jstdoma Napisano 12. september, 2013 Prijavi Napisano 12. september, 2013 A se to toliko pozna? 7.9. smo za?eli v okolici Bovca sekat drva... http://www.arso.gov.si/potresi/obvestila%20o%20potresih/aip/ ?e pomagate drevesu da lepo pade na tla, pol ne Citiraj
canyon Napisano 12. september, 2013 Prijavi Napisano 12. september, 2013 zanimiva predelava Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Boss Napisano 13. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 13. september, 2013 Pride mama z Janezkom k dotorju in pravi: -Doktor pomagajte. Sin ?e cel teden ne more na WC." Pravi doktor: - "Naj sedi pred televizorjem in gleda sejo vlade ali parlamenta, sigurno ga bo pognalo." ?ez dve uri mama kli?e doktorja. - "Gospod doktor, Janezek je posral celo stanovanje. Kaj naj storim?" - "Kaj pa gleda ?......." - "Pa, Jan?o..........." - "Ma neeeeee Jan?e, on je doza za odrasle."..... Citiraj
Slivka Napisano 13. september, 2013 Prijavi Napisano 13. september, 2013 ?ena: "Dragi, kupila sem ti pivo, zdaj bom skuhala pa ve?erjo, ti pa povabi prijatelje, da boste skupaj gledali ko?arko. Potem pa jih pelji ?e malo ven, na bowling..." Mo?: "Aha... A je fejst?" ?ena: "Ne tolk, odbija?, blatnik pa desni ?pegu..." Citiraj
jures Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 Ubi bo?e........ Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 Sestra je hotela olje za Forda - ?e imajo takega brez holesterola... Citiraj
Slivka Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 ?e nima? druge slu?be... Citiraj
Još šta Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 ?ena: "Dragi, kupila sem ti pivo, zdaj bom skuhala pa ve?erjo, ti pa povabi prijatelje, da boste skupaj gledali ko?arko. Potem pa jih pelji ?e malo ven, na bowling..." Mo?: "Aha... A je fejst?" ?ena: "Ne tolk, odbija?, blatnik pa desni ?pegu..." Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Slivka Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 Smej se, smej. Dokler se ne zgodi tebi... Citiraj
Još šta Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 sej to je smesn...k mi je punca ze zbila feltne na avtu tok da se dobr da so ble samo feltne Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Slivka Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 Torej ti je prinesla samo pivo, ve?erje pa ni bilo in tudi ko?arke nisi gledal... Citiraj
Još šta Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 res je pomojem da se piva nism dubu hahahaha,zato pa je bivsa. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Boss Napisano 16. september, 2013 Avtor Prijavi Napisano 16. september, 2013 res je pomojem da se piva nism dubu hahahaha,zato pa je bivsa. haha... izjava dneva Citiraj
Slivka Napisano 16. september, 2013 Prijavi Napisano 16. september, 2013 res je pomojem da se piva nism dubu hahahaha,zato pa je bivsa. ?morn.Bi rekel, da je to izjava dneva, a bi se potemtakem strinjal s tistim, ki ga lovim z lopato... Citiraj
Z M A J Napisano 17. september, 2013 Prijavi Napisano 17. september, 2013 Sicer je dilema (d)ali je sme?no ali ?alostno kar sem pravkar videl v Sparu, v Qlandiji Kamnik napisano na blagajni (navodila oz. plonk ceglc za fri?no blagajni?arko, predvidevam). Na njem je pisalo; "Dobar dan (pogled, nasmeh). Ali imate ?par kartico?" Ok, kot ka?e oseba, ki je pisala ta navodila ni ravno na?e gore list, vsekakor pa je intelekt na nivoju, da si za 5 besed rabi pripravit navodila. To spominja na mojega znanca, ki smo ga v?asih klicali Enoceli?ar. Je pa to bilo na prvi blagajni (zraven informacij oz. reklamacij al karkoli je v tistem steklenem okencu), napisano (vidno pa z druge blagajne, potem naprej so pa ?e avtomatske blagajne, brez prodajalke). ?e greste kaj mimo, se spla?a pogledat. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 17. september, 2013 Prijavi Napisano 17. september, 2013 ?ena je, ko je bila v mestu na kavi, poslala mo?u domov naslednji SMS: - ?e spi?, po?lji mi sanje, - ?e se smeje?, mi po?lji nasmeh, - ?e je?, mi po?lji gri?ljaj, - ?e pije?, mi po?lji po?irek, - ?e jo?e?, mi po?lji solzo! Ljubim te! Mo? je odgovoril: Sem na strani??u, ti kaj po?ljem?! Citiraj
Jest Napisano 18. september, 2013 Prijavi Napisano 18. september, 2013 Se ena nova obdavcitev ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 18. september, 2013 Prijavi Napisano 18. september, 2013 Diskriminatoren zakon. Tudi ?enskam bi imeli kaj za obdav?it. Recimo kak obseg na dolo?enem mestu in pridelavo otro?ke hrane, ki jo plasirajo na dogovorjeno tr?i??e brez davka in so zato nelojalna konkurenca obstoje?im mlekarnam... Citiraj
Deeyan Napisano 18. september, 2013 Prijavi Napisano 18. september, 2013 Se ena nova obdavcitev ... kaj pa tisti z Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 18. september, 2013 Prijavi Napisano 18. september, 2013 Dobil idejo, da mi ne bo treba lovit Bossa z lopato: Citiraj
Slivka Napisano 18. september, 2013 Prijavi Napisano 18. september, 2013 Nekateri otroci imajo pa ?udne star?e... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.