Skoči na vsebino

Verjetno zadnji mini road trip z Mazdo 6

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

evo se ta velka mazda, tole je nad dubrovnikom

se pravi, da je to vzadnjih pol leta, tretja mazda da se pelje sem :)

post-49-1314824008_thumb.jpg

sem se pa odlocil prespat v makarski (morje je prevec lepo) se pa takoj spomnes zakaj hrvaska sux za karkol vec kot en dan....nikakve usluge, prav porazno

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

evo se ta velka mazda, tole je nad dubrovnikom

se pravi, da je to vzadnjih pol leta, tretja mazda da se pelje sem :)

post-49-1314824008_thumb.jpg

sem se pa odlocil prespat v makarski (morje je prevec lepo) se pa takoj spomnes zakaj hrvaska sux za karkol vec kot en dan....nikakve usluge, prav porazno

Mah,meni je ?e en dan preve?. <_<

Napisano

prav mas...narava sicer ful lepa, sam vse drugo pa je cist adijo....

recimo ce primerjam turcijo, kjer sem bil letos pa hrvasko.....cist adijo, hrvaska je dalec...zelooo dalec

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

prav mas...narava sicer ful lepa, sam vse drugo pa je cist adijo....

recimo ce primerjam turcijo, kjer sem bil letos pa hrvasko.....cist adijo, hrvaska je dalec...zelooo dalec

ali pa recimo Sardegna:ljudje nenormalno prijazni,nobenih problemov nikoli,narava,da ne govorimo in cene tudi primerljive z hrva?kimi.Ne vem,kaj naj bi ?el iskat na hrva?ko?

Napisano

uff to pa ni sans..niti priblizno

ti si navajen rovinja pa se kampiras....

jaz sem dal 100 eur za nek skret od hotela, in za 100 eur sicer ne pricakujem lux ampak neko srednjo varianto...dobil sem pa jamranje kako zdaj ni tok turistov, zanic zajtrk (katerega sem ekstra placal) in se opomba, da so zame naredili esktra zajrtk...usluga nikakva, sedis v restoranu, cakas 100 let, da sploh kdo pride pa se ko pride, se mu nekak ne da...sej vem da so dalmatinci crnogorci (leni) ampak...halo od tega zivijo

no sej pravim, hrvaska je ful lepa, sam da bi sel tja namenoma na pocitnice bi mogu bit mal nor...

Napisano

Hja Hrva?ka je res bolj v stilu pojdi v trgovino in si naredi futr sam - vse ostalo je bolj loterija.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Evo se je par dni nazaj pr -15 sodelovc pripelu v sluzbo isto 20km relacija z insignioD in je tud jokal da mu števc noče na 90 pa da mu začne padat ko se ustav.   Zgleda sezona odpovedi dihtunge na glavi.
    • Ste kaj pretreseni?   Na Goriškem ni bilo hudega...
    • Če bi bil udarec kamenčka potem sigurno ne. Zdaj pa ker praviš, da je tako nizko, da kamenček ne bi mogel tam udarit pa je vseeno počila šipa, jim lepo povej, da je to konstrukcijska napaka, če šipa poči sama od sebe pa ne glede, da imaš gretje priklopljeno. Za primer povej, da gre očitno za serijsko napako, ker se je sodelavcu zgodilo enako. Možnost za naključje je v takem primeru skoraj nemogoča.   Drugače, ma pa Ford kar veliko težav pri šipah na vseh modelih po svetu. Očitno šparajo na polno pa izdelava ni na nivoju, ker jim šipe konstantno pokajo. Lahko, da je napaka ali v sami izdelavi stekla ali pa v lepilu, ki drži steklo v okvirju. Je pa večino vezano na nizke temperature, kjer bi lahko bil vzrok otrdelosti lepila, ki preprečuje, da bi steklo "dihalo" pri spremembi temperature. Lahko pa da se celo odtrga od trdega lepila in začne rahlo vibrirati , kar tudi povzroči pokanje.   V glavnem... vstrajaj pri garanciji.
    • Tako kot si napisal, dej zaračunaj tistih par 100eur več ne mi šparat na neumnostih.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.