Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
različni šupki 🤣 To gledam zdej,..bolj cestno/gravel oriented, za daljše fure in višince Flite Boost TM Superflow - Selle Italia S.R.L WWW.SELLEITALIA.COM High performance, resistance and comfort; three inseparable characteristics in one saddle. Enjoy incredible comfort thanks to the...
-
Jaz bi uzakonil tako,kot imajo to izraelci-2 leti za moške,1 leto za ženske...in domovinsko vzgojo v osnovno in srednjo šolo kot obvezni predmet. Ne samo mulci...tudi punce so čisto "zblojene"...samo pokaži mi katero,ki zna kuhati,likati,za sabo pospraviti itd...samo telefon-to pa obvladajo 100 na uro... Ajd,ne rečem...mogoce je kje kakšna...samo jo moraš podnevi z lučjo iskati. V vojski pa (eni) vemo,kako je....če kaj,po tem te vojska nauči kako poskrbiš sam zase,ker tam ne bo nihče drugi namesto tebe...
-
Se zgodi, pride v pisarno prav k meni znanec. Se pozdraviva in me vpraša, kako je v službi. Meni pa butne skozi možgane (kljub vročini ta del možganov nekako deluje) in odgovorim: - "Slabo, ampak se ne sekiram. Veš, še slabše bo..."
-
Pozivam proizvajalce kozmetike, da prenehajo oglaševat dezodorante, ki "držijo" 72 ur. So ljudje, ki res verjamejo v to - in pri tem uporabljajo javni prevoz...
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.