stepski volk Napisano 2. maj, 2010 Prijavi Napisano 2. maj, 2010 Ker se po?asi bli?a,oziroma je ?e tukaj ?as za razne piknike ob vodi in doma me zanima kak?ne kamine kaj priporo?ate,oziroma jih imate doma in za kak?en denar se jih da kje kupiti... Hvala za odgovore Citiraj
jures Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 Ker se po?asi bli?a,oziroma je ?e tukaj ?as za razne piknike ob vodi in doma me zanima kak?ne kamine kaj priporo?ate,oziroma jih imate doma in za kak?en denar se jih da kje kupiti... Hvala za odgovore ne vem glih zdej za cene, ampak un betonski z dimnikom na vrhu in za drva spodaj je res dober ker se vro?ina porazdeli in pe?e enakomerno, ?e da? pa notri ?e marmornato plo??o je pa cela zmaga, ko tisto enkrat zagreje? dela hudo (?e posebej za ribe) P.S.sam druga?e prisegam na oglje in ne plin kadar pe?em, jem pa vse Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 P.S.sam druga?e prisegam na oglje edino prav Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
stepski volk Napisano 3. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 3. maj, 2010 ne vem glih zdej za cene, ampak un betonski z dimnikom na vrhu in za drva spodaj je res dober ker se vro?ina porazdeli in pe?e enakomerno, ?e da? pa notri ?e marmornato plo??o je pa cela zmaga, ko tisto enkrat zagreje? dela hudo (?e posebej za ribe) P.S.sam druga?e prisegam na oglje in ne plin kadar pe?em, jem pa vse Itak da mora po dimu di?at. Na plinu lahko v stanovanju pe?em.... Citiraj
Allyssa Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 Mi mamo taga, ampak zadnje ?ase ni n? kej v uporabi, verjetno tud zato, ker se ga ni spla?al kurt za zelenjavo Za ceno pa nimam pojma, ker smo ga kupl ene 8 let nazaj,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 Mi mamo taga, ampak zadnje ?ase ni n? kej v uporabi, verjetno tud zato, ker se ga ni spla?al kurt za zelenjavo Za ceno pa nimam pojma, ker smo ga kupl ene 8 let nazaj,.. Kdaj bo piknik, da tole spet spravmo v pogon, ker za peko tort ga verjetno res ne bo? uporabljala? :ne vem: Citiraj
Allyssa Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 Kdaj bo piknik, da tole spet spravmo v pogon, ker za peko tort ga verjetno res ne bo? uporabljala? :ne vem: Bomo kej organiziral ... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Deeyan Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 U na?em koncu dela en model kamine za cca. 50? (odvisno od velikosti), edino kar je si mora? omet sam nardit. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 U na?em koncu dela en model kamine za cca. 50? (odvisno od velikosti), edino kar je si mora? omet sam nardit. a ma kako spletno stran? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 a ma kako spletno stran? ?al ne, to dela en starej?i mo?akar in mislim, da je ?e u penziji, lohk pa poslikam na?ga da vidi? kak pribli?n je Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
stepski volk Napisano 3. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 3. maj, 2010 ?al ne, to dela en starej?i mo?akar in mislim, da je ?e u penziji, lohk pa poslikam na?ga da vidi? kak pribli?n je Iz katerega konca pa je to? Ja bi bil slik zelo vesel Citiraj
Deeyan Napisano 4. maj, 2010 Prijavi Napisano 4. maj, 2010 Polzela, ?e ti je kej znano? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 8. maj, 2010 Prijavi Napisano 8. maj, 2010 Obljubljena slikca Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
stepski volk Napisano 9. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2010 Obljubljena slikca Uff Polzela nekam dale? od mene,jaz sem druga?e z Jesenic,druga?e zgleda pa odli?no ta kamin,kaj odli?no prfektno Bi mi takle pasal na moj vrt Citiraj
RoKo Napisano 9. maj, 2010 Prijavi Napisano 9. maj, 2010 Jaz sem ga pa kupil v Obi-ju pa ?e domov so mi ga prpeljali... http://www.obi.si/si/markets/Aktuelle_Werbung/index.html(na sedmi strani je slikca...) Citiraj
stepski volk Napisano 9. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 9. maj, 2010 Jaz sem ga pa kupil v Obi-ju pa ?e domov so mi ga prpeljali... http://www.obi.si/si/markets/Aktuelle_Werbung/index.html(na sedmi strani je slikca...) Kako veliko kuri??e pa ima? Da ni prav majhno... Ima? mogo?e dimenzije Citiraj
RoKo Napisano 9. maj, 2010 Prijavi Napisano 9. maj, 2010 Kako veliko kuri??e pa ima? Da ni prav majhno... Ima? mogo?e dimenzije Uh, mislim da je kr primerno, ?evapi ratajo super ,Sicer pa se oglasi v Obiju -mislim da ti je Kranj najblji?je- pa si ga oglej v ?ivo, ?e se ne motim imajo kar precej razli?nih modelov.... Citiraj
stepski volk Napisano 11. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 11. maj, 2010 Uh, mislim da je kr primerno, ?evapi ratajo super ,Sicer pa se oglasi v Obiju -mislim da ti je Kranj najblji?je- pa si ga oglej v ?ivo, ?e se ne motim imajo kar precej razli?nih modelov.... Danes sem ga ?el pogledat in je odli?en za ta denar ki velja samo do nasljednjega petka,potem bo 120? in bo verjetno ?e ta vikend krst razen ?e ne bo de?,kar pa po napovedih verjetno bo Hvala za nasvete Citiraj
stepski volk Napisano 18. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 18. maj, 2010 Evo postavitev kamina uspela ?evapi,kotleti,pleskavice,zelenjava in ostale poslastice iz ?ara odli?ne... ko se kriza malo pole?e bom organiziral manj?i piknik :mi pijemoo: Hvala vsem za nasvete Citiraj
LabiGT Napisano 18. maj, 2010 Prijavi Napisano 18. maj, 2010 ?evapi,kotleti,pleskavice,zelenjava a se kdo spomne kviskoteke? (hrvaski kviz se iz casov YU, oliver mlakar)no tam je bila ena od kategorij "izbacite uljeza" v tem primeru je jasno kdo je "uljez" Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 19. maj, 2010 Prijavi Napisano 19. maj, 2010 Evo postavitev kamina uspela ?evapi,kotleti,pleskavice,zelenjava in ostale poslastice iz ?ara odli?ne... ko se kriza malo pole?e bom organiziral manj?i piknik :mi pijemoo: Hvala vsem za nasvete ne bi blo slab da bi prej pokosil Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
stepski volk Napisano 19. maj, 2010 Avtor Prijavi Napisano 19. maj, 2010 a se kdo spomne kviskoteke? (hrvaski kviz se iz casov YU, oliver mlakar)no tam je bila ena od kategorij "izbacite uljeza" v tem primeru je jasno kdo je "uljez" Bu?ke na ?aru so prav dobre,ali pa me je ?e prepri?ala da so dobre in predvsem zdrave pa ?e kak?en sir se najde vmes... ne bi blo slab da bi prej pokosil Ta prvo travo pustim malo ve?jo da gre potem v kozolec za mano da se malo skrijemo pred sosedi,sicer je pa vmes veliko narcis in "klju?avnic",zato je ko?nja med drugimi prestavljena,druga?e je pa redno ko?ena in negovana druga?e je kakor z ?ensko,?e jo ne neguje?,gre k sosedu... zelenjava? Dobra je zelenjava uff (moram napisat ker moja zraven sedi) Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.