prlek Napisano 11. avgust, 2009 Prijavi Napisano 11. avgust, 2009 pozdravljeni!sem nov na forumu in imam te?avo na m6 136d l.2003m kjer mi lu?ka za airbag zasveti dvakrat hitro in enkrat dolgo to vse trikrat potem sveti stalno. Prosim ?e ima kdo tabelo napak. hvala in lp Citiraj
LabiGT Napisano 11. avgust, 2009 Prijavi Napisano 11. avgust, 2009 http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=1079&hl= Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Friga Napisano 12. avgust, 2009 Prijavi Napisano 12. avgust, 2009 pozdravljeni!sem nov na forumu in imam te?avo nam6 136d l.2003m kjer mi lu?ka za airbag zasveti dvakrat hitro in enkrat dolgoto vse trikrat potem sveti stalno. Prosim ?e ima kdo tabelo napak.hvala in lp To ti je kod gre?ke 21. Radi se o gre?ki suvoza?evog airbag modula. Priklju?enjem na dijagnostiku se mo?e po WDS kodu vidjeti to?no o ?emu se radi. Moguće je da je samo lo? kontakt na ?utom konektoru koji se nalazi ispod suvoza?kog sica. Otpoji akumulator pa probaj nekoliko puta otpojiti i spojiti konektor. Preporu?am i ?pricanje kontakt sprejem, ali onim za elektroniku!!! LP Citiraj
prlek Napisano 26. avgust, 2009 Avtor Prijavi Napisano 26. avgust, 2009 hvala za pomo?,je delovalo,bil je samo kontakt na sovoznikovi strani. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.