YavarYe X6V6 Napisano 30. julij, 2010 Prijavi Napisano 30. julij, 2010 Ja sem v?eraj videl tvoj odbija?. Sem bil sam tud tam in se zmenil, da mi poli?ajo od lete?ih marel po?kodovana vrata. Vem. Tud labi je bil tam v?eraj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 30. julij, 2010 Prijavi Napisano 30. julij, 2010 Tud za Labija vem... o?itno smo bili v?eraj vsi tam brez da bi se dogovorili zato smo se pa? zgre?ili, ker bi lahko naredli en tak lep miniMazda meet. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 30. julij, 2010 Prijavi Napisano 30. julij, 2010 Js sem bil tam 17 do 18 ure. Sam sva pol z mojstrom ?e pol ure debatirala. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 10. november, 2010 Prijavi Napisano 10. november, 2010 V?eraj spet haral po BTC-ju in seveda nalo?il naro?eno robo za sakerja. Skratka ne morem jih bolj pohvalit kot do konca, vse je bilo tako in prej kot smo bli zmenjeni. Cena je bila tudi ok. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.