Slivka Napisano 21. september, 2024 Prijavi Napisano 21. september, 2024 не брини, @Tilen5, јер ће ce и @Boss такође научити да говори наш начин. 5 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Tilen5 Napisano 21. september, 2024 Prijavi Napisano 21. september, 2024 То па дефинитивно 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 30. september, 2024 Prijavi Napisano 30. september, 2024 Po novem se ne reče "izkušen" ampak "večkrat naj€b@l... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 30. september, 2024 Prijavi Napisano 30. september, 2024 Zdravnik: - ”Gospod…” Pacient: - ”Jaz sem gospa!” Zdravnik: - ”Gospa, imate raka na prostati…” 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 30. september, 2024 Prijavi Napisano 30. september, 2024 Klinc gleda pa še ženske… Deda si bom dobu.. Moja sestra ga ima pa je full zadovoljna... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 30. september, 2024 Prijavi Napisano 30. september, 2024 Nekateri ljudje imajo usta kot vrata od Yugota. Dokler jih ne treščiš z vso močjo se ne zaprejo... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 30. september, 2024 Prijavi Napisano 30. september, 2024 6 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 1. oktober, 2024 Prijavi Napisano 1. oktober, 2024 Ko gledam poročila na TV imam vedno vilico v roki. Vsakega, ki mi gre že na kurac, pogledam skozi vilico in se pretvarjam, da je že v zaporu... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 1. oktober, 2024 Prijavi Napisano 1. oktober, 2024 Edino, kar je Golob uspel v času vladanja spremeniti, je njegova frizura... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 1. oktober, 2024 Prijavi Napisano 1. oktober, 2024 To pa je zvestoba! Zna biti, da je še tistemu konju bilo ime DAF... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 1. oktober, 2024 Prijavi Napisano 1. oktober, 2024 Bosanska zastava, napis "Balkanski profesionalci" in - Celjska tablica... Potem bo pa jok, ko bo kdo omenil, da je Slovenija na Balkanu... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 1. oktober, 2024 Prijavi Napisano 1. oktober, 2024 Imam sodelavca, ki ga kličemo Aladin. Takoj, ko nekdo odpre steklenico žganja, se on pojavi... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 1. oktober, 2024 Prijavi Napisano 1. oktober, 2024 Najbolj me razjezi, ko grem na sprehod, pa me veter odpihne v gostilno... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 1. oktober, 2024 Prijavi Napisano 1. oktober, 2024 Se jezi tukaj ena sodelavka: - "Moški vedo vse razen, ko jih vprašaš: 'Kdo je ona?'" 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
skritikrt Napisano 1. oktober, 2024 Prijavi Napisano 1. oktober, 2024 (urejeno) Povečaj sliko...mislim,da komentar ni potreben...sem moral slikati😁😂🤣 Popravljeno 1. oktober, 2024 od skritikrt 3 Citiraj
Slivka Napisano 2. oktober, 2024 Prijavi Napisano 2. oktober, 2024 Spomnim se svoje mladosti… Bili smo otroci proste reje… 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 2. oktober, 2024 Prijavi Napisano 2. oktober, 2024 Moje življenje se je zreduciralo na spanje in delo… Pa sem vseeno neprespan in brez denarja... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 2. oktober, 2024 Prijavi Napisano 2. oktober, 2024 Kako veš, da si star? Ko se ob nedeljah zbujaš ob tistih urah, kot si včasih prišel domov... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 2. oktober, 2024 Prijavi Napisano 2. oktober, 2024 - "Žena, kaj bo danes za kosilo?" - "Nimam pojma, se je etiketa odlepila od konzerve..." 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano 2. oktober, 2024 Prijavi Napisano 2. oktober, 2024 Mi je žena pravkar razložila: - "Se strinjam s tabo, da morava začet šparat! Ti boš nehal kadit, jst pa ti ne bom več piva kupla..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.