Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

*MENDA BO TOLE VIC TEDNA !*

Isto?asno sta v bolni?ni?ni prostor za predoperativno pripravo

pri?la dva pacienta za operacijo testisov. ?ez nekaj ?asa je v to

ambulanto pri?la de?urna medicinska sestra (bogato obdarjena, s svetlimi

lasmi, v kratkem in ozkem krilu) ter jima rekla: "Zaradi specifi?nosti

tega operativnega posega je potrebno tik pred operacijo izprazniti

semenovode."

Takoj nato je pristopila k prvemu pacientu, vzela njegovo orodje

v roke in ga za?ela mo?no in hitro masirati. Pacient je bil najprej

nekoliko nelagodno presene?en, vendar pa so bili semenovodi v kratkem ?asu

izpraznjeni, on pa se je ob tem kar dobro po?util.

Na vrsto je prisel drugi pacient. Sestra ga je slekla, potem se

je slekla se ona in ga pri tem ves ?as bo?ala. Potem se je po?asi

za?ela spu??ati proti spodnjemu delu trebuha in ga poljubljala... itd.

Prvi pacient vidno razo?aran vpra?a sestro: "Kaj pa je zdaj to,

njega ste slekli in mu ga ne?no po?asi sesali, meni pa samo hitro na

roko...?" Sestra se razumevajo?e nasmehne: "Gospod, vidite, to je

pa razlika med obveznim in dodatnim zdravstvenim zavarovanjem..."

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

hehe... v bistvu je to ?e nadstandard, ker dodatno zdravstveno zavarovanje po novem ne pokriva skoraj ni?esar ve? :(

33112_1.png

Napisano

Ne vem, ?e ste ?e objavl,..sme?no je pa ?e vseen :D

Pa ne no, to ne more bit res.... to je joke. :hohoho:

33112_1.png

Napisano

To more bit zajebancija, tele so kumi ?e za drogo otkrivat, ker vi?je od ventila od gume itak ne morjo vohat. Sm pa crknu od smeha, ko so jih napodil na onega z rokavico.

Jest ?e zmer pravim, kar ma?ek lohka napere, tisto ni pes... :)

Napisano

Ne podcenjujte yorkijev. Luna Bu?kota tko nabuta, da mu ni n? jasno, pa je ?e 1x ve?ji od nje.

Aja, Bu?ko je na? nov ku?a :)

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ne podcenjujte yorkijev. Luna Bu?kota tko nabuta, da mu ni n? jasno, pa je ?e 1x ve?ji od nje.

Aja, Bu?ko je na? nov ku?a :)

Ja kolk psov pa zdej ma?... :ne vem:

Jest ?e zmer pravim, kar ma?ek lohka napere, tisto ni pes... :)

To je zlo relativno - neko? smo imeli ma?ka z imenom Nace, ki je bil zajeban do amena. Sfajtal se je z vsemi psmi, ki so hodili blizu dvori??a. Dobesedno jim je s kremplji skakal v gobce tko, da se je marsikatera ogromna mrcina cvile?e pobrala. Sosedovi nem?ki ov?ar, dobrman in kra?ki ov?ar so imeli tak re?pekt, da se je ma?ek lahko mirno sprehajal mimo njih in pil vodo iz njihovih skodelic pa so ga samo gledali.

Ampak tko kot vsazga bullya je tud Naceta izdala starost (8 let) in 1x pa? ni bil ve? tako spreten pa ga je ena mrcina frderbala. To kar je iskal je pa? dobu ampak do ljudi je bil pa taka dobri?ina ?e posebej otrokom se je pustil, da so ga mrcvarili in vlekli za dlako in rep. Kr ne mor? verjet, da se v eni ?vali skriva isto?asno angel?ek in hudi?.

33112_1.png

Napisano

Men en ata:

Koliko si dal za 8 let star avto 6k? Pa jaz za to dobim 5 let starga renoja

Moj odgovor:

Za to jaz dobim tri 8 let stare lagune z veliko opreme, pa 2.000? stro?kov.....

reci mu da sem jaz za 20 let star avto dal 3300 :D pa ?e to so 3 lagune :D pa? 13 let stare :bravo:

Od nekdaj lep? so Miate slovele,

a lep?e od moje bil? ni nobene.
15195ad9.gif

Napisano

hjah...

post-11-1285231820_thumb.jpg

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

IZBOR ZA PREDSEDNIKA EVROPSKOG MAJKROSOFTA

Odlu?io Bil Gejts da organizuje konkurs za izbor novog predsednika evropskog ogranka Majkrosofta. U ogromnoj sportskoj dvorani skupilo se 5.000 kandidata, među kojima je i Pera Petrović, pogadjate - Srbin.

Gejts zahvali svim kandidatima ?to su se prijavili, ali odmah zamoli sve one koji ne poznaju program Java 8000 da napuste ispit. 2.000 kandidata ustaje i izlazi iz dvorane. Pera Petrović razmi?lja: „Pa ne znam bas taj program, ali ?ta mogu da izgubim ako ostanem ? ni?ta! ?to da ne poku?am?!" I ostaje u sali.

Bil Gejts zatim zamoli da svi koji nikada nisu rukovodili timom od najmanje 100 ljudi ustanu i izađu. Jo? 2.000 kandidata ustaje i izlazi. Pera Petrović opet razmi?lja: „Ja nikad nisam bio ?ef nikom osim sebi, ali ?ta mogu da izgubim ako ostanem? ?ta mo?e da bude?" I opet ostane.

Tada Bil Gejts zamoli sve koji na fakultetu nisu imali prosek 9,80 ili vi?e da napuste ispit.

500 ljudi izlazi, ali Pera Petrović ?apuće sam sebi: „Ja sam imao jedva dovoljan uspeh u srednjoj a fakultet nisam ni upisivao, ali ?ta mogu da izgubim ako ostanem?" I opet ostane u dvorani.

Bil Gejts na kraju zamoli da svi kandidati koji ne govore retoromanski ustanu i napuste ispit. Jo? 498 ljudi odlazi.

Pera Petrović razmi?lja: „Ne znam ni gde se govori taj retard romanski, ali bas necu da idem. ?ta mogu da izgubim ako ostanem?"

I ostane na svom mestu.

U sobi je pored Pere jo? samo jedan kandidat.

Svi ostali su oti?li.

Bil Gejts im prilazi i ka?e: „Vi, o?igledno, jedini govorite retoromanski. Jel' mogu da vas ?ujem kako razgovarate na tom jeziku."

Pera Petrović se mrtav hladan okreće prema drugom kandidatu i pita: „Kako si, drkad?ijo?"

Drugi kandidat mu mirno odgovara: „Jedi govna, selja?ino, pizda ti materina!"

33112_1.png

Napisano

Pomoje tole kar sem spada:

Poslu?am radio in nekaj glede teh stavk in lepo povejo, da carinki stavkajo tako da svoje delo ?e bolj temeljito opravljajo...WTF???? kak?na je to stavka, se pravi da druga?e pa zabu?avajo?? Ne mor? verjet. :whatever:

Napisano

Poslu?am radio in nekaj glede teh stavk in lepo povejo, da carinki stavkajo tako da svoje delo ?e bolj temeljito opravljajo...WTF???? kak?na je to stavka, se pravi da druga?e pa zabu?avajo?? Ne mor? verjet. :whatever:

Zato, da na meji vse stoji in naredijo kolone itd...
Napisano

Itak da je bolje, ?e bi jest pri nas delal striktno po navodilih pikico po pikici, striktno upo?teval vse maksimalne roke katere imam, ....bi ?e zdavnaj slu?bo zgubil...ampak to je gospodartvo, oni bodo pa dejansko delali, ma ?e bolje kot prej. Ne da delam napa?no ampak ve? stvari hkrati, 5x hitreje in po drugem vrstnem redu zato da lahko vse spravim ?ez kot se zagre, na koncu je vse tip top, samo hitreje in bolj nehumano,hehe, ampak treba je druga?e....

Napisano

Nov telefon iz SonyEricssona z zelo zanimivim imenom Kita (vulgarno srbsko ime za penis)

post-133-1285658132_thumb.jpg

Ponudniki na srbskem tr?i??u so se ?e odzvali

"Ekskluzivno u na?oj ponudi, Kita Sony Ericssona !!!!"

Izraz lica na ljudima kada stavljas ruku u dzep i kazes: „Samo da izvadim kitu” - neprocjenjivo!

„Mislim da mi je Kita negde ispala iz d?epa”.

Kita, malo kori?ćena (skoro k'o nova!), prvi vlasnik. 300 ?.

„Pokvarila mi se kita. ”

„Imam novu igricu za Kitu.”

„Prazna mi je Kita”.

„Kita mi se zablokirala”.

„Ima? dobru masku za Kitu”.

„Posudi? mi Kitu na kratko?”

„Pokvasio sam Kitu i vi?e ne radi.”

„Sela si mi na Kitu.”

„Pridr?i mi Kitu.”

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.