Letos bom delal frcado in s tem pridobil dve dodatni sobi (2x 25m2) in imam namen v vsako sobo zmontirati tudi klimo. Pogoj je da ima wifi modul, ter opcijo hlajenje/gretje (naceloma imajo to sedaj ze vse).
Gledam pa predvsem neko cenovno ugodno opcijo v rangu 400-500€, ker ne mislim dajati +1k za eno sobo. Vem da je mitsubishi bog in batina med klimami in jo imam v dnevni sobi, vendar je najcenejsi model takoj cez jurja.
Nekako mi je v uci padel kitajc hisense pa me zanima ali ima kdo od vas kaksne izkusnje s to znamko :). Vox, tesla, gree sem bolj kot ne slisal samo negativne komentarje.
Tale Hisense komplet (nov) dobim recimo za 400€ (3.5 KW)
Nafta, benz je v Slo vec ali manj iz istega rezervoarja oz skladisca to je jasno. Super q, max, ne vem se kaj vse je isto sranje samo eni majo bolj kreativen marketing...
Tankam pa samo na petrolu, prej nafto pol benz zdej lpg iz enega samega razloga - njihove aplikacije. Prides slikas natankas gres!
Nobenih vrst, nobenih cakanj ljudi ki izpolnjujejo loto, poloznice, cike...
Se posebej na mopedu, noti rokavic ni treba dol dat, niti z motorja iti...
To je res svetovna zadeva, enako za pralnico, tud kavo notri...
Majo pa zaenkrat se velik minus....qr koda za benz, kavo. Pranje, marsikaj ampak ko je treba scat hocejo met pa plasticno petrol kartico, ki je nihce vec ne uporablja.....pa skocis cez rampo...jbg. sem petrol klub clan, mam zastonj, pa ne morem not. Samo za skret bi rabil fizicno kartico medtem ko imajo celotno poslovanje brezžično
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.