Skoči na vsebino

Nakup mazde 3

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Hmmm avti so na?eloma ok, vsaj jest nisem imel z nobeno trojko nobenih problemov....sedaj imam ?e drugo. V tem oglasu me moti predvsem to, da glede nato da je Mo?nik serviser Mazd, bi lahko vedel da imajo teli motorji ketno, tako da ne vem kje je na?el zobati jermen??? :whatever:

Napisano

tudi sam sem zadovoljen s svojo trojko, po 2h letih nisem odkril nevem ka?nih napak razen nekaj malega rjavine na vratih in pa zadnjih kolotekih(bojo pod garancijo popravlal) Druga?e pa kot debata foruma?ev se izogibaj Mo?nika :ne vem:

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Napisano

Avto sem pogledal, sicer ne izgleda slabo, je pa bil razbit (se vidi na slikah preliv na prvih vratih).

Sicer kao ?isto minimalno, imam pa slab ob?utek, ker so to ?eleli prikrit. Pozna kdo iz kranja sicer avto, vozil ga je g. Trobec?

Napisano

Na tvojem mestu bi sicer raj?i kupu mo?nej?i motor (ta je kar ?ejn)! :blush:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Mene pa zanima kak?na je kaj razlika v 105 konjski in 150 konjski ma?ini. Nasploh kako se kak?na ma?ina vozi in ne glede neki porabe ;)

Napisano

Pozdravljen

Tudi pri na?i hi?i je Mazda 3, ki za enkrat dela BP (nok nok), kupljena je bila od ?lana na forumu "mazda 3 2010" , motor je 1.6 ki je kar ?ivahen in ?e bi ?e enkrat kupoval bi vzel ravno tak?en motor.

Kriteriji ki jih imam sam glede kupovanja:

- prodajati ga mora fizi?na oseba

- ?e je mogo?e od 1. lastnika in slovensko poreklo

Sam sem imel sre?o pri nakupu obeh avtov (vsaj tako ka?e zaenkrat).

Veliko sre?e pri nakupu

Napisano

Mene pa zanima kak?na je kaj razlika v 105 konjski in 150 konjski ma?ini. Nasploh kako se kak?na ma?ina vozi in ne glede neki porabe ;)

Jah razlika je 45 konjev :bravo: 150 konjska ima 2.0 motor, ter opremo GTA (na avto netu vidi? pa ?e zunanje razlike). Ma?ina se vozi odli?no. Sam sem ?el iz 1.6 na 2.0 in mi ni ?al...razlika v porabi, tudi ?e te ne zanima, je okoli liter, ?e GTA-jko res ti??im. :bravo:

Napisano

Hvala Andriy, da ti slu?i "moja" trojka tako kot treba :bravo: . Pozdravi o?eta.

Druga?e pa sem videl, da se v ?martnu pri Slovenj Gradcu prodaja ena trojka plave barve. ?e te zanima, se lahko pozanimam in ti po?ljem kontakt.

Napisano

Hvala Andriy, da ti slu?i "moja" trojka tako kot treba :bravo: . Pozdravi o?eta.

Druga?e pa sem videl, da se v ?martnu pri Slovenj Gradcu prodaja ena trojka plave barve. ?e te zanima, se lahko pozanimam in ti po?ljem kontakt.

A je tudi kje na netu avto? Sicer pa sem zainteresiran, hvala!

Tile francoski dizli v teh avtomobilih so pa verjetno tako slabi kot v francoskih avtomobilih, ali se motim?

Napisano

Ha ha pa to je moj biv?i sosed z Drulovke, ki je narisal znamenitega Vu?kota za Sarajevo! Vu?ko je bil dolgo ?asa nalepljen zadaj na tej mazdi

Lahko ti povem iz prve roke da je bila to kolesarska rajsa drugega sosedovega otroka, druga?e sem ga vedno videl vzorno voziti in parkirati - pazi 5 let poleg moje najprej M5 in kasneje CX-7.

Torej sem tudi jaz ?uval ta avto.

Na tem forumu je ?e nekje slika - po moje leta 2008, kako smo imeli parkirani 4 mazde skupaj tudi njegova.

P.S. Preliv je viden verjentno ker je dal to Mo?niku popravljat....ni? drugega

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ha ha pa to je moj biv?i sosed z Drulovke, ki je narisal znamenitega Vu?kota za Sarajevo! Vu?ko je bil dolgo ?asa nalepljen zadaj na tej mazdi

Lahko ti povem iz prve roke da je bila to kolesarska rajsa drugega sosedovega otroka, druga?e sem ga vedno videl vzorno voziti in parkirati - pazi 5 let poleg moje najprej M5 in kasneje CX-7.

Torej sem tudi jaz ?uval ta avto.

Na tem forumu je ?e nekje slika - po moje leta 2008, kako smo imeli parkirani 4 mazde skupaj tudi njegova.

P.S. Preliv je viden verjentno ker je dal to Mo?niku popravljat....ni? drugega

Odli?no, hvala za informacije!

lp

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Take probleme so imeli tudi drugod pa so jih rešili recimo takole   Vas motijo vozniki, ki »kampirajo« na prehitevalnem pasu? Tu bodo morali plačati kar 100 evrov kazni ... AVTO-MAGAZIN.METROPOLITAN.SI S 130 km/h vozite po avtocesti, nakar naletite na voznika, ki se je odločil, da bo do Kopra vozil kar na prehitevalnem pasu. Brez naglice...  
    • Sem mislil, da ne bi, ampak naj vam bo, da boste lahko še kakšno krivdo pri meni našli - hint: pri prvem odlomku nisem ustavil pri stop znaku. Ostalo pa najdite sami.    1. del bi naslov, ko bemwejaš kupi Mazdo pol pa prehiteva po navadi v naselju, kjer je ozka cesta in omejitev 40, pa nato se postavi na pas za levo in nato gasa ter švigne naravnost - jebat ga, to je pač ta premium filing. Še dobro, da ni na isto idejo prišel Italijan v Fiatu, da štarta na brzino v svojo levo predno avtošola sploh spelje. To bi bilo "veselo" in ja zaradi takih manevrov je na tem križišču že počilo. 2. del je malo daljši, da boste ja našli vzrok s čim sem sprovociral ubogega Italijana, da se mi je zaganjal v rit in pol le prišel mimo (žal nimam zadnje kamere, da bi se vse to videlo). Mogoče sem naredil narobe, ker sem se umikal desno, da sem mu dal povod za prehitevanje tako, kot dvema motoristoma, ki si nista upala čez dvojno črto. Res sem žleht, ampak spet ne toliko kot modri avto pred tem Foton Tunland G7 Pickupom (sem mislil, da je ameriški, je pa en navaden kitajc). No blokiral ga je praktično do krožišča, kjer sta šla vsak svojo pot. 3. del pa še tist mojster z motorjem, ki je kar lepo prletel v nizkem letu upajoč, da se bo šzšlo. Tokrat se je, drugič bo pa verjetno cesta kriva al pa kak voznik avta, ko se ne bo.     V glavnem, video sem naredil, ker sem imel občutek, da mi nekaj ljudi tu gor ne verjame in namiguje, da lažem. Sem pa vseeno izpustil tiste počasnele, ker če bi še tisto dodal bi tole bil celovečerec. 
    • Jaz sem sel danes z mopedom LJ - Split. Nobene guzve start 08:00, Split 14:00. Brez AC. Megla pa v iber do Ilirske. A je kdo pomislil da xsara 90HDI ne zmore vec...mal v klanc Drugace pa 105 po prehitevalnem ni prepovedano....min je 70, max dovoljeno 130...je pac prilagodil hitrost razmeram, to je moderno pri nas   To je bolj nestrpnost ce ne pustis nekomur da prehiti s svojim tempom. Ampak da res prehiteva ne da se vozi...
    • Velike kazni bi kmalu zalegle.... 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.