Turbo Lumpi Napisano 7. november, 2012 Prijavi Napisano 7. november, 2012 merica je v litrih Poznam jaz ljudi (mno?ina), tud liter ga poje (ednina) pa mu n? ni Hehe, poglej kaj je notri - pol se bo? ?ele zvrnil po tleeh od smeha Citiraj
Deeyan Napisano 7. november, 2012 Prijavi Napisano 7. november, 2012 kondenzator, upor?ka, pa varovalka? NMF, nism vedu, da se od zdej naprej nabira v kondenzator ne samo ?trom ampak tut gorivo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 7. november, 2012 Prijavi Napisano 7. november, 2012 pozabu si na ledico it's where magic happens.. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 7. november, 2012 Prijavi Napisano 7. november, 2012 pozabu si na ledico it's where magic happens.. aaaaaa to je to to?no, usmernik itaq, da benz ?iba nazaj u tank, u druo stran je pa neprehodn Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 7. november, 2012 Prijavi Napisano 7. november, 2012 Placebo efekt, je najve?ji motivator kar jih lahko je pri ?loveku. Tako tale naprava tudi ?ude?no deluje Kot med drugo svetovno vojno ko so vojakom dajali ?ude?no vodo za mo?, ki ni bila ni? drugega kot voda, ampak hej, delovala pa je Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 7. november, 2012 Prijavi Napisano 7. november, 2012 Placebo efekt, je najve?ji motivator kar jih lahko je pri ?loveku. Tako tale naprava tudi ?ude?no deluje Kot med drugo svetovno vojno ko so vojakom dajali ?ude?no vodo za mo?, ki ni bila ni? drugega kot voda, ampak hej, delovala pa je Space Jam varianta... jep jep, alpa super duper tablete proti glavobolu aka mentos bonbon?ki Citiraj
Z M A J Napisano 8. november, 2012 Prijavi Napisano 8. november, 2012 Kaj sem se nasmeju; Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 8. november, 2012 Prijavi Napisano 8. november, 2012 Space Jam varianta... jep jep, alpa super duper tablete proti glavobolu aka mentos bonbon?ki to je tak, ko so delal eno raziskavo (mislim, da na mythbusters), ko je ?lo za tablete proti slabosti na avtobusu. U bistvu so jim pa dal ene ?ist navadne bonbob?ke, slabo pa nobenmu ni blo, to potrjuje da je vse u glavi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
daSKAn Napisano 8. november, 2012 Prijavi Napisano 8. november, 2012 Placebo efekt, je najve?ji motivator kar jih lahko je pri ?loveku. Tako tale naprava tudi ?ude?no deluje Kot med drugo svetovno vojno ko so vojakom dajali ?ude?no vodo za mo?, ki ni bila ni? drugega kot voda, ampak hej, delovala pa je Ja sej, tole kupjo potem pa za?nejo sami bolj ?parovno vozit in se poraba zmanj?a in potem so pametni kako stvar "res" deluje. To napravo bi jaz preimanoval v: IQ test oz. Idiot test. Vsak, ki ima to v avtu se mu kot prvo takoj odvzame volilna pravica, potem pa ?e pravica do razmno?evanja. Citiraj
Baby Viper Napisano 8. november, 2012 Prijavi Napisano 8. november, 2012 Dokaj aktualen forumski vic: Vozi se tip s punco v novem BMW-ju, in naenkrat re?e: • Joooooojj, morem ti nekaj povedat.. * Kaj, povej?!? • Poro?en sem in imam otroka! * Kak si me pa zdaj prestra?il, p**** ti materna, jaz sem mislila da BMW ni tvoj!!! Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 8. november, 2012 Prijavi Napisano 8. november, 2012 Jur?ek gre v ?olo v naravi. Jur?ek : U?iteljica, jaz vedno spim zraven o?ija in mamice. Uciteljica: Ja vredu Jur?ek bos pa zraven mene spal. Jur?ek : Sam mam vedno prst v njenmu popku. U?iteljica: Ja prav, ga bo? lahko imel. ?ez nekaj ?asa... U?iteljica: Ja Jur?ek , to pa ni ve? popek! Jur?ek : Sej tut prstek ni ve?! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 9. november, 2012 Prijavi Napisano 9. november, 2012 Zoki gre lovit ribe na prepovedano obmo?je. Rib veliko, skoraj ve? kot vode. V trenutku ima polno mre?o rib, ko pride policija. Policist: Zoki, ribarjenje je tu prepovedano, zato bo? kazensko odgovarjal! Zoki: To so moje ribe. Policist: Kako? Zoki: Lepo. To so moje ribe, vsako jutro jih prinesem sem, vr?em v vodo, jih pokli?em in se same vrnejo v mre?o...bi radi, da vam poka?em? Policist: No daj, da vidim. Zoki vr?e ribe nazaj v vodo, nekaj sekund ti?ine. Nato re?e policist: Sedaj! Zoki: Kaj sedaj? Policist: Pa pokli?i jih... Zoki: Koga? Policist: Ja, ribe.. Zoki: Kak?ne ribe? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
canyon Napisano 10. november, 2012 Prijavi Napisano 10. november, 2012 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 11. november, 2012 Prijavi Napisano 11. november, 2012 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 12. november, 2012 Prijavi Napisano 12. november, 2012 Kriza Style Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lava Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Deeyan Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 @Turbo Lumpi ?ak, a to je Danilo T?rk al Mr. Bean? @Lava zdej a bom mogu Imprezo ubavit, al pa takle spojler montirat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lava Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 men ni n? od tega u?e? je pa kr priro?na zadevca za jutranje zajtrke Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Tole ima eden uporabnikov Renault foruma za svoj podpis; Mom ,I can' t sleep !Think on somethig boring.OK; VW Up,VW Polo,VW Golf,VW Passat,... Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gustav Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 ?e je pa kej brutalnost je pa tole: Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Boss Napisano 13. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. november, 2012 to so pravi dragrace-i Citiraj
Boss Napisano 13. november, 2012 Avtor Prijavi Napisano 13. november, 2012 ?e pa tole ni najbolj?a priredba - prva liga http://www.youtube.com/watch?feature=playe...p;v=RZwhXcwXRg0 Citiraj
Deeyan Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 ?e je pa kej brutalnost je pa tole: kaj ga toba?, tale je ?e huj Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.