Meni je prav vseeno ,če dobim unih par deset evrov ali ne. 😉 Ni pa prav,da so se zapufali za božičnico za javni sektor .. Itak imajo večje plače in sedaj so se še tukaj ozenačili,tako,da ja bodo vsi silili v javno sektor in bo še več zaposlenih tam. In še večji minus v javni blagajni. Tej bonbončki stanejo. 😎 Podobno je v trgovino z sladkarijami.. Če hočeš kupiti otroku bombone to stane.
Kot sem že napisal en mesec nazaj, ti @tommzy sploh Mazde nimaš in nas samo malo za.....
Ker, da imaš vse to kar pišeš ni bilo možno niti na yugecu pred 50 leti....
Pred kratkim sem bral članek, ko je direktno ene firme iz daljnega vzhoda dejal, da kitajci razvijejo avto na 90%, ne ubadajo se s podrobnostmi kot evropejci, ker jih večina uporabnikov sploh ne opazi in da je tu njihova tržna prednost.
In ta možakar je bil prej velika živina pri EU koncernu.
Ampak ja, ti veš več, kot njihov direktor razvoja, ki ima izkušnje z evropskimi in njihovimi avti.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.