Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
To je dokaz, da na mazda forumu s skupnimi močmi in rešitvami rešimo marsikateri problem. Sicer najdem za marsikateri problem rešitev, v tem primeru pa sem včeraj cel dan tuhtal in bil slabe volje. Tako, da mazda forum je zakon. 🤘
-
Bravo-tooo😃👍💪 Podoben je tudi t.i.Robertson nastavek zavijake...je kvadratnega profila in še malce bolj na konus...spada med "zastarele" sorte nastavkov za vijake,a je vseeno še vedno zelo priljubljen v Kanadi...in tudi drugje za vijake za t.i.Pocket-hole povezave. Prednost je v tesnem prileganju konusa in tako zelo trdne povezave. V tvojem primeru pa je lih genialnost konusa tista odločilna,ker se "znucajo" ravne stene luknje ne pa vogali...in tukaj-v vogal tak konus lepo "zagrabi" kljub izrabljenosti stene. Vesel sem,da ti je ratalo z minimalno kolaterelno škodo-bravo še enkrat👍
-
Sem se končno "opogumil" in vzel kratko ter dolgo kolesarsko majico. Vidim kako bo jeseni ali bom rabil še kako aktivno spodnjo majcio(perilo) oz brezrokavnik toliko da ne prepiha. Do sedaj sem kar z majcami za hribe vozil, sam te nimajo đepov odzad.
-
O tem sem govoril, mislim da gremo proti 100 letos. Moje mnenje sem podal, trend bo šel gor, ker to kar je sedaj na naših cestah s tako zastarelo infrastrukturo, je divji balkan. Če se ne motim je danes že 73....tri dni je mimo...
-
Gorenjec se je nepričakovano pojavil doma in zalotil ženo v postelji z neznancem. Potegnil je pištolo in zavpil: - "Lezita eden na drugega, da vaju bom ubil z eno kroglo!"
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.