brilliance Napisano 25. januar, 2011 Prijavi Napisano 25. januar, 2011 Zdravo.Danes cisto po nakljucju resil eno pomembno literaturo. Nacrti za modele z KF in B6, ABS ali "one" ABS Sedaj bo verjetno lazje kaj postorit okrog elektrike.Ce se spomnim kaksnega dobrega nacina "digitalizacije", bo tudi kje postavljeno. Lp. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2011 Prijavi Napisano 25. januar, 2011 js sem ze psr let nazaj digitaliziral(pdf) enako knjigo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 js sem ze psr let nazaj digitaliziral(pdf) enako knjigo. a jo ima? kje za DL Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 26. januar, 2011 Prijavi Napisano 26. januar, 2011 a jo ima? kje za DL Jo poi??em na svojem ra?unalniku, pa dobi?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.