Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Je cena cca 650? za novo bencinsko ?rpalko preve?? Toliko mi jo bo zara?unal mazda Mo?nik na Britofu :( Verejtno plus delo... :angry2:

Je to potro?ni materjal? Prevo?enih imam malenkost preko 200.000 kilometrov... :D

Napisano

To je kot da bi te oropali.

tu poglej je z tankom vred kar nekaj ceneje

ebay

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Je cena cca 650? za novo bencinsko ?rpalko preve?? Toliko mi jo bo zara?unal mazda Mo?nik na Britofu :( Verejtno plus delo... :angry2:

Je to potro?ni materjal? Prevo?enih imam malenkost preko 200.000 kilometrov... :D

Si slu?ajno kdaj menjal bencinski filter ?

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Si slu?ajno kdaj menjal bencinski filter ?

To ?e mi je mi je na servisu,?e mi ni potem pa boh pomagaj :( In vpra?anje ?e je sploh bila bencinska pumpa,?e ni samo tako rekel in je bila malenkost <_< ,zara?unal pa celega boga :angry2:

To je kot da bi te oropali.

tu poglej je z tankom vred kar nekaj ceneje

ebay

Ja saj me bo oropal :( mi je menda ?e sestavil skupaj in me kar strah vpra?at koliko bo ra?unal ?e delo :ne vem:

No ja dobro da v drugo prej vpra?am na forum in raje ?astim kje kak?no ve?erjo komu ne pa da pustim denar na servisu <_<

Napisano

Js imam doma eno bencinsko pumpo od xedosa, mejbi pa?e.

Za filter sem pa vpra?al zato, ker ?e ga ne zamenja? ponavadi(beri vedno) "najebe" pumpa in sicer tako da crkne.

Napisano

Po to?i zvoniti je prepozno.

Za filter me ?e VEDNO zanima ?

Napisano

jaz mam tud se od xedoske pumpo ce bo kdo hotu....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Po to?i zvoniti je prepozno.

Za filter me ?e VEDNO zanima ?

V servisni knjigi pi?e da je bil menjan,pi?e <_< kaj se pa po servisih dogaja se pa ve :angry2::angry:

?e ne naredi? sam nisi prepri?an kaj ti kdo ?ari po avtu :(

Napisano

Ne me jebat!!! ?zmeden??zmeden? Oprosti ker nisem prej videl tele teme. Mo?nej?e aftermarket bencinske pumpe te pridejo 5x ceneje. Evo koliko te pride s tem, da je tale ?e mo?nej?a kot original.

Pa ?e ebay.

Za 701? jaz takemu mehaniku pregriznem vrat. :angry: Je pa seveda ?isto mo?no, da original pumpa ko?ta toliko. Jebali te originalni nadomestni deli, ?e ko?tajo tolikokrat dra?je za manj?i pretok. :whatever:

Ok Symon bom v drugo raje tebe vpra?al :bravo: kakor pa po servisih skakal... :(

Napisano

mene je menjava za polota 1.0 letnik 95 prsla cca 90 eur...

Napisano

Realno pa 70?, vse ostalo so mar?e. :angry2:

Materiala pa za 20 Eur vse skupaj, da sestavijo.

Jah nima? kaj, za drugi? se je dobro prej pozanimati kaj in kako in ?e se da ceneje.

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Na jok mi gre ko tole berem :( ...najraje bi jo snel in Mo?niku zabil v rit :angry:

No ja vsaka ?ola nekaj stane... :blush:

?e bi ti to takoj povedal se sploh ne bi trudili.... :glare:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• 6 let kasneje...
Napisano

A je bolj pametno vzeti mo?nej?o pumpo, ?eprav ni predviden noben tuning na avtu.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tole so različni renderji verjetno celo narejeni z AI. Zakaj bi se o tem pogovarjali, ker tole je pač zgolj nabijanje kaj bi bilo, če bi bilo. 
    • Fak, a ti razumeš razliko, kitajska vlada jim plačuje za vsak prodan avto... tudi za tistega, ki gre v izvoz al pa obtiči na ogromnem parkirišču. Za besedo nelojalna konkurenca še nisi slišal? Še ne dolgo nazaj je bil prehod na EV-je označen za ekološko dejasnje, a zdaj ko jih pa kopičijo na parkiriščih, kjer se večina sploh ne bo prodala se pa o ekologiji ne pogovarjamo več. Neverjetno kako so EV fani tako hipokritski glede tega. Izjavljo samo stvari, ki jim gredo v njihov prid pa samo toliko časa kot jim ustreza. Dvolično do konca.   Kitajci so vso začetno znanje enostavno pokradli, skopirali, sicer veliko po neumnosti in pohlepu zahoda. Ampak vseeno, to so amoralna bitja. Zdaj pa vse viške denarja, ki ga na začetku niso porabili za razvoj lahko uporabijo v nadgradnjo obstoječih tehnologij in v trgovski vojni proti tistim, ki so jim omogočili tak razcvet. Lepo se vidi kako capljajo pri ICE motorjih za zahodnimi izdelki, a pri EV-jih pa so seveda spredaj, ker tukaj je bilo najlažje zahod prehitet, ker smo praktično vsi štartali skoraj iz istega izhodišča a kitajci so imeli veliko prednost saj imajo rude, litij, redke zemlje na razpolago v takih količinah, da lahko enostavno zajebejo vse.    Seveda gorijo tudi Evropski hibridi in EV-ji, ker so ... pazi zdaj to... večinoma baterije narejene kje?    Pa še nekaj - kitajski avti so narejeni za življensko dobo 5-7 let.  Tako kot vse ostale kitajske stvari. Ne zanima jih servisna mreža, ne zanima jih aftersale usluga. Izdelke tako hitro menjajo, da rezervnih delov po nekaj letih praktično ni za dobit.    Sicer pa... probaj pa ne pozabit poročat kako je šlo po 5 letih lastništva kitajca.    
    • Če bo res takšna potem začnem redno igrati loto....  ali pa se bo moja boljša polovica začela prodajati, HE HE HE
    • Jah, Boss, tole "politično" jamranje v stilu "Kitajci so grdi", pa spet ne bo pilo vode. So vseh sort, tako kot tudi Američani, Slovenci, Evropejci.   Bom komentiral samo avtomobilsko industrijo. Kitajci so naredili načrt delati najboljše EV za dosego svetovne prevlade. In jim prekleto dobro kaže. Evropska avtomobilska industrija se bo morala pa zamisliti in krepko pljuniti v roke, ker tole precenjeno plastiko in pokvarljive avte, ki jih delajo po tekočem traku, tudi ne bodo mogli več vsakemu Janezku prodati. Jaz zase ne morem več 100 % reči, da kitajskega avtomobila pa nikoli ne bom kupil. Če bi izbiral ta hip, bi verjetno izbral kitajski avto, vsi očitki gor ali dol.   Prav zjutraj sem se spomnil na zgornji video, ko sem se peljal po gorenjski avtocesti v Ljubljano. In je bila kolona, ker se je en mojster z VW ID.7 zagozdil v prikolico tovornjaka. Pol havbe harmonike ... Zdaj ne vem, ali je računal na "vsemogočnega" avtopilota, tudi zračne blazine ne vem, če so bile odprte ... Skratka, stvari, ki so opisane v videu, se dogajajo dobesedno vsem proizvajalcem vozil.   Gorijo tudi evropski EV, ICE in še posebej hibridi. Na parkiriščih po Evropi se tudi kopičijo EU-avti. Neregistrirani in registrirani. Finte z eno- ali nekajdnevnimi registracijami pa so Kitajci pobrali prav od Evrope, ki je začela s to prakso. Še pri nas najdeš znamke, ki so delale več kot tretjino prodaje na tak način - enodnevna registracija, potem pa izvoz rabljenega s popustom iz države.   Imamo Slovenci lep pregovor - le čevlje sodi naj kopitar.
    • zakaj mi ni glih vseeno, ko @Slivka omenja lopato, ki bi jo rad sprobal na meni    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.