Skoči na vsebino

Domače živali

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 407
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

Je tako :) japonska akita =)

Mi je v?e? in zanimiva ta pasma. Mogo?e, bi ga ?ez nekej let imela. Vem, da je itak odvisno od psa do psa ampak neke karakteristike pa nasploh dr?ijo. Je precej trmast za vzgojo in dominanten? Pri mo?u doma imajo kavka?kega ov?arja in je res zajeban karakter. Ne pride? v hi?o, kar tako :unsure: drugi psi so tudi svoja zgodba...Verjetno bi bili lahko ?e bolj dosledni pri vzgoji ipd. Kako je kaj pri vas :)

Napisano

Mi je v?e? in zanimiva ta pasma. Mogo?e, bi ga ?ez nekej let imela. Vem, da je itak odvisno od psa do psa ampak neke karakteristike pa nasploh dr?ijo. Je precej trmast za vzgojo in dominanten? Pri mo?u doma imajo kavka?kega ov?arja in je res zajeban karakter. Ne pride? v hi?o, kar tako :unsure: drugi psi so tudi svoja zgodba...Verjetno bi bili lahko ?e bolj dosledni pri vzgoji ipd. Kako je kaj pri vas :)

Je tako kakor ?e sama ugotovila je od psa do psa odvisno definitivno pa neka sama osnova karakteristik in opisov psov dr?i. Sama akita trmasta pasma za samo vzgojo,?olanje ipd...se da ampak z oogrooooooomno ?asa in dela :rispekt: kar se ti?e same dominance pa ko je v svojem okolju (teritoriju) je za ne poznane ljudi dosti neprijetna situacija saj je zelo velik ?uvaj tko, da zna kaj hitro posko?it v ?loveka :aaaaa:  :ninja:  je pa kakor je bilo prikazano v filmu hachi zvest pes..saj ne re?em so vsi ampak ta pasma res zvest in pa posre?en. Je pa tudi ogromno dela ko je sezona menjava dlake in poddlake takrat se pa za?ne fe?ta :cheers:  tko, da iz moje strani zelo v?e?no lu?kana pasma, ?e bi se pa ?e enkrat odlo?al bi dobro premislil in mislim, da bi kaj drugega imel  :zvizga:

post-7838-0-67307000-1423516094_thumb.jpg

Napisano

Je tako kakor ?e sama ugotovila je od psa do psa odvisno definitivno pa neka sama osnova karakteristik in opisov psov dr?i. Sama akita trmasta pasma za samo vzgojo,?olanje ipd...se da ampak z oogrooooooomno ?asa in dela :rispekt: kar se ti?e same dominance pa ko je v svojem okolju (teritoriju) je za ne poznane ljudi dosti neprijetna situacija saj je zelo velik ?uvaj tko, da zna kaj hitro posko?it v ?loveka :aaaaa:  :ninja:  je pa kakor je bilo prikazano v filmu hachi zvest pes..saj ne re?em so vsi ampak ta pasma res zvest in pa posre?en. Je pa tudi ogromno dela ko je sezona menjava dlake in poddlake takrat se pa za?ne fe?ta :cheers:  tko, da iz moje strani zelo v?e?no lu?kana pasma, ?e bi se pa ?e enkrat odlo?al bi dobro premislil in mislim, da bi kaj drugega imel  :zvizga:

Hvala...mogo?e ?ez nekaj let, ko bo hi?a in mali ne bo ve? tako mali:) Ali pa me bo tudi po tehtnem premisleku minilo... Upam pa, da jeseni pride k nam en ku?a-mucek :D

Napisano

Hvala...mogo?e ?ez nekaj let, ko bo hi?a in mali ne bo ve? tako mali:) Ali pa me bo tudi po tehtnem premisleku minilo... Upam pa, da jeseni pride k nam en ku?a-mucek :D

Malenkost, ?e bote pa ki v ?tajerskem koncu pa pripeljem na?ega pokazat :D

Evo zbran ?ivalski vrt :D

post-7838-0-86783700-1423576224_thumb.jpg

• 3 tedne kasneje...
Napisano

No pri nas doma so tudi od zmeraj ?ivali. Trenutno nimamo v moji dru?ini nobene...?akamo, da mali malo odraste potem pa pride k hi?i King Charles spaniel. No, ?e bi res ?iveli v hi?i bi najbr? pri?la kak?na ve?ja mrcina. Trenutno pa imamo pri starih star?ih kavka?kega ov?arja, samojeda in dve ma?ki - pestro:) Pri drugi star?i pa ma?ko. No tukaj pa ?e slikce:

Uf, ?ele zdle prebrala,..kavkaz je moje stara ljubav in definitivno na listi "enkrat ga bom mela" - skupaj s ?e kr neki pasmami :D Dej kak?no slikco nalimej, pa kak?en je v praksi,..ker ravno zarad teorije se potem nismo odlo?il za to pasmo...

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Uf, ?ele zdle prebrala,..kavkaz je moje stara ljubav in definitivno na listi "enkrat ga bom mela" - skupaj s ?e kr neki pasmami :D Dej kak?no slikco nalimej, pa kak?en je v praksi,..ker ravno zarad teorije se potem nismo odlo?il za to pasmo...

Evo jutri gremo pogledat na?ega bodo?ega psi?ka.Smo se odlo?ili:)potem pa naprej k ta??i in tastu pa bom poslikala ?e mal.Druga?e ja bo kr dr?alo teorija v praksi pri njih.Je pa tudi to,da je ?al od preprodajalcev.Doma je ?isto ok edino nevem kaj je s to psico,da grozljivo ren?i v ogledalo in na drugo psico,ko je ?as za hrano.Jaz v hi?o res nisem mogla sama,dokler nism bla ?isto njihova. Spustit je ne more?,ker bi napadla druge pse-jih je ze.Sama je z mojimi 60kg ne zadrzim.Je pa stvar vzgoje..lahko bi bili bolj dosledni.Jaz ji tega rencanja v ogledalo nikakor nebi pustila niti minute:)Bivsi sodelovec pa..druga zgodba-mucek. Brez povodca. Res je mocen pes tako in drugace. Aja pa tudi ni ravno za crkljanje.Pride in ima hitro dosti pa se umakne. To jev grobem.

Napisano

No saj to spra?ujem za daljno daljno prihodnost :D Zdaj smo itak najdl "na?o" pasmo, in bo naslednji pes (?e ne ?tejem Lasye) tibetanc (samec), ko bosta pa otroka ve?ja in bom imela ve? ?asa, si bom pa za svojo du?o kupla nem?kega ov?arja, ta me pa daje ?e vsaj 20 let, da bi ga mela :D

Kero pasmo ima? pa ti ogledano?

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

King charles spaniel.Ve? kot primerno za otroka, karakter mi je super in pa v bloku mrcine ne morem imet.No pa gledam tud iz tega,da bomo psa zmer sabo imel,kar je s kakim bernardincem malo te?je:)

Napisano

King charles spaniel.Ve? kot primerno za otroka, karakter mi je super in pa v bloku mrcine ne morem imet.No pa gledam tud iz tega,da bomo psa zmer sabo imel,kar je s kakim bernardincem malo te?je:)

Jaz imam ?e dve yorkshirke (kao),..ne prena?ata otrok sploh. Evo, ko sem bla 7 let nazaj ziher, da ne bom mela otrok :D (se navezujem na temo tattoo-ji :P )

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Pri nas mamo pa zdj ?e neki ?asa armado mi?i za 'hi?ne lublen?ke' :glare: v?er so se na eno past ujele tri naenkrat, s tem da je past spro?ilna in ne taka, ki bi jih lovila eno za drugo. No, dans sta se pa ?e dve ujele in ?e zdale? ni konec stanovalcev brez najemnine.

Bi prilo?il slike, ampak je ?e na facebooku ?enski spol objokan, pa no?m ?e tuki nadaljevat. aja slik ?ivih pa ?al nimam :D

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

sam js sm pa enkrat sli?ala, da te ku?ki niso lih primerni za otroke.. Ne vem ve? to?no zakaj hehe.. 

O?itno ni ?ist res, ?e je pri vas vse ok :)

Napisano

sam js sm pa enkrat sli?ala, da te ku?ki niso lih primerni za otroke.. Ne vem ve? to?no zakaj hehe.. 

Mislim, da je kolkr berem problem v tem da so precej majhni drobni in je treba pazit na igro. Sploh, ko sta ?e oba mladi?a. Karakter pa baje super. Bomo videli. Jutri se gremo spoznat z vzreditelji in upam, da bodo?im ku?kom:)

Napisano

Zato, ker imajo ful ni?ji prag bole?ine, kot recimo ve?je mrcine, in temu primerno tudi toleran?ni prag - posledi?no hitreje pride do ugriza.

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Aja ?e to,..ko se za pasmo definira a ima rada otroke al ne, upo?tevaj, da se pod otroke smatna 3leta+, tvoj je pa sklepam ?e mal?ek (1 leto)? In iz izku?enj ti lahko povem, da si ti lahko skoz zraven in se ti zdi, da bo ku?ka samo pobo?al, ?ez del?ek sekunde ima pa ?e v roki dlako, u?esa, rep in ga veselo cuka/vle?e....kar si pes seveda zapomni...

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ne vem fantje...tako mi je on rekel...sem že omenil,da je na bojni nogi z resnico. Je pa res,da v garaži nima več polnilnika od VWja ampak eno drugo...ne vem,kaj je gor pisalo🤔,ker me sploh ne zanima. Je pa baje enako z kontrolo vstopnih faz,da vleče le toliko,da ne meče glavnih pancerk ven.
    • Smo čisto frišno Tanzanijsko Arabiko degustiral.....🤗👌  VID_20260125_153644.mp4
    • Malo drugačen.... 🥴
    • Preveč pral jaz podvozja ne bi. Prejšnji lastnik je izgleda pri moji to nonstop delal, ker je bil bolan na čist avto. Ampak pri podvozju ne vem če ni več škode s tem. More biti malo mastno, da ima en zaščitni sloj gor. Tisto je bilo pa od vsega pranja in čiščenja čisto suho - kot poper. Nimam pa avta v garaži, je zunaj in dež dela svoje. Pa tudi prej ni bil garažiran. Če imaš pa avto v topli garaži, potem je pa redno pranje podvozja skoraj nujno.   Je pa znan efekt, da nasoljen avto v topli garaži ekstremno hitreje korodira. Mešanica soli in snega se ti stopi in steče v vse luknje in tam stoji. Pa reakcija hitreje poteka, če si na 20°C namesto pri nuli ali pa minusu zunaj.
    • Fkrali danes medaljo; skakalcem oz. letalcem
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.