Zakaj Bojan ?lender spet zavaja?
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sem že napisal, da imam na SŽ 1350 bruto plačo po pogodbi. Pusti dodatke. Ko se poškoduješ in si v bolniški, teh dodatkov ni... Niso vse budale iste...nekatere so tudi diplomirane.
-
Ne trdim ampak sklepam,ker domnevam,da imajo programerji v privat firmah boljše plače...vsaj sposobni v dobrih firmah....pač trg dela,kjer bo sposoben šel v boljšo firmo,katera nudi boljše plačilo. Ker imajo strojevodje tam le cca.200-300€ več pri veliko slabših delovnih pogojih. Nastopi daaaaleč od doma-npr je iz Ljubljane in mu naročijo nastop v Dobovi-pelji se z službenim avtom v Dobovo,in se ti 12ur šihta začne tam...konča npr. v Hodošu in "beži domov" kakor znaš... Moj čas je nekaj vreden,ker imam družino in svoj lajf...mladi pa...je žalostna zgodba,kaj delajo z njimi pri privatnikih...tistih 200-300€ si lahko v rit zarinejo za takšne pogoje. Pa napiši kaj več o "zgodbi"-bom z veseljem prebral....in karte na mizi tudi čakam...ti samo piši👍
-
Od sportman333 · Napisano
Pri vw je to še diesel gate generacija, pri Hondi pa dizla že mislim da tega motorja ni že cca 12 ali celo več v ponudbi.... -
Sem svojo prvo mazdo po fami, da ne rečem hvalospevih, tega foruma peljal k njemu, pa sem bil bridko razočaran. To glede kemičnega čiščenja sesalnega sem na uradnem servisu zvedel, da se saje še hitrej začnejo nazaj nabirat + kako loh s kemijo učinkovito spucaš sesalne vhode do ventilov, kolektor vsaj loh spereš, vhodov na glavi motorja pa ne moreš lih zwapirat, tm bo kemija ostala.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.