Slivka Napisano včeraj ob 06:29 Prijavi Napisano včeraj ob 06:29 Če pa Primorca, dobiš pa klofute in razbit nos... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 06:38 Prijavi Napisano včeraj ob 06:38 Kakšna je razlika med Fordom in vozičkom za nakupovanje? Nakupovalni voziček je veliko lažje porivati... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 06:48 Prijavi Napisano včeraj ob 06:48 Se tukaj dve sodelavki nekaj "primeta", ker da je ena opravljala drugo al nekaj v tem smislu. In se na lepem sliši zmagovalni stavek: - "Če mi govoriš za hrbtom, pomeni, da si v dobrem položaju, da me kušneš na rit..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 07:26 Prijavi Napisano včeraj ob 07:26 Če bi ženske vladale svetu, ne bi bilo vojn. Samo kup ljubosumnih držav, ki se ne bi pogovarjale med seboj... 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Moška menopavza je veliko zabavnejša od ženske. Pri ženski menopavzi se zrediš in te obliva vročina, pri moški pa hodiš za mladimi dekleti in voziš motor... 2 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Slučajno naletim na en star članek in ko sem ga prebral, sem začel premišljevati: če bi pri nas imeli tak sistem, bi morali policaji meni plačati kakšnih 10.000€... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano pred 21 urami Avtor Prijavi Napisano pred 21 urami pred 27 minutami je Slivka napisal: 10.000€... ... na otroka 😜 Citiraj
Slivka Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Ko pride do pretepa, se braniš s tistim, kar najdeš v žepu. Od kar imam Forda, je to OBD-kabel za diagnostiko napak... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Sodelavka včeraj dobila novo vozilo in se danes pripelje pred firmo. Si malo ogledujemo in ženska razlaga, kaj vse ima. In razloži, da ima tudi keson luči... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Sosedi se pogovarjata: - "Ne morem razumeti, Francka, kako ti vedno uspe, da kadar ti pereš, vedno sije sonce?" - "Za to imam posebno tehniko. Zjutraj pogledam pod odejo. Če ga ima moj Francelj na desni, vem, da bo dež. Če ga ima na levi, vem, da bo sonce in operem perilo." - "Aha, dobro. Ja, kaj pa, če mu stoji?" - "Takrat pa pri nas ne peremo, ampak seksamo..." 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Umreta Slovenec in Srb ter prideta pred svetega Petra. Ta ju vpraša: - "Od kod sta vidva?" - "Slovenija." - "Srbija." - "Auuuuu, ma, sploh ni treba ničesar več reči. Vi ste neverniki in grešniki. Gresta direktno za pekel. Edino... Balkan je malo nedefinirano področje, pa imata izbiro: želita v zahodnoevropski pekel ali v vzhodnoevropski pekel? - "Kakšna je pa razlika?" - "Pa, v zahodnoevropskem zjutraj poješ žlico dreka in si prost, v vzhodnoevropskem pa isto, samo da poješ kanto dreka. Slovenec takoj zagrabi: - "Jaz sem bil vedno proevropski, jaz grem v zahodnoevropski..." Srb pa premišljuje: - "Ma, ne grem jaz na ta zahod, mamicu jim, daj vzhodnoevropski..." In tako odideta vsak na svoj konec. Po enem letu pa se srečata in Srb vpraša: - "Pa, kako je?" - "Jah, no, ni tako slabo. Zjutraj poješ... ... Tisto... Komaj se pogoltne, ni lepo... Ampak, kaj češ, kar se mora, se mora, to je to. Dan potem nekako gre, ampak ko pomislim, kaj me drugi dan čaka... Pa pri tebi?" - "Ma, kaj bi ti govoril, vzhodna Evropa kot vzhodna Evropa. Včasih ni dreka, včasih zamuja tovornjak, včasih ni kant, včasih štrajkajo teli, ki prevažajo, ... ... ... Do sedaj nisem niti povohal, kaj šele pojedel..." Torej, kdo je še za EU? 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Pogledam levo, vidim dež, pogledam desno, vidim dež, pogledam gor, vidim dež, pogledam v denarnico - aha, tukaj je pa suša... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.