jures Napisano 26. marec, 2012 Prijavi Napisano 26. marec, 2012 Verjetno velja garancija, ker ima? original ra?un, MES-a pa pomoje da ni. Zdej glede servisa ti verjetno lahko sam ?templja v servisno (?e jo sploh ?e dajejo zraven). tega ni ve?, in ?e manjka v DSK zapis te nikjer ne je... ve? niti na MESu v tujini.....ni tako enostavno vse, logi?no bi bilo, samo pelko ni poobla??en in to bi vsak servis TAKOJ uporabil ne da bi pogledal avto.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 26. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 26. marec, 2012 Dajte ga mal povpra?at o tej zadevi, ko ga boste vidli, jaz imam itak skoraj 9 let staro ki?to in me te zadeve ravno ne zadevajo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 3. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 3. julij, 2012 Ker vidim, da vas veliko obiskuje na?ega Simona - Avto Pelko d.o.o., sem vas dol?an opozoriti, da ste lahko dele?ni dolo?enih popustov pri njemu; AMD Mazda Klub ima z njim podpisano pogodbo o poslovnem sodelovanju in ste ?lani dele?ni 15% popusta na delo oz. storitve ter tudi na material, pri Avto Pelko d.o.o. Kej ve? reklame pa ne smem delat, niti za Klub, niti za Pelka, da me ne bo Admin pa bu?i. LP! Borut Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Panter23 Napisano 3. julij, 2012 Prijavi Napisano 3. julij, 2012 A pa ga je potrebno kej za rokav pocukat pa pobarat? Al bo sam opazil mazda klub naleko gor na ?ajbi Namre? moja mazdica je ravno ta trenutek pri njemu Ker vidim, da vas veliko obiskuje na?ega Simona - Avto Pelko d.o.o., sem vas dol?an opozoriti, da ste lahko dele?ni dolo?enih popustov pri njemu; AMD Mazda Klub ima z njim podpisano pogodbo o poslovnem sodelovanju in ste ?lani dele?ni 15% popusta na delo oz. storitve ter tudi na material, pri Avto Pelko d.o.o. Kej ve? reklame pa ne smem delat, niti za Klub, niti za Pelka, da me ne bo Admin pa bu?i. LP! Borut Citiraj
Z M A J Napisano 3. julij, 2012 Avtor Prijavi Napisano 3. julij, 2012 Jaz pravim; kdor jezika ?para, kruha strada! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 14. september, 2012 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2012 Simon (Avto Pelko) je totalna legenda, danes smo se malo neformalno dru?ili, dec je res pojava in ful dobra du?ca, priporo?am! P.S. - Mazda?i smo mu najljub?a ?love?ka vrsta, zato je tudi ?lan na?ega kluba in smo pri njem dele?ni ekstra ugodnosti. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 13. avgust, 2013 Prijavi Napisano 13. avgust, 2013 Pele je zakon,no.1 zdravnik za nase mazde,pa da ne omenjam da je totalna legenda Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 13. avgust, 2013 Prijavi Napisano 13. avgust, 2013 Se strinjam, nikol ni problem zrihtat neglede na velikost in (ne)nujnost te?ave Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.