Deeyan Napisano 27. januar, 2010 Prijavi Napisano 27. januar, 2010 men pa prov dober zgleda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
canyon Napisano 27. januar, 2010 Prijavi Napisano 27. januar, 2010 Ce ma kdo preve? ?asa ... in bi se rad par minut presmejal ... Ne vem kako naj naslovim RI?OTA?? Al pa DonnerKebab mogo?e? http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=14561 http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=53919 nvem no kaj nej re?m ... za od del? pogledat kr fajn zgleda ... sam k pa vid? malenkosti ... ajoj ... ne hvala ... pa tud cena 16.000 ? ... aaaaaaaaa little to much ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Boss Napisano 27. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 27. januar, 2010 ------------------------------------------------------------------------- Koja je uloga propelera u avionu? Hladi pilota. Ako ne vjerujete, zaustavite propeler u zraku i vidjet ćete pilota kako se znoji. ------------------------------------------------------------------------- Do?ao upravitelj zatvora u ćeliju i pita Crnogorca: 'Za?to ne ustane? kada ulazim?' A Crnogorac će na to: 'Meni su rekli da moram odle?ati dvije godine.' -------------------------------------------------------------------------------- ?ali se Fata susjedi: 'Mujo mi je 300% impotentan.' 'Kako 300%? Ju?er si rekla 100%!' 'Pao sinoć niz stepenice, slomio prste i pregrizao jezik!' -------------------------------------------------------------------------------- Koja je razlika između ?ene i kondoma? Nikakva. I jedno i drugo provode vi?e vremena u tvom nov?aniku nego na mjestima gdje trebaju biti. ------------------------------------------------------------------------------------ Zove plavu?a Croatia Airlines da pita koliko traje let između Zagreba i New Yorka. Javi se slu?benica i ka?e: 'Samo trenutak...' Plavu?a ka?e: 'Hvala', i spusti slu?alicu. ------------------------------------------------------------------------------------- Mujo se zaposlio u muzeju. Nakon nekoliko dana pozove ga ?ef: 'Mujo, nismo zadovoljni tvojim radom .' '?to hoćete, radim ovdje tek dva dana, a već sam prodao dva Picassa.' -------------------------------------------------------------------------------------- Upravnik zatvora zavr?ava proceduru nad osuđenim koji sjedi na elektri?noj stolici... 'Imate li posljednju ?elju?' 'Da, dr?ite me za ruku!' ------------------------------------------------------------------------------------ Ustalo dijete u ?etiri ujutro i moli mamu da mu ispri?a bajku, a mama mu ka?e: '?ekaj, du?o, da dođe tata, ispri?at će nam oboma.' -------------------------------------------------------------------------------------- Pita ?ena mu?a: 'Dragi, koje ?ene ti se vi?e sviđaju, pametne ili lijepe?' Mu? uzdi?e i ka?e: 'Nijedne, srećo, ti si meni najbolja.' ------------------------------------------------------------------------------------- Vi?e ?ena na mu?a: 'Bilo bi mi bolje da sam se udala za samog vraga.' '?enidba između rođaka je zakonom zabranjena', odgovori on. ?ena pride domov od zdravnika, stopi do mo?a in mu re?e: "Dragi imam samo ?e 12 ur ?ivljenja. Dajva prosim vso no? seksat." Mo? jo pogleda in re?e:" Ti nisi normalna! Tebi je lahk, ko ti ni treba zjutraj vstati." Prestra?ena mamica zdravniku: "Joj gospod doktor moj sin ima nekaj ?rnih las, nekaj rde?ih in nekaj svetlih.Eno oko ima modro drugo pa rjavo. Kaj se dogaja?" "Gospa to je posledica skupinskega sexa!" "Oh, groza! Potem bo tudi lajal?" Dekle:"Gospod sodnik, hodila sem po ulici, ko me je obto?enec zgrabil" Obto?enec: "La?e, gospod sodnik" Dekle:"Potem me je za?el otipavati po telesu." Obto?enec: "La?e, gospod sodnik La?e" Dekle:" Ko je odpel hla?e..." Obto?enec:"La?e" Dekle:"... je izvlekel tistega svojega, polmeterskega..." Obto?enec: "Ja no, kar je res je res." Se vozi Vili s kabrioletom okrog in i??e ?toparke. Ob cesti zagleda dekle in ji ustavi. ?toparka: "Dober dan, a greste do Kranja?" Vili: "Seveda grem, vendar vam moram nekaj povedati. Jaz sem Vili, ki vse posili!" Dekle jezno zaloputne vrata in kri?i nekaj o perverzne?ih in pokvarjencih. Vili se vozi dalje in ustavlja ob osamljenih ?toparkah, vendar se mu vsaki?, ko pove svoj "nick name" zgodi isto. Skoraj je ?e obupal, ko zagleda ob cesti nuno. Nuna: "Dober dan, a greste mogo?e proti Dom?alam?" "Seveda grem, samo kli?ejo me pa Vili, ki vse posili!" "Ni? hudega," pravi nuna, "zgodila se bo bo?ja volja!" Vili ?ez nekaj kilometrov zapelje v gozd in re?e: "Kli?ejo me Vili, ki vse posili. Sleci se, nuna!" "Joj, Vili, prosim te, ?e opravi? od zadaj!" re?e nuna. Vili jo nasko?i, opravi in, ko sedita po sexu ob cigareti, se pobaha: "No, si videla, nuna, A sem Vili, ki vse posili?" "Seveda si, moj Vili! Naj se ti ?e jaz predstavim! Jaz sem pa Bruno, ki je oble?en v nuno!!!!" Citiraj
Z M A J Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 Mi je kr mal komi?en ?lanek - kdo ve kok je ?e tale Dr. smrkljev potestiru! http://24ur.com/ekskluziv/zanimivosti/cimv...te-po-nosu.html Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 men pa prov dober zgleda Grdoooo, kakega lepega modrega biemevuja je ubil........ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 Grdoooo, kakega lepega modrega biemevuja je ubil........ ampak men je res prov hud, sploh ta kon?n izdelek http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=53919&page=21 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 Men pa je kr lu?na ?verca tole (itak unikat), sam mi je pa orng grdo, da kokr vidm, notranjost vrat je temno modre barve in ni v skladu z zunanjo podobo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 ampak men je res prov hud, sploh ta kon?n izdelek http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=53919&page=21 grdo..... 5ko bi moral vzeti, avto je predolg, loputa za intercooler je pa top de la creme, samo vodo pa sneg bo pobiral Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ninja Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 Men pa je kr lu?na ?verca tole (itak unikat), sam mi je pa orng grdo, da kokr vidm, notranjost vrat je temno modre barve in ni v skladu z zunanjo podobo! To je zato, da se ujema z modro neonko na podvozju Citiraj
canyon Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 Grdoooo, kakega lepega modrega biemevuja je ubil........ est nevem kva je mudel mislu ... avto je ?u komplet na mat ?rno ?trihat a kluke pa notranje sebri?ke je pustu original modre ... mislm WTF ... pragovi iz popneti gor prpeti ... pa ?e razne malenkosti ... porazno Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Symon Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 Dobra ideja, slaba izvedba. Citiraj
Z M A J Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 grdo..... 5ko bi moral vzeti, avto je predolg, loputa za intercooler je pa top de la creme, samo vodo pa sneg bo pobiral Pa sej tole je 5-ka, prej?nje generacije! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Don Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 ampak men je res prov hud, sploh ta kon?n izdelek http://forum.bmwslo.com/showthread.php?t=53919&page=21 Ti se PROU res zajebava? ane? Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Deeyan Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 Ti se PROU res zajebava? ane? ne, se ne, se pa pridru?ujem Symonovem odgovoru, da je izvedba slaba. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Don Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 Verjem, da se pol niti zdale? nisi pridru?u Symonovem mnenju Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Symon Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 Mat ?rni pimp avti so trenutno kar v modi, feltne mu kar pa?ejo, spu??en je lepo. Ampak ?e zdaj ima s prodajo te?ave. Tak avto prodajat je ?e zdaj utopija, ko bodo pa mat barve spet out bo pa avto samo ?e grdobija. In vsi nakrancljani napisi (HKS imajo ponavadi samo Japonci ), neonke spodaj, luknja v haubi, povr?nost (modri B stebri?ki ), odbija?i se mi ne dopadejo, zaj?niki (mre?ice) ?e manj. ?e bi ga samo (natan?no) pobarval, spustil, dal tele feltne bi bil mafijc. Tako se mu pa vsi smejijo. Citiraj
enej_46 Napisano 28. januar, 2010 Prijavi Napisano 28. januar, 2010 Mat ?rni pimp avti so trenutno kar v modi, feltne mu kar pa?ejo, spu??en je lepo. Ampak ?e zdaj ima s prodajo te?ave. Tak avto prodajat je ?e zdaj utopija, ko bodo pa mat barve spet out bo pa avto samo ?e grdobija. In vsi nakrancljani napisi (HKS imajo ponavadi samo Japonci ), neonke spodaj, luknja v haubi, povr?nost (modri B stebri?ki ), odbija?i se mi ne dopadejo, zaj?niki (mre?ice) ?e manj.?e bi ga samo (natan?no) pobarval, spustil, dal tele feltne bi bil mafijc. Tako se mu pa vsi smejijo. pa brez letvice na prednjih desnih vratih in katastrofa notranjost za ta denar bi raje na novo notranjost preoblekel v be? usnje in pustil moder avto Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
jures Napisano 29. januar, 2010 Prijavi Napisano 29. januar, 2010 Pa sej tole je 5-ka, prej?nje generacije! joj 33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333 sem hotu rect... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ninja Napisano 29. januar, 2010 Prijavi Napisano 29. januar, 2010 joj 33333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333333 sem hotu rect... Si mislu re?t 3? Citiraj
daSKAn Napisano 29. januar, 2010 Prijavi Napisano 29. januar, 2010 Sme?nost tega dogodka je oblj relativna ampak jest sm crknu od smeha: Se vozim v parkirni hi?i na Miklo?i?evi za enim starim ?i?otom, najprej sem pizdil, ker se je vlekel kot megla ko je iskal parkirplac. No kon?no ga najde v 2-gem ?tuku, ravno pri izvozu za ni?ji ?tuk in med nekim zajebano novim BMW-jem. Jest gledam od uzadi in takoj vidim, da ne bo ?lo, in BMW se zaziblje prvi?. Ata gleda kam v robnik se zahakla, vzame zalet, ista ?pura nazaj not, BMW se spet orenk zagunca. Atu ni? jasn, gremo v tretje, zdej bo ziher ?lo... pa ni. ?lo je v ?etrto, ampak ne vem kako, ker ?pura je bla spet ista, verjetno mu je cel bok posnel. vpra?anje kok so mu ?e naprej z vrati razbijal, ker je blo na tesn pa stara mama je mogla ven splezat. No smejal bi se malo manj, ?e bi mojo Mazdo tkole zlorabljal. V tem momentu bi se spozabu na vso spo?tovanje do starej?ih... Citiraj
Symon Napisano 29. januar, 2010 Prijavi Napisano 29. januar, 2010 Ne vem, ?e ne bi jaz v tem primeru poklical policije. ?e res, da ima nekdo z novim BMWjem gotovo zavarovano parkiri??e ampak vseeno zakaj ne bi tale ata dal kupon?ek pa se malo zamislil nad tem kako "varen voznik" je. Citiraj
adormi11 Napisano 29. januar, 2010 Prijavi Napisano 29. januar, 2010 Jaz sem ?e enkrat na tak na?in poklical policijo, ker sem moral ?akat ne enega,ki je htel iz parkiri??a in je bil znatno pijan, ker sem ga videl, ko je pri?el do avta. Zraven njegovega AX-a je bila parkirana nova ibiza, ki se je parkrat zazibala ob njegovih manevrih. Citiraj
jures Napisano 30. januar, 2010 Prijavi Napisano 30. januar, 2010 car Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 30. januar, 2010 Prijavi Napisano 30. januar, 2010 kaj vse se folk ne spomne Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Don Napisano 31. januar, 2010 Prijavi Napisano 31. januar, 2010 Odlo?u sm se, da nardim swap ... http://i216.photobucket.com/albums/cc86/Ta...prime_mover.gif Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.