Tole je pa kr smeh
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sem moral preveriti,če jih nisi slučajno meni "pajsnil"😄...hec,hec😉 Dobro si kupil-TOP kvaliteta....čeprav moram pripomniti,da jaz,če bi še enkrat kupoval,jih nebi kupil...oz. bi kupil verzijo brez plastične "srajčke" (in seveda z Hex-Plus profilom). Gre za to,da se včasih zgodi,da je kje vijak v tako ozki luknji,da ravno zaradi te "srajčke" ne segneš do vijaka...manjši je vijak,več je šanse,da ne boš dosegel vijaka. To je en od razlogov,za kaj sem vseeno kupil še tiste sete Wiha T-ključev (glej v tej temi nazaj). Sicer pa...al sem jaz tak "butelj" al kaj...meni ta barvni sistem ne predstavlja neke prednosti,ker nisem npr. poklicni serviser,mehanik ipd.,ki bi pogosto uporabljal določeno velikost ključa,da bi si z repeticijo z časom zapomnil ne vem npr. zeleni je ta in ta... Zame bi bilo bolje,da bi bil ključ graviran z številko,ki bi bila še povdarjena npr. z belo barvo🙄...se pa je že razpaslo,da folk to srajčko odstrani,ker se zna z časom "losati",in moti,k se vrti...pač pride olje zraven,in smo tam.... In še en nasvet-ko sem kupoval Torx-Set ključev,sem nevede vzel set z integriranim magnetom. Magnetek je res super tudi za Imbuse...,ki tega nimajo. Torej če ni neka razlika v cvenku-priporočam...obstaja pa to tudi posebaj...ali pa uporabiš navadni magnet...samo tako "na setu" je priročno,k zmeraj veš,kje je.
-
Itak. Saj se hecam. Vem, kako težko je eMTB voziti na ravnem preko 25 km/h. Moram enkrat Pogija naštimat, da poskusi, ko bo šel spet mimo hiše.
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.