Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

aktualen

?LAN PARLAMENTA HODI PO CESTI, ZADENE GA TOVORNJAK IN POVOZI DO SMRTI. NJEGOVA DU?A GRE V NEBESA, KJER SE PRED VHODOM SRE?A S SV. PETROM.

»DOBRODO?EL V NEBESA« RE?E SV. PETER, »PREDEN TE NASTANIM, HM, ZGLEDA, DA IMAMO PROBLEM. ZELO POREDKO SE ZNAJDEJO TUKAJ VISOKI FUNKCIONARJI TAKO, DA NE VEMO KAJ BI S TABO«

»TI ME SAMO SPUSTI ME NOTER. NE BO PROBLEMA«

»?E BI SMEL BI TE SPUSTIL, SE PA MORAM DR?AT NAVODIL OD ZGORAJ. PREDPIS JE TAK, DA MORA? PRE?IVET EN DAN V PEKLU, EN DAN V NEBESIH. NATO SE BO? ODLO?IL KJE BO? PRE?IVEL VE?NOST«

»?E ?E, AMPAK JAZ SEM SE ODLO?IL, DA BI ?EL V NEBESA«

»?AL, PREDPISI SO PREDPISI.«

TAKOJ NATO GA SV. PETER POSPREMI DO DVIGALA, KI SE SPUSTI DOL DO PEKLA. VRATA SE ODPREJO IN POSLANEC SE ZNAJDE SREDI LEPO NEGOVANEGA GOLF IGRI??A. NEDALE? STRAN SO KLUBSKI PROSTORI, PRED NJIMI PA VELIKO NJEGOVIH PRIJATELJEV IN DRUGIH POLITIKOV, KI SO V?ASIH SKUPAJ DELALI. VSI SO RAZPOSAJENI IN VESELI, LEPO OBLE?ENI V VE?ERNIH OBLEKAH. PRITEKLI SO MU NASPROTI GA POZDRAVIT, OBUJALI SO SPOMINE NA LEPE ?ASE, KI SO JIH SKUPAJ DO?IVLJALI IN BOGATELI NA RA?UN DAVKOPLA?EVALCEV. ODIGRALI SO PRIJATELJSKO TEKMO GOLFA, NATO SE GOSTILI Z JASTOGOM IN KAVIARJEM TER PILI ?AMPANJEC.

ZRAVEN JE TUDI GOSPODAR/HUDI?, KI JE ZELO PRIJETEN IN PRIJAZEN FANT, Z NJIMI SE ZABAVA, PLE?E TER PRIPOVEDUJE VICE. VSI SE ZELO ZABAVAJO TAKO, DA ?E POMISLIL NI, KO JE PRI?EL ?AS ODHODA.

VSI MU VO??IJO »NA SVIDENJE«

DVIGALO SE DVIGA IN DVIGA. USTAVI SE PRED NEBE?KIMI VRATI, KJER GA ?E ?AKA SV. PETER.

»ZDAJ PA JE ?AS, DA OBI??E? NEBESA«

SEDAJ POSLANEC PREBIJE 24UR V SKUPINI VESELIH DU?, PREMIKAJO SE IZ OBLAKA NA OBLAK, IGRAJO HARFO IN PREPEVAJO. IMAJO SE SUPER, TAKO, DA TUDI TEH 24UR MINE PREHITRO. IN SPET JE PRED SV. PETROM.

»DOBRO, PREBIL SI EN DAN V PEKLU IN EN DAN V NEBESIH. ZDAJ PA IZBERI SVOJO VE?NOST«

POSLANEC MALO POMISLI, NATO ODGOVORI: »SAJ, PREJ, RES NE BI NIKDAR TAKO REKEL. NEBESA SO RES ?UDOVITA, TODA, MISLIM DA MI BO BOLJE V PEKLU.«

SV. PETER GA ZATEM BREZ BESED POSPREMI DO DVIGALA, KI GA PO?LJE DOL, DOL, DOL IN DOL, DO PEKLA.

VRATA DVIGALA SE ODPREJO IN ON SE ZNAJDE SREDI ZAPU??ENE POKRAJINE POLNE RAZNIH ODPADKOV IN SMETI.

MED TO UMAZANIJO VIDI VSE SVOJE PRIJATELJE, KAKO V ?RNE VRE?E NABIRAJO ODPADKE IN ?AKAJO, DA PRIDE ?E KAJ OD ZGORAJ DOL.

VRAG SE MU PRIDRU?I IN GA OBJAME ?EZ RAMENA.

»NE RAZUMEM« ZAJECLJA POSLANEC: »V?ERAJ SEM BIL TU, TUKAJ JE BILO GOLF IGRI??E IN KLUBSKA HI?A, GOSTILI SMO SE Z JASTOGOM IN KAVIARJEM TER PILI ?AMPANJEC TER PLESALI IN VSESTRANSKO ZABAVALI. ZDAJ PA JE TU PU??AVA POLNA ODPADKOV IN UMAZANIJE IN MOJI PRIJATELJI IZGLEDAJO MIZERNO. KAJ SE JE ZGODILO?«

VRAG GA SMEHLJAJE POGLEDA IZPOD ?ELA:

… »V?ERAJ SMO IMELI PREDVOLILNO ZBOROVANJE ...

... DANES SI PA VOLIL.«

33112_1.png

Napisano

Mal brskam po arhivu z Viperjevga in mojga praznovanja na Ivar?kem jezeru 2012, pa je tale slikca zelo zanimiva, ne vidi se ali ?mego ?oln flika ali pa je fliknu nanj. :aaaaa::hohoho:

post-185-1353847736_thumb.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ob?inskim funkcionarjem bodo baje zni?ali pla?o (al so jo pa ?e - sem s hribu doma...)

post-5658-1353869047_thumb.jpg

Takle delajo z bojevniki. Balkanskimi bojevniki...

post-5658-1353869067_thumb.jpg

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Mal brskam po arhivu z Viperjevga in mojga praznovanja na Ivar?kem jezeru 2012, pa je tale slikca zelo zanimiva, ne vidi se ali ?mego ?oln flika ali pa je fliknu nanj. :aaaaa::hohoho:

bemti, sej to niti an?ka ni, da bi lohk fliku XD

Objavljena slika

Napisano

RODEO

Dva kavboja jezdita po preriji in se pogovarjata o svojih najljubsih seks polozajih.Prvi pravi:Si ze kdaj seksal v rodeo polozaju?

Za tega pa prvic slisim,pravi drugi kavboj.

Kako pa je videti?

Dekle postavis na vse stiri in jo nataknes od zadaj.Potem gres z rokami okoli nje,jo primes za prsi in zasepetas v uho:Uh,to pa je enak obcutek kot pri tvoji sestri! Nato skusas cimdlje ostati priklopljen nanjo

:hohoho::hohoho:

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

V Dom?alah

Objavljena slika

Starej?a gospa gre h ?upniku, da se izpove in mu re?e: “Joj gospod ?upnik kako pogre?am sex!”

?upnik ji odgovori: “Na onem svetu bo? imela toliko sexa, kolikor bo? hotela.”

?enska gre malo razo?arana iz cerkve, pride do mosta, ko se ji porodi ideja, da bi se vrgla z mosta na avtocesto in tako pri?la do sexa. Spleza preko ograje in sko?i. Ravno v tistem trenutku se pripelje tovarnjak z bananami in ?enska zleti na banane. Ko pride k sebi je vse temno okrog nje, za?ne otipavati okoli sebe in vzhi?eno re?e: “Po?asi fantje po?asi… vsi pridete na vrsto…”

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

Primorci podpiramo ?tajerce...

post-5658-1354268289_thumb.jpg

Ne, Boss, za to ni zaslu?na Pahorjeva vlada.

Ne, Boss, za to ni kriva Jan?eva vlada.

Da te ustavim, ?e preden sploh za?ne?.

serviser.gif

Napisano

Zakaj smo izcrpani od dela?

Ze leta me daje utrujenost od dela, pa sem vedno krivil pomanjkanje vitaminov, pomanjkanje zeleza v krvi itd.

Dokler nisem odkril vzroka.

V Sloveniji je 1.964.036 ljudi. Od tega je 485.895 upokojencev.

Tako da dela le se 1.478.141 ljudi.

Od tega je 477.716 mladoletnih oz. solajocih in trije, ki ľe od leta 50 delajo

doktorat, tako da za delo ostane le se 1.000.425 ljudi.

Od teh ljudi jih je cca 81.246 zaposlenih v vojski, policiji,

76.372 jih dela v vladnih organizacijah, tako da ostane le se 842.807 za delo.

Pa jih od tega polovica dela po obcinah in upravnih enotah in jih ostane

stiristo enaindvajset tisoc stiristo trije ljudje za delo.

1275 ljudi je zaprtih, tako da ostane 420.128 ljudi za delo.

420.126 ljudi je po bolnicah, pri zdravniku ali pa na bolniski, tako da za

delo ostaneta le dva.

Ti in jaz...

Pa se ti samo forum beres...

serviser.gif

Napisano

opa... :blink:

post-133-1354362004_thumb.jpg

Nove besede v SSKJ

odkanglati

1. Nemudoma oditi oz. strahopetno pobegniti na dopust ali po?itnice.(Navadno v izogib obveznostim povezanih s pere?im problemom ali sankcijami.)

"Brez besed je odkanglal za 10 dni."

33112_1.png

Napisano

?e kdo rabi novo metlico za brisalc; dobijo se v Ribnici (suha roba):

post-5658-1354475151_thumb.jpg

Take jaslice pa delamo v hribih...

post-5658-1354475174_thumb.jpg

... in takole pe?emo pe?enko:

post-5658-1354475201_thumb.jpg

Imamo pa tudi "elektri?ne ?ipe" na avtih:

post-5658-1354475554_thumb.jpg

Recesija pa?:

post-5658-1354475219_thumb.jpg

serviser.gif

Napisano

:hohoho::hohoho: a je tole n? lojz :hohoho::hohoho:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Emmm, ni mi jasno. Berem in berem, ampak mi kljub temu ni jasno.   Pa kdo so Američani, da bodo "vrgli" predsednika neke države? Niti ne sosednje države. Sem jaz kaj zamudil? Mislim, glejte, Goloba in Musarjevo prav nič ne občudijem. Ampak kljub temu bi se jima postavil v bran, če bi recimo Nemci prišli, da ju "vržejo". Če ju bomo vrgli, ju bomo sami, ne pa da se drugi vmešavajo. Ja, vem, komunisti so trdovratna nadloga in se jih je težko znebiti. Ampak notranje stvari določene države ne more urejat druga država. Če so Venezuelci želeli "vreč" svojega predsednika - kaj se Trap tja meša. In če je že poslal enoto, da aretirajo človeka, ki je povezan z mamili - svoje so dobili, Venezuela naj se zdaj sama rihta. Ne more Amerika kar razglasit, da je Venezuela zdaj pod njihovo oblastjo in da jo bodo oni upravljali. Pa saj to je okupacija in edino pravilno bi bilo, da zavezniki Venezuele stopijo skupaj in Ameriki pojasnijo, kako in kaj. Samo kaj, ko je svet zadnje čase precej "egoističen" - vsak se briga zase in za druge jih ne briga. Če bi bilo kaj odločnih, ne bi Putin že štiri leta ropotal po Ukrajini in ne bi Trump "urejal" po Venezueli.   Da se včasih človeku kar stoži po hladni vojni, ko so vsi nadzirali vsak korak vseh in je vsak prej dobro premislil, preden je poskusil narediti kakšno neumnost...
    • Mislim, da smo to že razpucali....  Dobro, zelo dobro moraš vedet zakaj bi imel ravno dizla.... 🤔
    • No, sigurno ni tako hudo, da bi moral bežat od dizla, saj je na forumu kar nekaj uporabnikov, ki že leta vozijo dizle. Naj mu tisti dajo kakšen nasvet, na kar mora biti pozoren...
    • Bejži od dizla..... 
    • A imamo sploh koga na forumu z dizelsko mazdo3 nove generacije?   Jaz bi ti svetoval da bodi previden pri teh avtih iz uvoza (naj bo servisna knjižica poštempljana z vsemi žigi) če kupuješ dizla, ker so bolj občutljivi motorji. Tudi servisni interval 20kkm za dizla je predolg.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.