Martini
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Taksne probleme imajo prerdvsem tisti, ki se nikoli se niso vozili z EV .... Taksni tudi najbolje vedo vse slabe strani EV ...
-
Sam se ustavljam približno vsakih 250 km poti. Pa ne zato,ker bi se moral, ampak zato, ker hočem. Ne predstavljam si , da bi gledal stalno na ekrancek porabo elektrike in preračunaval, v kateri vukojebini se moram ustaviti,da bi napolnil baterijo. Že , ko se voziš z kolesom na daljši vožnji je proti koncu kar mučno, ko se baterija hitro prazni. Ne bi rad doživljal takega občutka z avtom. Ali pa, bognedaj na kaki poti pozimi ,ko greš na smučišče. Zunaj -15°C ti pa iščeš v kaki mali vasici polnilnico. Kam greš ta čas, te pol ure, če polnilnico najdeš in je slučajno prazna, da lahko priklopiš avto na njo?🤔
-
Od sportman333 · Napisano
Če smo zelo iskreni so ENG prav pošteno premagali v polfinalu, pač proti ESP pa niso imeli za burek in je malo frustracij uletelo (podobno kot pri kakih SRB itd...)...ESP je pač dominirala, predvsem pri posestvi in obvladovanju žoge, tudi FRA ni imela za burek proti njim pa imajo boljše posameznike kot ARG... -
Ne vem od kod vam nizka poraba. Meni je to normalna poraba za 140KM. Skoraj 800km od doma do lokacije v Italiji. Povprečna hitrost 103km/h, vozim po omejitvaj v Italiji, po Sloveniji 140km/h (200 in več km po Sloveniji). In je poraba 7.1l/100km. Zdaj če bi vozil 110km/h, bi imel porabo 5.5 od oka. Pa je 182KM in turbo mlinček 1.5. In je poln karavan do stropa + 4 osebe. Torej vozi po svetu krepko več robe(kg) kot M3.
-
Glede porabe je res veliko odvisno načina vožnje, ampak na splošno ima ta 2,5 motor res nizko porabo, proti pričakovanjem 😍 Sama hitrost 110 km/h pa pri meni ni zaradi nekih ekoloških, elektro ali baterijskih prepričanj, ampak res včasih paše, da prideš na cilj spočit. Se mi je pa pri tem tudi že zgodilo, da se mi je kak elektro fanatik/idiot prilepil zadaj na 2 metra, da bo malo hranil baterijo, ampak tega ne prenesem, kaj šele glede varnosti 😡 in potem pač pospešiš na 140, 150 da se ga rešiš🚀 in potem dalje v miru.
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.