LabiGT Napisano 6. januar, 2011 Prijavi Napisano 6. januar, 2011 golf III je mel tudi 1.6 motor...najprej 75 konjev, pol se 100 konjsko Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 6. januar, 2011 Prijavi Napisano 6. januar, 2011 golf III je mel tudi 1.6 motor...najprej 75 konjev, pol se 100 konjsko Aha, sem mislil, da je bil ta motor sam v Polotu... my bad Ampak verjetno je ta motor pri?el kasneje kot zamenjava za 1.8 al kako :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 6. januar, 2011 Prijavi Napisano 6. januar, 2011 od zacetka so bli 1.4 (60 konjev), 1.6 (75) 1.8 (75 in 90) , 2.0 (8 in 16v) in vr6 se vid da sem v 90-tih prebral in znal na pamet vsako avto revijo vozil sem 1.8 z 75 konji in 1.6 75 pa je 1.8 velik boljsi (je mel zelo odziven pedal za gas...to kar danasnji avti nimajo ze dolgo vec ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gustav Napisano 7. januar, 2011 Prijavi Napisano 7. januar, 2011 Sam res. Danes ne vem ?e bi se upal ?e peljat 200 s tisto mehno trugico a la uno, R5 turbo tud ta star civici so bli nori in majhni .... Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Alex Napisano 9. januar, 2011 Prijavi Napisano 9. januar, 2011 Jaz sem pa ugotovil ?e eno zanimivo stvar.Ko sem ?tartal na smu?anje iz Kopra proti Lj,nalo?en maximalno prtlja?nik,dva odrasla +dva otroka,na strehi truga (430 litrska polna),gorivo OMV,je bila povpre?na poraba po BC 7,1 v resnici na roke okroglo 7.Mislim,da je ta poraba ve? kot odli?na za tako "zni?an "avto. No,in ko sem se vra?al domov,sem tankal v Lj na Petrolu,enako nalo?en in enaka povpre?na hitrost(118 km/uro) in poraba-po BC-ju 5,4 l. Se pravi,da je proti primorski ve? klancev navzdol in avto pa? manj popije,?eprav so kilometri in relacija isti. Zaklju?ek:ta poraba je ?isto relativna stvar in ne se obremenjevat,tudi,?e vam pije 8 l/100. Meni je recimo samo po mestu pil tudi 9,5 litra. Citiraj
Boss Napisano 10. januar, 2011 Prijavi Napisano 10. januar, 2011 Seveda je razlika - Koper ima nadmorsko 0 metrov, Ljubljana pa 300m Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.