Izoli). Ko berem vaše izkušnje z Mazdinih uradnih servisev pa sem malo zbegana, ker imate zelo različne izkušnje, ste si pa enotni, da se je bolje izogniti Avtoplusu v Kopru, čeprav mi je ta najbližje. Dva meseca nazaj sem šla informativno se pozanimati glede nakupa v Avtohišo Ferk v Mariboru, kjer so bili zelo prijazni in mi dali standardno ponudbo za 28210 evrov, v času krompirjevih počitnic pa mislim še iti do avtohiše Selmar v Celju in avtohiše Kržišnik v Zagorju pri Savi in šele potem vseeno pogledati Avtoplus. Glede na vaše izkušnje me zanima, v kateri salon naj grem kupiti avto, oziroma, kje ga naj servisiram tako v času garancije kot po 6 letih, saj se ne bi rada vsakič vozila in prevozila pol Slovenije? Mislim, da je nekaj časa nazaj gospod Bini ali Alex napisal, da se na Obali nahaja en zelo dober mojster za servise Mazd in me zanima, če je on pooblaščen serviser ali bom vseeno morala voziti svojo Mazdo na Avtoplus ali na drug konec Slovenije prvih šest let? Morda še to, razlog, zakaj menjujem znamko je ta, da Toyota izdeluje samo še hibride s 3 valjnimi motorji in malo konjažo, kar posledično pomeni, da ne potegnejo avti nikamor, istočasno pa so se podražili za 12k (nov Yaris s solidno opremo recimo stane isto kot Mazda CX-30, ima pa 3 valje in 116 konjev in polovico manj navora). Sama nisem divjak, vozim po omejitvah, vendar na AC človek včasih potrebuje, da avto potegne do 130km in se ne muči v klancih, dnevno se vozim v službo tako po ravnini kot po klancih (cesta Dragonja-Koper in zaledje v času turistične sezone). Vzela bi pa Mazdo CX-30, 2.5 140 konjev, ročni menjalnik in se že vnaprej opravičujem gospodu Alexu, ker bom kupila Dino motor in ne X izvedbe, sem ziheraš po srcu in se želim samo komot voziti od točke a do b z nekimi normalnimi stroški servisov in rednega vzdrževanja. Kako zadovoljni torej ste z vašimi CX30, so zanesljive (na čričkanje nisem tako občutljiva) ali ne? Iskrena hvala za vaše odgovore že vnaprej in pardon za dolg zapis. -
Od susadimana · Napisano
Nomor Whatsapp Tokopedia 62.0853-9391-6255 yang Aktif bisa di live Chat untuk membantu semua permasalahan mu Customer bisa langsung berbicara ke CS untuk bantuan lebih lanjut silakan minta bantuan di aplikasi di pusat bantuan Tokopedia Care -
Od sarmin_care · Napisano
untuk nomor layanan Tokopedia yang bisa anda hubungi adalah 082197333346, untuk pusat bantuan resolusi 24/7 jam.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.