Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Lepotica je v restavraciji pristopila k bradatemu natakarju in mu rekla, da mu želi nekaj šepniti v uho. Natakar je privolil, lepotica pa mu je s prstom začela ovijati brado in se igrati z njo ter rekla:
- “Ste vi tukaj šef?” in še naprej z prsti šarila po bradi.
- “Ne, jaz nisem šef!” je rekel natakar.
- “Ali ga lahko pokličete?” je vprašala lepotica in mu prste, enega za drugim vtikala v usta.
- “Ne, ne morem ga poklicati, ker ga danes sploh ni tu!”
- “Toda, jaz ga potrebujem, ker mu moram nekaj sporočiti!” je rekla lepotica in spet s prsti ovijala natakarjevo brado.
- “Saj lahko meni pustite sporočilo!” je rekel natakar.
- “No, prav, pa mu povejte, da v stranišču ni WC papirja, voda pa tudi ne teče...”

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Soseda, zakaj se vaš mož tako dere?

Zobje mu grejo ven.

Pri teh letih?

Ma, včeraj je pogoltnil protezo, zdaj pa čepi na stranišču.

serviser.gif

Napisano

Vsi vedo, da na Kanarskih otokih ni kanarčkov.

Kaj pa na Deviških otokih?

No, tudi tam ni kanarčkov...

• Všeč 1
  • Haha 1

serviser.gif

Napisano

Se pogovarjata dve blondinki:

- "Si lahko predstavljaš, v trgovskem centru so se pokvarile tekoče stopnice in sem dve uri stala na njih, dokler jih niso popravili."

- "Ti si pa butara."

- "Ja, kaj pa naj bi naredila?"

- "Usedla bi se..."

serviser.gif

Napisano

Dokaz, da kdor sreča "drugo stran lopate", gre počivat in se ne smeji več...

Samo v opozorilo...

• Všeč 2
  • Haha 2
  • Ljubim 1

serviser.gif

Napisano
pred 26 minutami je Slivka napisal:

Dokaz, da kdor sreča "drugo stran lopate", gre počivat in se ne smeji več...

Samo v opozorilo...

Sicer meni to ne zgleda kot lopata, ampak razumem poanto 🤣

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano
pred 3 urami je x-layer napisal:

Sicer meni to ne zgleda kot lopata, ampak razumem poanto 🤣

A je premala za lopato.... :whatever:

Napisano

Velikost je prava, sam vprašanje, če je velikost dioptrije očal prava? :nevem:

33112_1.png

Napisano

Ob 21. uri zazvoni telefon na domu zdravnika, ki dvigne telefon. Kolega mu reče:
- "Potrebujemo četrtega za poker!" 

- "Tam bom čez 10 minut."

Žena to sliši in vpraša:
- "Je resno?"
- "Zelo resno je, tam so že 3 zdravniki..."

• Všeč 2
  • Haha 2

serviser.gif

Napisano

Poslušam sosedovega dedka, kako razlaga svojemu vnuku: 

- "Vidiš, kako lepo je njiva preorana, zdaj počiva in čaka, na pomlad bomo pa sejali. Veš, na zemlji smo zato, da delamo..."

Mali pa povsem nezainteresirano:

- "No, potem bom pa jaz mornar..."

serviser.gif

Napisano

Pacient po operaciji odpre oči, počasi pride k zavesti in zagleda glavo, sklonjeno nad seboj, ter zajeclja:
- "Torej doktor, ali je operacija potekala dobro?"
- "Ah, oprosti, dragi moj. Jaz nisem tvoj zdravnik, ampak sveti Peter..."

• Všeč 1
  • Haha 1

serviser.gif

Napisano

- "Draga, a bi ti spala z drugim, če bi jaz umrl?"

- "Ah, daj no, Boštjan, za to ti pa res ni treba umret..."

• Všeč 1
  • Haha 2

serviser.gif

Napisano

Ne vem, kam bi to napisal, ampak meni se je zdelo smešno. Čeprav gre res bolj za "črni humor"...

Pri malici sodelavka (prava Slovenka iz Bosne) jamra:

- "Mož me prevario sa mlajšo. Šta da radim?"

Meni pa butne skozi možgane:

- "Pa, glej, doma je vedno kje kaj prahu, pomij okna, mah, kdor hoče "raditi", najde delo..."

• Všeč 3
  • Haha 1
  • Začuden 1

serviser.gif

Napisano

Ko ste eni še zizali pri mami...

Ko še ni bilo stranke "Zeleni"...

Ko izraza "toplogredni plini" še ni bilo...

Smo LEGENDE že vozili e-avte:

Zajeta slika.PNG

• Všeč 2
  • Haha 1

serviser.gif

Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

- "Draga, a bi ti spala z drugim, če bi jaz umrl?"

- "Ah, daj no, Boštjan, za to ti pa res ni treba umret..."

Že dve uri razmišljam, katera od bivših mi je to rekla. :nevem:

• Všeč 1
  • Haha 5

33112_1.png

Napisano
pred 1 minuto je Boss napisal:

Že dve uri razmišljam, katera od bivših mi je to rekla. :nevem:

Eeeem, glej, ne obremenjuj se s tem. Janezek je zrastel, Mujo in Haso sta se postarala in umrla, hja, nekdo jih pa mora zamenjat, kako se pa bomo drugače hecali...

Čeprav, baje, da je v vsakem vicu nekaj resnice...

serviser.gif

Napisano

Mi pravijo žena in otroci, da ni dobro zame, da pijem toliko pomirjeval.

Hja, zame mogoče res ni dobro, dragi moji, ampak vam pa zagotovo podaljšuje življenje...

serviser.gif

Napisano

Mi je rekla žena:

- "Pogrešam najine izhode, ko še nisva bila poročena. Zakaj ne ravnaš več tako z menoj?"

Včeraj sem jo peljal v kino, nato na romantično večerjo in na koncu sem jo odložil pri njenih starših...

serviser.gif

Napisano

Prodam robotski sesalec.

Vrhunska zadeva!

Ko potegnete tisti krogec na vrhu, v trenutku počisti vse v krogu 30-50 metrov...

Zajeta slika.PNG

• Haha 1
  • Začuden 2

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Meni je Parkside delavniški sesalnik top. Top mi je že več kot deset let. Pred nabavo Parkside sesalnika mi delavniški sesalnik od Karcherja ni bil top, ker je crknil čist takoj po izteku garancije.    Parkside bat.vrtalni vijačnik mi ni top, ker je crknil polnilec. Vzporedno istočasno sem uporabljal Makita bat.vrtalni vijačnik in je mehansko približno isti šit kot Parkside.   Pri aku orodjih sem šel na Makito, z Metabo sem imel v službi slabe izkušnje. Za Makito imam sedaj 6 baterij 2 polnilca in 7 kosov orodij. Za hobi seveda.    Saj mi je nerodno povedat, ampak še električno aku dekco imam od Makite.       
    • Sem napisal-je odvisno tudi od tega,koliko ti je denar "drag"...ker lahko je še tako poceni,če nimaš niti za ortoku kupiti copate za v vrtec,se ve,kje so prioritete. Spet drugi bo raje npr. od 200€ zapravil 40€ za Parkside baterijski vrtalni vijačnik,ostalo pa z lahkoto znosil v gostilno...spet mene pa ne boš skoraj nikoli videl v gostilni,koliko gre pa pri meni za te stvari,pa že veš...   Vsaj v mojih očeh,je lih npr. 40€ Parkside bat.vrtalni vijačnik NOGO!...a to so "moje oči".   Bom rekel drugače....napačno je mišljenje,da obstaja firma,ki dela naj "vse"...še manj pa to velja "za cvenk". To je med drugimi en od vzrokov,za kaj vse firme rinejo svoje baterijske ekosisteme...za to,ker nobena ni v nečem najboljša,in za to bolj služi z določenim orodjem,kjer je slabše razmerje med dobljenim in ceno.   Jaz še vedno z velikim veseljem kupujem orodje,ki ima tisti "staromodni" kabel za 230V....malce poglej v tej temi nazaj,in ti bo hitro jasno za kaj.   Pa da ne bo pomote-to ne velja zgolj za orodje polprofi in profi klase,ampak za vse range orodja.   Spet pa je tukaj vprašanje,kaj je za koga "domača uporaba". Jaz npr. sem se spravil štemati balkone in stopnišča,kjer sem hitro ugotovil,da so vse moje SDS+ štemarice orng prešvoh,in sem moral kupiti močnejši SDS Max model Makita HR4013C. Vse le za to,ker mi je polagalec granita dal ceno 1000€ za to delo,in sem se odločil to raje narediti sam. Prvič znam,drugič mi tako ostane stroj,ki me je takrat stal neverjetnih 435€ (pri Gotools.de),in sigurnost,da sem naredil najbolje,kar se da.   Torej "za domačo rabo" je zelo raztegljiv pojem,in tukaj dajati objektivne nasvete je praktično nemogoče. Sigurno pa drži,da pri "hon-čon" firmah kot je to Parkside,Mister Tool itd. lahko pozabiš na servis in rezervne dele,če stroj škripne. Tukaj je spet vprašanje ali rabiš,ali ne rabiš nujno...jaz se tukaj ne grem,ker sem bil že ob ogromno časa ob določenih projektih. To je tudi en od razlogov,da imam toliko orodja...samo SDS+ vrtalnih štemaric imam tri,..ena štrajka,vzamem drugo...fleksaric,vrtalnikov,cirkularjev takšnih in drugačnih...skoraj nič le po en stroj....ne bom našteval...   Tudi je "za domačo rabo" težko svetovati,ker ne moreš vedeti,kakšne so kvalitetnostne zahteve. Enim je važno,samo,da je narejeno...mogoče celo najvažneje točno v določenem terminskem okviru....kvaliteta pa na koncu nima veze... Spet pri drugih (meni) ni toliko važno,v točno katerem terminu oz. do kdaj točno bo narejeno-važno je,da je narejeno absolutno perfektno-perfekcija pri meni nima alternative. Ko k meni pride monter,najprej pogledam z čem dela...šalabajzerje in "bi rad bil"-montažerje hitro razkrinkam...   Kaj mislim z tem povedati? To,da zna včasih biti "domača uporaba" bolj zahtevna kot pa profesionalna. Boš rekel,daj mi nasvet,kaj naj kupiš,k rabiš npr 125mm fleksarico. Jaz ti ne bom takoj svetoval Parkside,k "je najboljša vrednost za cvenk za domačo rabo",ampak te bom vprašal,kaj bi z tem strojem rad delal in oddelal. Ker se ve-določene stvari boš z Parkside-om lahko komot naredil,določene,pa lahko kar pozabiš. Poglej npr. na stran 6 e teme,kjer sem objavil slike moje Makite 9528NB (750W),ki sem jo "ubil",ker sem z njo delal tisto,za kar ni namenjena.   Torej tudi reči "pustimo profi varijanto" ni zmeraj na mestu,ker te zna hobi oz.verzija za domačo rabo na koncu koštati več,kot pa če bi že iz začetka gledal manj skozi denar,in iskal stroje za delo,ki jih z njimi misliš brez problemov opraviti.   Pa ne bom tukaj začel še z zdravstvenim vidikom,ki se tukaj vse prepogosto pozablja...pri npr. poceni vs. res dobrim štemarcami in boleznijo mravljinčastih rok ipd...ker so stvari,ki jih ne moreš plačati,in se poseg k poceni "rešitvi" maščuje drugje.   Bom tukaj prilimal en že star primerjalni test vrtalnih štemaric SDS Max klase,kjer se je zgoraj omenjena Makita kitila z izjemnim komfortom pri štemanju...."like driving a Cadillac"... Ta test je bil na koncu odločilen za moj nakup...eno staro Walter štemarico,ki ni imela gasa,ni imela varnostno sklopke (ti zvije zapestje med vrtanjem,kot da rečeš "keks"),je "pljuvala mast",tresla za popi...it itd...pa sem jo naprej šenkal....ker so moje roke "samo ene". Imam npr. tudi sodelavca-tudi strojevodja,ki je en dan nekaj štemal...naslednji dan pa si ni mogel hlač odpeti za scati...mu je morala žena pomagati...je imel še dolgo probleme...   Moje mnenje.      
    • No, in katero je pol najboljše glede cene in kvalitete za domačo uporabo? Pustimo profi varjanto... 
    • Res je. Morajo narediti poceni orodje, da je za ljudi , ki ne potrebujejo orodja pogosto. Nekdo, ki rabi vrtalko enkrat na leto bo najbrž kupil to. In , ko bo crknila, bo kupil drugo. Je pa razlika že v občutku, kako kaka stvar deluje. Recimo baterijska vrtalka Makita je že v občutku vrtanja ali vijačenja čisto drugačna, kot recimo Bosch ali kaka druga renomirana znamka.
    • Oprosti...ne more držati,ker smo različni. Enim je vseeno če prec crkne,drugi spet zares potrebujejo,da nonstop dela... In tudi cena nam je različna...enemu je 40€ veliko,spet drugemu ne... Tudi privatniki in firme drugače gledajo tako na vrednost,kot tudi strošek...   Vse to je OK...za vsakega nekaj.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.