YavarYe X6V6 Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 ?koda da nemorem to doma menjat ...saj bi menjal doma, sam ni mi jasno kak ga dobit dol (ven) injektor ...karter s?istit pa pomoje tud ni umetnost... potrebno je le vedet kako pravilno dat nazaj karter in kako delat s tesnilno maso, da bo res tesnilo tako kot treba ... kupil sem pa to tesnilno maso - Loctite Quick Gasket ( http://www.loctite.rs/rss/content_data/782...ket_leaflet.pdf ) Ne ga srat, ker bo potem sam jok. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Tomozuki Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Se strinjam. Manj sivih las bo? dobil, ?e da? tistih 100? pa mir. Oni to?no ve, kako in kaj, ker mu je to vsakodnevna rutina. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Se strinjam. Manj sivih las bo? dobil, ?e da? tistih 100? pa mir. Oni to?no ve, kako in kaj, ker mu je to vsakodnevna rutina. Taki so tud bolj rizi?ni, ker so ponavad ?e povr?ni. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mali_bu Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 jaz sem sicer po netu iskal napotke, kako to menjat na mazdi 6 - 2003 , vendar ?al nisem na?el nobenega slikovnega materiala... Citiraj Mazda 6 CD136 TE
Tomozuki Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 Taki so tud bolj rizi?ni, ker so ponavad ?e povr?ni. :ne vem: Aja, to pa ne vem. Bom ?e videl Citiraj
mali_bu Napisano 30. september, 2011 Prijavi Napisano 30. september, 2011 kako lahko dobi? ven injektor? a mora? vzet dol celo zgornjo glavo motorja?? al, sam odtegne? tiste cevke, ki grejo s comonraila na injektor in ga pol lahko ?e ven vzame???? pa ?e nekaj me zanima glede tesnilne mase za karter... Ko ga name??amo nazaj ga moramo takoj zategnit do konca? ali moramo kasneje postopoma ?e kaj zategovat? v bistvu nevem kako treba ravnat s to tesnilno maso, da mi jo nebi kje izpodrinilo preve? ven...in kako dolgo treba ?akat da se to vse skupaj dobro prime in lahko nalijemo sve?e olje in ?tartamo motor?!? Citiraj Mazda 6 CD136 TE
uroš76 Napisano 6. oktober, 2011 Prijavi Napisano 6. oktober, 2011 Odkar sem jih zamenjal,mi ne popije ve? ni? olja.Ni? ve? dolivanja.Se res spla?a. jest tudisamo ?e lu?k se morava znebiti Citiraj
Alex Napisano 6. oktober, 2011 Prijavi Napisano 6. oktober, 2011 jest tudisamo ?e lu?k se morava znebiti He,he,kako?Da jih od?raufamo ven? Citiraj
mali_bu Napisano 6. oktober, 2011 Prijavi Napisano 6. oktober, 2011 na tej zgornji glavi je tesnilna masa ali tesnilo? Citiraj Mazda 6 CD136 TE
igorml Napisano 7. oktober, 2011 Prijavi Napisano 7. oktober, 2011 na tej zgornji glavi je tesnilna masa ali tesnilo? tesnilo Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.