Skoči na vsebino

Velika No?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Vidim, da vam ?epajo kulinari?ne teme zadnje ?ase :)

No da sli?imo,..kak?na poti?ka bo na mizi, kako barvate pirhe, etc... :)

Pri nas bo potratna potica (odkar sem jo nardila prvi?, mi ni ve? pomo?i in mami no?e jest nobene druge :angry: ), ?unka v mle?nem kva?enem testu, (?e bom pri volji) pi?koti z royal icingom v velikono?nih oblikah (bolj za dekoracijo), trenutno pa eksperimentiram z eno tehniko za pirhe (?e uspe, nalimam kasnej slikco),..kruh bo verjetno koruzni,..za ostale sladice pa ?e ne vem, ker ?e nimam kon?nega ?tevila obiskov :ne vem:

Objavljena slika

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Hren bo pa kar kupljen od ete.

Eksperiment za pirhe je pa uspel, tko da letos ne bojo obarvani s ?ebulo :)

post-206-1269447583_thumb.jpg

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Jaz pa letos ne bom farbal jaj?ka, ker je bolelo pa ?e dol ni ?lo skoraj dva tedna... :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Jaz pa letos ne bom farbal jaj?ka, ker je bolelo pa ?e dol ni ?lo skoraj dva tedna... :ne vem:

Uff, pa sm mislu da sm edini! :P

:hohoho::hohoho::hohoho:

Napisano

Ally, kaj pa hren? :punk:

Mi bomo pa jaj?ka kar lepo s ?ebulco barvali. Pa orehova potica z veeeeeeliko file :)

u ja hren pa obvezno za Vlko No?

Napisano

vsak let grem u vas na njivo hren zruvat, letos bo isto, sam ne grem ve? k istmu kmetu rabutat! :P

mogo?e zato, ker si jih namaku u ?ebulo? :harhar:

Napisano

Hren bo pa kar kupljen od ete.

Eksperiment za pirhe je pa uspel, tko da letos ne bojo obarvani s ?ebulo :)

Tole je farbano s Teranom ane? :bravo:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Js jih nimam cajta farbat, se bo kr moja ukvarjal z njimi, sej more nek trenirat.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Tole je farbano s Teranom ane? :bravo:

Am,..ne ni teran,..nimam pojma kero rde?e vino. Taprvega, ki mi je pri?el pod roke sem potegnla iz omare.

Baje ratajo kristal?ki tud z belim vinom. Samo pa? brez barve. Zato sem zme?ala not ?e 3 ?lice rde?e jedilne barve, ampak niso ratal :(

Bom pa probala dodat ?e teko?o jedilno barvo, ker mi je tale v prahu mal sumljiva :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.