igorml Napisano 30. december, 2010 Prijavi Napisano 30. december, 2010 Pozdravljeni, ko sem zjutraj v?al motor je je pojavilo vse to troje skupaj s tem da DPF utripa. Kaj bi lahko blo? (vpra?anje za milion ?) Hvala za pomo?, lp, igor Citiraj
tauko Napisano 30. december, 2010 Prijavi Napisano 30. december, 2010 Ni? dobrega Ti je do sedaj ?e kaka lu?ka utripnila al je to bl murphy-jev zakon, ?e gre kaj narobe gre poj vse narobe Druga?e je bilo o DPF-ju ?e veliko povedanega v drugi temi Citiraj
igorml Napisano 30. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 30. december, 2010 Ne vse skupaj je za?elo. Lp, Citiraj
igor_mm Napisano 30. december, 2010 Prijavi Napisano 30. december, 2010 Meni se je vse skup pr?galo ko je bil partikefilter zabit pa tud v varni na?in je ?el avto in je zgubo mo?... Citiraj
igorml Napisano 30. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 30. december, 2010 in kaj si potem naredu? Citiraj
jures Napisano 30. december, 2010 Prijavi Napisano 30. december, 2010 verjetno servis in ro?na generacija... samo ?e nekaj - si kaj odklapljal akomulator? engine + TCS je kadar se to dela in je treba volan 2x levo 2 x desno do konca. DPF pa se vklopi tudi ko opozarja na servisni interval DPF kot DPF ponavadi prej utripa ?ele nato se prizge Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 30. december, 2010 Prijavi Napisano 30. december, 2010 Akumulator zna bit vzrok, mogo?e pa je te?ava tud z EGR. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
igorml Napisano 30. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 30. december, 2010 ja odklopil sem ga po tem, ko je ?e vse gorelo. Napisal si 2x levo in 2x desno (malo butasto vpra?anje ampak ali je treba levo-desno-levo-desno) ali levo-levo in desno-desno = lp vse skupaj se je pri?galo eno jutro ,ko je blo mraz in se je avto kar matral v?gat. mogo?e bi res lahko bil akomulator. Citiraj
Boss Napisano 30. december, 2010 Prijavi Napisano 30. december, 2010 To je akumulator ?e posebej ?e je mraz zna marsikaj prikazat na armaturi. Citiraj
jures Napisano 31. december, 2010 Prijavi Napisano 31. december, 2010 ja odklopil sem ga po tem, ko je ?e vse gorelo. Napisal si 2x levo in 2x desno (malo butasto vpra?anje ampak ali je treba levo-desno-levo-desno) ali levo-levo in desno-desno = lp vse skupaj se je pri?galo eno jutro ,ko je blo mraz in se je avto kar matral v?gat. mogo?e bi res lahko bil akomulator. nima veze to kam za?ne? pol pa res akumolator... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
igorml Napisano 31. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 31. december, 2010 akomulator zamenjan, ampak se zadeva ne resetira (volan levo-desno). Moti me pa ?e to ker utripa DPF. Verjetno bo potreben obisk mojstra. Lp Citiraj
Boss Napisano 31. december, 2010 Prijavi Napisano 31. december, 2010 A si mel ve? zaporednih kratkih vo?enj preden si do?ivel lightshow? A si preveril nivo olja s pal?ko (dipstick ) in do katere vi?ine se je ?e povzpelo. Si mel pred kratkim redni servis ali pa bi ga moral imeti? Citiraj
igorml Napisano 31. december, 2010 Avtor Prijavi Napisano 31. december, 2010 ne ni bilo kratkih vo?enj, olja je malo pod max (do x je ?e dale?) in olje je notri cca. 5000 km. Citiraj
jures Napisano 31. december, 2010 Prijavi Napisano 31. december, 2010 akomulator zamenjan, ampak se zadeva ne resetira (volan levo-desno). Moti me pa ?e to ker utripa DPF. Verjetno bo potreben obisk mojstra. Lp ?aki kaj zdaj cel ?as utripa ali gori? Najprej je bilo re?eno da gori.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 31. december, 2010 Prijavi Napisano 31. december, 2010 Al se je zabasal DPF al pa ni bil servisni interval resetiran? Citiraj
igorml Napisano 1. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 1. januar, 2011 Najprej sta za?eli goreti lu?ka check engine in TSC, ?el ?ez par km je za?ela utripat DPF. Servisni interval je bil resetiran ob menjavi olja. lp Citiraj
SpEkTr Napisano 1. januar, 2011 Prijavi Napisano 1. januar, 2011 Hm, pol pa opcija da se ti je res filter kej zabasal. A avto je ??el v safe mode? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. januar, 2011 Prijavi Napisano 1. januar, 2011 Najprej sta za?eli goreti lu?ka check engine in TSC, ?el ?ez par km je za?ela utripat DPF. Servisni interval je bil resetiran ob menjavi olja. lp Servisni interval o?itno ni bil resetiran, ?e za?ne DPF direkt utripat je to opozorilo servisa. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 1. januar, 2011 Prijavi Napisano 1. januar, 2011 Kdo pa je servisiral? A uradni servis? Citiraj
jures Napisano 1. januar, 2011 Prijavi Napisano 1. januar, 2011 Servisni interval o?itno ni bil resetiran, ?e za?ne DPF direkt utripat je to opozorilo servisa. Itak verjetno, zato sem bil v dvomih ali DPF ali servis, ker mi ni bilo jasno ali gori ali utripa. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
igorml Napisano 2. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. januar, 2011 Interval je bil resetiran, sem bil zraven. Bomo vidli, kmalu bo ?el k zdravniku. lp Citiraj
BOBI Napisano 2. januar, 2011 Prijavi Napisano 2. januar, 2011 Interval je bil resetiran, sem bil zraven. Bomo vidli, kmalu bo ?el k zdravniku. lp kako je bil resetiran,samo prek kontakta in tipke na stevcu al z racunalnikom,ker je velika razlika Citiraj MAZDA POWER
igorml Napisano 2. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 2. januar, 2011 Mazde ni mogo?e resetirati s kontaktom in tipko (vsaj kokr je man znano). Bil je resetiran s ra?unalnikom. lp Citiraj
jures Napisano 2. januar, 2011 Prijavi Napisano 2. januar, 2011 kako je bil resetiran,samo prek kontakta in tipke na stevcu al z racunalnikom,ker je velika razlika to ni audi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.