pnce Napisano 22. januar, 2011 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2011 Tako, obnovljen kolektor, zamenjani le?aji, vse stestirano (sklopka, regler, diodna plo??a) in hitro narejeno (2 uri). Monta?a samega alternatorja mi je pa vzela cca. 2uri ?asa. Cena obnove je zna?ala 80?. Lp Tilen Citiraj
uklopko Napisano 22. januar, 2011 Prijavi Napisano 22. januar, 2011 uredu cena-pri?akoval sem malo ve?!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
pnce Napisano 24. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. september, 2011 tako, da ponovno obudim temo... skratka mazda ima ponovni problem z elektriko..... problem je v napeljavi oz. alternatorju oz. nimam pojma! Prosil bi nekoga, ki se spozna na avtoelektriko, ?e mi lahko na ZS napi?e mobitel ?tevilko in mu preko telefona razlo?im problem, ker je za na forum predolga zgodba. Prosim, nujno, ker sem odvisen od avta. hvala in lp Tilen Citiraj
SpEkTr Napisano 13. november, 2014 Prijavi Napisano 13. november, 2014 Kaj pa je bila re?itev? Meni se namre? sem ter tja tudi pri?ge lu?ka za akku in takoj izgine Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.