Boss Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Napisano 27. julij, 2009 Hja sej... to je ?e en primer, da nesre?e v slo ne delajo samo slo vozniki v kar nas nekateri posku?ajo prepri?at. Citiraj
KAALman Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Napisano 27. julij, 2009 Hja sej... to je ?e en primer, da nesre?e v slo ne delajo samo slo vozniki v kar nas nekateri posku?ajo prepri?at. tipi?en primer neprilagojene hitrosti... Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 27. julij, 2009 Prijavi Napisano 27. julij, 2009 tipi?en primer neprilagojene hitrosti... o?itno res ja... prekleti divjaki v kamionih k terajo k zme?ani.... hmmm, mogo?e je bil pa sam mal zmatran pa je mal o?kice utrujene zaprl. :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 V?eraj nedelja, 19:00 - Rovinj - Kranj 2 uri 10... V nedeljo ob 17:00 iz Vrsarja, ob 19:01 doma pred hi?o in to za avtom, kje si ti vidu gu?vo, res da smo se konstantno po prehtevalnem vozili, od 130-160 na uro. , ko pa nisem bil na vatocesti pa sem bil +km/h Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 V nedeljo ob 17:00 iz Vrsarja, ob 19:01 doma pred hi?o in to za avtom, kje si ti vidu gu?vo, res da smo se konstantno po prehtevalnem vozili, od 130-160 na uro. , ko pa nisem bil na vatocesti pa sem bil +km/h kar pocasi je to (za moje standarde ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 kar pocasi je to (za moje standarde ) Itak saj nimam traktorja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 Dejta no, bosta spet Lojza zjezila Citiraj
LabiGT Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 wtf is lojz? :ne vem: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 Dejta no, bosta spet Lojza zjezila Ni panike zgleda da je ?ou g.Lojz na dopust, se je pa sam banou, al pa so mu v firmi blokiral mazda forum.Js sem prou ?alosten, ker ?e vedno ?akam na njegov odgovor. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 Ko si ti pepsi doma pil sem jaz sele startu..... 19:05 sem bil ?e na gasilski veselici v poljanah, in sem pil radensko, iz protesta ker ni blo pepsija. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 19:05 sem bil ?e na gasilski veselici v poljanah, in sem pil radensko, iz protesta ker ni blo pepsija. Radensko so imel Pepsija pa ne, pa ista firma ju polni Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 28. julij, 2009 Prijavi Napisano 28. julij, 2009 Radensko so imel Pepsija pa ne, pa ista firma ju polni ?alabajzarsko izvedeno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 Eto ?e ena cesta, ki je ?e preden bo odprta neko skropucalo, pa sej ne more? verjet! http://www.rtvslo.si/slovenija/rebrnice-da...okumenti/209208 Pa ?e kokr vem asfalt ni primeren za tunele, ojej-ojej, kaki butli nam tlakujejo vsakodnevne poti! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 5. avgust, 2009 Prijavi Napisano 5. avgust, 2009 Odvisno kolk so dolgi tuneli... pri zelo dolgih je problem asfalta, da lahko zagori in se ljudje ob po?aru ne bi mogli pravo?asno umakniti iz predora. Pri kraj?ih pa ni neke panike tudi, ?e je asfalt polo?en. Citiraj
Boss Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Napisano 12. avgust, 2009 hja sej... v na?i zakonodaji izvajalec del v 99,99% ni nikoli kriv... razen v primeru, da je v nesre?o udele?eno policijsko vozilo Citiraj
madmax Napisano 13. avgust, 2009 Prijavi Napisano 13. avgust, 2009 hehe, pa glih v?eraj sem se tamle peljal..........in mi itak tako kot ve?ini sprva ni bilo ?isto ni? jasno ..........in ja tm smo se skoraj ?isto ustavili zaradi folka ki se je v zadnjem trenutku prestavljal iz enega pasu na drugi. :ne vem: Citiraj
Boss Napisano 13. avgust, 2009 Prijavi Napisano 13. avgust, 2009 hehe, pa glih v?eraj sem se tamle peljal..........in mi itak tako kot ve?ini sprva ni bilo ?isto ni? jasno ..........in ja tm smo se skoraj ?isto ustavili zaradi folka ki se je v zadnjem trenutku prestavljal iz enega pasu na drugi. :ne vem: saj bo po?ilo pa spet ne bo noben kriv... table majo pa tolk majhne napise, da si ?e mim ?e predno lahko karkoli prebere? Citiraj
Z M A J Napisano 28. avgust, 2009 Prijavi Napisano 28. avgust, 2009 Ne vem kako HRvatarji re?ujejo tak?ne te?ave, a jaz menim da je tole izsiljevanje (na?ega denarja)!!! http://24ur.com/novice/slovenija/kovacicu-...ju-sodisce.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Tabb Napisano 30. avgust, 2009 Prijavi Napisano 30. avgust, 2009 jap najbolj zalostno je to, da gres iz ljubljane v skopje in je najslabsa cesta prav v sloveniji ne sm da je najsslab?a ampak tud najve? zastoje ,pvsod neki delajo. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.