Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ko sem probal en projekt spraviti na portal Vercel in se aplikacija nikakor ni hotela povezati z bazo, mi je po 11. poskusih UI napisal tole: Pa sem mu samo napisal, da ne morem verjeti, da še vedno ne dela. No, mislim, da sva jo v enem 15. poskusu le spravila v delujoče stanje.
-
Natančneje, zavijemo gor za Oprtalj in pol po "severni obvoznici" nazaj.
-
Tu govorim o hitrostih, ko si že krepko nad dovoljeno hitrostjo na avtocesti. Ko vozim penzionistično , po omejitvah, tudi pri meni ne gre nad 6. Prej precej manj. Nazadnje je bila poraba do Kranjske Gore( po Italijanski strani ) 5,6l/100. Seveda vse umirjeno, po omejitvah. Se mi ni nikamor mudilo.
-
Kaj pa bombončki v obliki božičnic, pa regres za javni sektor, pa povečanje minimalne plače. Tega pa ni prinesel dedek mraz. Pride račun za vse pozneje. No in je že prišel.
-
Sej si prebral članek, a ne? Če si, a si razumel kaj želijo povedat? EU je državam naročila, da naj povečajo zadolženost zaradi več vlaganja v obrambo tudi če grejo čez fiskalno mejo. Pa korupcijo v Ukrajini je treba tud futrat, ker pač tam se borijo proti tvojim groznim vodkarjem. Desetine miljard EU sredstev v ključno z našimi romajo tja, kjer se izgubijo brez sledi. Nato na ta račun zahteva še dodatna vlaganja v vojaško železje, saj nas bodo najkasneje jeseni al pa spomladi vodkarji napadli. Če ne letos pa tam enkarat do leta 2100 ziher. Trenutno pa najbolj po proračunu za v prihodnje udriha interventni zakon in če Jajo&Co ne bodo našli sredstev bo problem spomladi 2027 pa res lahko bil neugoden. Šircelj je že rekel da obdavčitev bogatih ne bo, premoženja in nepremičnin tudi ne. Torej kje denar vzet? No tu pa prepuščam domišljiji prosto pot. V glavnem, interventni zakon ima nekje med 0,5% do 1% vpliva naprimanjklaj. Na to opozarjajo iz Bruslja, da ne bo Golobnjak pa res še vse za nazaj in predvem za naprej kriv.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.