Prepoved uporabe navigacije v ?paniji
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Pazi to, kolega je rekel, da jih je na oddelku 15. Od božiča do novega leta ali še teden kasneje, delajo samo po trije, dežurni, ostali imajo vsi dopuste. Nato pridejo zimske počitnice, zopet enako. Pa prvomajske....skratka, se ni za čudit, zakaj so take čakalne vrste. Enkrat so za foro obravnavali 20 pacientov v enem dnevu namesto 10, kolikor je "norma" na dan. Takoj so vsi skočili v zrak, od šefov do zaposlenih na drugih oddelkih, ker so se morali tudi oni malo pretegniti. Skratka, da se ,če se hoče. Samo organizacija je po bolnišnicah katastrofalna.
-
Od Mraušk Mčk · Napisano
Težava ameriške vojske je, da jo sestavljajo kaznjenci. Služenje v ameriški vojski je alternativen način prestajanja kazni. Mene je šokiralo, da je Clinton l.99 prišel k nam v Slovenijo v spremstvu kaznjencev (so povedali sami da so imeli težave z zakonom). Sicer so nosili uniforme ameriške vojske, delali na tehničnem suportu, skrbeli za zveze, za jamming in za ogrožanje civilnega zračnega prometa. Ameriška vojska je amortizer ameriške totalno degenerirane družbe. Če bi ne bilo ameriške vojske, bi se amiji že zdavnaj poklali med seboj. Tako se pa hodijo sproščat in srat na druge konce sveta. Dokler se jim sekret ne bo dokončno zamašil. -
Se strinjam . Dokler pa ima 300000 Slovencev račune v tujini (tolko jih je uradnih) in prebivališča v Monte Carlu in Dubaju, bo pač tako še naprej v tej naši preljubi kokoški. Jaz od korone naprej pač drugače razmišljam. Ko sem bil mlad, sem recimo bil v prvi službi sindikalni zaupnik, nato predsednik sindikata in sem se boril za pravice delavcev. Verjel sem , da se da kaj narediti. Veliko smo dosegli v firmi, a sem zaradi tega tudi velikokrat nasrkal. Spoznal sem delo sindikatov od blizu. In prišel do spoznanja , da se nima smisla boriti proti mlinom na veter. Pozneje nisem bil nikoli več član nobenih sindikatov.
-
Ja tako je to... tudi jaz poznam primer, enega dohtarskega para, ki vsako leto od kar mi spomin seže (vsaj 10 ali celo 15 let) sklizneta na trimesečni dopust in potujeta po svetu. Razlik manjkajočih dni dopusta naredita z viški ur, ki jih veselo štepata čez vikende po raznoraznih dežurstvih. Ja in pol pride ena na soočenje in razlaga kako je zdravnikom težko in hudo da je treba že dve leti stavkat... wat?
-
Jaz sem pa bil v službi vedno zadolžen za previjanje ran in odvoz poškodovanih v bolnišnico, če je bilo potrebno. Tam sem včasih presedel ure, ko sem čakal, da jih oskrbijo. Spomnim se, ko sem bil majhen in sem se porezal na nekem karamboliranem avtomobilu, na blatniku. Prerezalo mi je nogo pod kolenom. Zavezal sem si robec in počasi šel domov. Doma sem rekel staršem: "ni nič hudega". Ko sta odvila robec, sta se skoraj onesvestila. Tako, da krvi sem vajen.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.