Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

?la je xenon ?arnica. Zanima me katero naj dam notri Phillips ali Osram. V knjigi je oznaka D2S ali mora biti nujno te oznake. Menjati moram olje za menjalnik katerega naj dam notri. ?e to me zanima glede rezervnih delov ali kdo kupuje v Avstriji in ali je tam ceneje?

Napisano

Pozdravljen!!

Oznaka D2S pomeni tip podo?ja ?arnice za tvoj ?aromet!!

Kar se pa ti?e svetilnosti pa ima? verjetno 4200K.(Priporo?ljiva je menjava v kompletu)Kok je star avto!? Po?lji ZS uporabniku Yavarye on bo pravi naslov :bravo:

seveda kar pa ne pomeni da je edini ki se spozna na te zadeve!

lp

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Pozdravljen!!

Oznaka D2S pomeni tip podo?ja ?arnice za tvoj ?aromet!!

Kar se pa ti?e svetilnosti pa ima? verjetno 4200K.(Priporo?ljiva je menjava v kompletu)Kok je star avto!? Po?lji ZS uporabniku Yavarye on bo pravi naslov :bravo:

seveda kar pa ne pomeni da je edini ki se spozna na te zadeve!

lp

Avto je letnik 04. Bom se obrnu na Yavarya. Tnx

Napisano

menjaj obe ?arnice ker je grdo gledat ko ena take druga pa onake barve sveti... sm ?e vido benza ko mu je ena lepo plavo svetla.. predvidevam da ene 8000K+ druga pa belo in ni bla pomoj ve? ko 4000K <_<

If in doubt, flat out... 

Napisano

menjaj obe ?arnice ker je grdo gledat ko ena take druga pa onake barve sveti... sm ?e vido benza ko mu je ena lepo plavo svetla.. predvidevam da ene 8000K+ druga pa belo in ni bla pomoj ve? ko 4000K <_<

A kaj ve? katere firme naj kupim in kje ugodna cena?

Napisano

Originalno je notri Philips

[/quo

Je Yavar rekel da ma na zalogi tko da bom kar pri njem vzel. :bravo:

Napisano

No kaj sm ti reku :bravo:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

No kaj sm ti reku :bravo:

Hehe...dobr da si mi reku. :bravo: Fantje res ste zakon. ?e nebi mel foruma bi na servisih sam odirali. :D:D:D

Napisano

Evo YavarJe mi je zrihtal Xenonke po zelo ugodni ceni, mi jih namontiral in ?e lepe modre pozicijske mi je dal notri (pono?i ?e posebej hudo zgledajo-bom naredu fotko med prazniki ?e se bo kaj vidlo). :bravo: Zakon!!! Tko da ?e bo kdo imel frke z lu?mi je najbolj da se obrnete nanj. :bravo::bravo::bravo:

Napisano

Hehe...dobr da si mi reku. :bravo: Fantje res ste zakon. ?e nebi mel foruma bi na servisih sam odirali. :D:D:D

daj ne pretiravaj... si kdaj pomislil na tiste, ki so slu?beno serviserji ?

?e ne bi bilo servisov, bi bili ti ljudje brez slu?be in bi te pa? bili prisiljeni na domu na ?rno odirati...

nekdo mora avte tudi na servis voziti... ;)

forum je pa tu zato da si pomagamo!

p/s: me veseli da sta zrihtala lu?i...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

?e ne bi bilo servisov, bi bili ti ljudje brez slu?be in bi te pa? bili prisiljeni na domu na ?rno odirati...

Dobr no ne bi ti bilo treba tega vzet osebno. Evo primer na Mazdi 6 mi je ?el kon?nik stabilizatorja na neuradnem servisu (specializirani za pnevmatike in podvozje) je cena z ddv 20? pri Mo?niku (uradni) pa 60 z ddv. Dobr so stvari ki jih mora? popravit na servisu ampak ?e se spomnim ko je ?la sklopka je bila cena pri Mo?niku taka da bolje da ne omenjam. Mogo?e ma? sre?u in so pri vas servisi in deli cenej?i. ?al je tko... No hard fillings.

Napisano

Kdo ima ?e oderu?ke cene za delo in za rezervne dele? :aaaaa:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Mojstri, dajte vsaj prebrat, kaj napišem, če vam že vsebina ni všeč.   @Boss: Po AC sem vozil 110 km/h ali več. In ne 100, kot si kar "iz riti" zdaj privlekel v debato.   @Slivka: Lepo sem napisal, da je bilo vsaj tri ure vožnje tipa "spelji, naredi 1 do 3 metre, ustavi" in to ponavljaj "v neskončnost". Niti malo ni spominjalo na "pelješ", kaj šele na nizkih obratih.   + Šel sem na Lovčen, pa mimo Nikšiča do najbolj slavne ortodoksne cerkve ... Kdor je bil tam, ve kakšni bregovi in ceste so. Enkrat sem vsaj 500 m vozil vzvratno okoli treh ovinkov v hrib, da sta me lahko dva avtobusa, ki sta prišla nasproti, obšla. In ja, v vseh teh situacijah se EV bolje obnese. Tudi sredi najbolj strmega hriba se ustavi in spelje, kot da ni nič, ozr. kot močan 4x4 ICE.   Lahko pa gre naslednjič kdo z Mazda foruma s svojim ICE vozilom zraven, da bo realno sodil o vožnji, porabi, udobju itd.
    • Hey   Zanima me kako bi lahko predvajal glasbo preko youtube posnetkov na android avtu. Avto je Mazda CX-5 2023 letnik.
    • Ne seri klamf...   Prav tam sem šel z BTjcem, ki je imel zadaj kamp-prikolico pripeto. Pa sem dobil žulje edino na riti, ker je že od trajekta v Kamenarih šlo vse skupaj bolj po polžje pa vse do tistega "slavnega" mejnega prehoda Karasovići al kaj že je... Na rokah nisem dobil žuljev, ker sem imel tri otroke v avtu in si ga nisem mogel d***t med vožnjo, na podplatih tudi nisem dobil žuljev, ker nisem pešačil ampak sem se peljal, sklopke pa tudi nisem vohal. Pri dizel navoru se lahko pelješ tudi pri majhnih obratih, pa čeprav je v hrib in imaš 1300 kg težko kamp prikolico zadaj...
    • Tole ne bo držalo, ker gola fizika tega ne dovoli. Razlika med 100km/h in 130km/h je nekoliko več kot 60% višjs poraba. 90% energije v EV se uporablja za premagovanje zračnega upora in ker vemo, da se upor povečuje s kvadratom hitrosti to pomeni za 69% večji upor, ampak ker gre "le" 90% energije za premagovanje tega upora to pomeni cca 62% višjo porabo pri 130km/h kot pri 100km/h. V praksi to pomeni, da če EV pri 100km/h porablja 15kWh/100km, je poraba pri 130km/h preko 24kWh/100km. A vidiš razliko?   Ostalo pa ne bom komentiral, ker je vse v stilu "eye of the beholder".
    • Nisem zagovornik ne enega ne drugega, mi je pa zanimivo spremljat to temo in nekako te izgovore/skrbi/negativnosti/...   - Aja 100 eur ... bencin bi bil 200 ... to pa ni tok razlike  - Aha ok ... ampak vozis lahko pa samo 97 - Aha ... samo ker mas kabelj v prtlaznjiku ne mores gajbe pira not dat - Ja, ja ... sam ... a je kak elektricni v premium rdeci barvi - Kaj pa ce, ne pridem 2500km delec z enim tankom ker to delam 3* na dan. - Pa sami jajcki so jaz pa skoz minimalno 8 ljudi prevazam. - ...   Pac tko karkoli nekdo omeni, je takoj neka kontra  Pocasi me vse skupaj spominja na  mojo 13 letno hcer, ko vedno proba nek izgovor najt, ko ji kaj ukazes (se ucim, moram sobo pospravt, zakaj pa ti vcer nisi, ....) 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.