Skoči na vsebino

Riž

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 4 tedne kasneje...
  • Odgovori 314
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano
  je zazo napisal:

temu oni pravijo odbija?....... zame je bol bodobno plugu. :hohoho:

brez spodnjega izbo?enega dela bi bil prov hud

Napisano

Tisti bordo rde? je ?e kar nekako v?e?en na pogled...niti ni ko ri?asto vse skup :P ma? ljudi, ki vejo kaj po?nejo in je estetsko ?e prebavljivo in ima? ljudi,k delajo ri?oto :bravo:

Napisano
  je tauko napisal:

Tisti bordo rde? je ?e kar nekako v?e?en na pogled...niti ni ko ri?asto vse skup :P ma? ljudi, ki vejo kaj po?nejo in je estetsko ?e prebavljivo in ima? ljudi,k delajo ri?oto :bravo:

tarde?a je celo na?a :)

Napisano

no no ve? kaj ?e so japonska kola naj bojo japonska in narejena in predelana z lepo miro ri?ovega narastka :)

yes rde?a je od GTT ;)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano
  je Ploki napisal:

res?

ta rde?a je res precej okusno izdelana. netipi?no za honda?a :hohoho:

ampak je res lepa za pogledat

jp, men je tut takoj padla v o?i :)

evo ti link, spodi ma? ?e ve? slik :)http://predstaviga.com/2011/03/red-pearl-ek4/

Napisano
  je rendy napisal:
ne morem verjeti da en celo ni ?tajerc :huh:

To temo smo enkrat na?eli z na?imi v Pragi, ko smo iz vseh dr?av bili skupaj, in zanimivo nekatere dr?ave imajo svoj 'ri?' vzdevek:

Francija: gorgonzola

Italija: cicolina ( :notworth: )

Poljska: 'ziemenakov' - krompir

?ehi: hovno (ne rabi prevoda)

Romuni: Dacia..... :jupiii::jupiii::jupiii::jupiii:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
  je Ploki napisal:

kaj se nor?uje?, ve? koliko je 90KM? Lahko pri 130 res poleti? ?e nima? dosti downforca :bravo:

vem js ka je sicen ne 90KM ampak 89KM :bravo:

Napisano
  je Deeyan napisal:

:hohoho::hohoho: kaj ta je hotu poletet? :P

hehedeluje mi kot bi imel lasnik ?eljo po katamaranu :P

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

• 1 mesec kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Dobro, tej kolesarji, ki se vozijo bolj po asfaltu (kot Boss) nimajo takih lepljivi gum, to je res. Te nove, ki jih imam sedaj gor so pa res neusmiljene do vožnje po asfaltu. Kotalni upor, širina, zmes gume. Tako, da res težko greš preko 25/uro.
    • Kaj na Veluščkovi? Kar blizu mene. 😊
    • Samo vse več ljudi prisega tudi na motorjih na avtomatski menjalnik. Predvsem tisti, ki jih vozijo avtomobili in ne oni njih, v katerih so avtomatski menhalniki in druga pomagala. Oni pa levobračajo volan kot otroci. 😉
    • V mojem primeru 100% na AC uporaben. Nobenih problemov, samo pravocasno vse narediti, brez smernika pa itak ne uboga. Ce tisti za tabo ne uboga ne spremlja prometa......oz rabi radarski Avtomatski v avtu je zakon. Tezko bi sel nazaj na rocnega (v fiatu je pac nujen) Misljeno je bilo za motor....ravno vozim novi gs1300a ASA....groza. 
    • No, to jaz rešim z gasom. Vsaj meni se takrat začasno tempomat izklopi - barva na HUD-u gre iz zelene v belo in lahko pospešim, kot se mi zdi in tudi varnostno razdaljo malo požrem. To preizkušam zadnje čase in je vožnja veliko bolj tekoča.   Drugače je pa res, da včasih izgleda, kot da si bebast in ne znaš voziti, če mu pustiš da čisto sam bremza in pospešuje, ti pa samo zavijaš.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.