Skoči na vsebino

za Juresa

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

te feltne so zakon, dizajnersko meni ene najlepsih vseh casov

Podpis :bravo:

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Sej poleg đabe dobi? ?e aquaplanning. :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Sej poleg đabe dobi? ?e aquaplanning. :hudicek:

Pa to sploh ?e ni vse......

?e govori? o mojih, hvala....sem jih zato iskal po celi nem?iji...

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Men je tok v?e?en tistile modri Audi! :ljubezen::rozico:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Mazda 3 G120 in G122 sta oznaki za moč v KM za ta dva motorja in to je 120KM in 122KM. Ne vem no, imel si tedva modela pa mešaš vse živo.    G120 je bila tretja generacija Mazda 3 2.0 skyactiv-G G122 pa je četrta generacija Mazda 2 2.0 skyactive-G   To pa kot kažeš na sliki je bil pa G165 v tretji generaciji G150 pa kot oznaka ni obstajal, saj je bil to še motor izpred Skyacive-G obdobja. Verjetno 2. al pa celo 1. generacija 2.0 motorja DOHC s 150KM.
    • Evo, danes pa 14km pohod do čudovitega jezera Sorapis.... 
    • Tud men so se takole smejali, ko sem že pred nekaj časa povedal enako, kdo je največja grožnja svetu. Eni pač niso verjeli in še vedno živijo v Lalalandu.    Če bo samo gorivo šlo gor je še najmanj kar se lahko zgodi, pa itak bo za to pernati kriv.
    • Seveda se hecam in sem zadovoljen. 🙂   Pozabil sem omeniti, da sem vrhniški klanec prevozil v 6 prestavi brez težav 😅
    • Letos bom delal frcado in s tem pridobil dve dodatni sobi (2x 25m2) in imam namen v vsako sobo zmontirati tudi klimo. Pogoj je da ima wifi modul, ter  opcijo hlajenje/gretje (naceloma imajo to sedaj ze vse). Gledam pa predvsem neko cenovno ugodno opcijo v rangu 400-500€, ker ne mislim dajati +1k za eno sobo. Vem da je mitsubishi bog in batina med klimami in jo imam v dnevni sobi, vendar je najcenejsi model takoj cez jurja. Nekako mi je v uci padel kitajc hisense pa me zanima ali ima kdo od vas kaksne izkusnje s to znamko :). Vox, tesla, gree sem bolj kot ne slisal samo negativne komentarje.   Tale Hisense komplet (nov) dobim recimo za 400€ (3.5 KW)    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.