PeW Napisano 28. oktober, 2009 Prijavi Napisano 28. oktober, 2009 Lep pozdrav! pred kratkim mi je spu??al oljni nosilec motorja na desni strani motorja v smeri vo?nje! Original nosilec je 225?! zanima me ?e se ga da kje bolj poceni dobit! z amerike sem ga ?e naro?il pa ga ni ?e lep ?as tko da nujno bi rabil kak?en nasvet kje bi se dalo dobit bolj poceni nosilec! Gre pa za Mazdo 323F BJ model letnik 2000! nalep?a hvala! Citiraj ZOOM-ZOOM
Deeyan Napisano 29. oktober, 2009 Prijavi Napisano 29. oktober, 2009 Lep pozdrav!pred kratkim mi je spu??al oljni nosilec motorja na desni strani motorja v smeri vo?nje! Original nosilec je 225?! zanima me ?e se ga da kje bolj poceni dobit! z amerike sem ga ?e naro?il pa ga ni ?e lep ?as tko da nujno bi rabil kak?en nasvet kje bi se dalo dobit bolj poceni nosilec! Gre pa za Mazdo 323F BJ model letnik 2000! nalep?a hvala! poglej, ?e bo? najdu na kakem oglasniku kako karambolirano za dele, druga? pa avtoodpad Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
PeW Napisano 31. oktober, 2009 Avtor Prijavi Napisano 31. oktober, 2009 poglej, ?e bo? najdu na kakem oglasniku kako karambolirano za dele, druga? pa avtoodpad ja take mazde jo ni na odpadi! hodim 1x na mesec u italijo na odpade pa jo ni ene take mazde! Citiraj ZOOM-ZOOM
mazda_mx Napisano 31. oktober, 2009 Prijavi Napisano 31. oktober, 2009 ja take mazde jo ni na odpadi! hodim 1x na mesec u italijo na odpade pa jo ni ene take mazde! Prej najdes ce pogledas male oglase pri nas, ko se prodajajo razbiti avti po delih. Citiraj
Jero Napisano 1. november, 2009 Prijavi Napisano 1. november, 2009 tapos, motomat, a-net? samo ideja Citiraj
PeW Napisano 2. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 2. november, 2009 tapos, motomat, a-net? samo ideja Na ?alost se ga ne da dobit v sloveniji od konkurence! Odgovor pa sem dobil takle: Za japon?ke ni nikjer v sloveniji konkuren?nih delov! tko da nebo druge kot kupit originalnega! na?alost je tako Citiraj ZOOM-ZOOM
YavarYe X6V6 Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 Na ?alost se ga ne da dobit v sloveniji od konkurence! Odgovor pa sem dobil takle: Za japon?ke ni nikjer v sloveniji konkuren?nih delov! tko da nebo druge kot kupit originalnega! na?alost je tako Lej ne kompliciri nared tako kot sem ti reku pa bo mir za zmeri. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOBI Napisano 2. november, 2009 Prijavi Napisano 2. november, 2009 Na ?alost se ga ne da dobit v sloveniji od konkurence! Odgovor pa sem dobil takle: Za japon?ke ni nikjer v sloveniji konkuren?nih delov! tko da nebo druge kot kupit originalnega! na?alost je tako kako ne na ptuju dobis vse za japonce,ni ke ni,se vedno sn za vsako mazdo v se dobo Citiraj MAZDA POWER
PeW Napisano 4. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2009 kako ne na ptuju dobis vse za japonce,ni ke ni,se vedno sn za vsako mazdo v se dobo ja o?itno mam jst tko redk model motorja da se ne dobi!! bom naredu kokr mi je Bo?tjan priporo?u! Citiraj ZOOM-ZOOM
svadreb Napisano 23. november, 2009 Prijavi Napisano 23. november, 2009 ja o?itno mam jst tko redk model motorja da se ne dobi!! bom naredu kokr mi je Bo?tjan priporo?u! Kaj ti je pa priporo?al? Namre? tudi pri nas imamo tak avto, pa da se pripravim, ?e ga doleti podobna usoda. Citiraj
PeW Napisano 23. november, 2009 Avtor Prijavi Napisano 23. november, 2009 Kaj ti je pa priporo?al? Namre? tudi pri nas imamo tak avto, pa da se pripravim, ?e ga doleti podobna usoda. ma po nov original nosilec sem ?el kupit na poobla??en mazdin servis v Novi Gorici Avto Rent! YavarYe X6V6 pa mi je priporo?al da nosilec vulkaniziram! to pomeni da samo gumo nosilca zamenja? tako da je pol nosilec brez olja in je precej bolj poceni! cirka 25? stane! original nosilc pa 225?! vendar ?e nosilec vulkanizira? pol ko je avto u fole se motor malo bolj trese! pa? ker ni olja! Citiraj ZOOM-ZOOM
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.