Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

POZOR!

Če običajno kupujete preko interneta, potem najprej preverite prodajalca, da ni slučajno kakšen goljuf.

Pred dnevi sem naročil preko eBaya sredstvo za povečanje penisa v vrednosti 100 evrov.

Tip mi je poslal povečevalno steklo, v navodilih pa je pisalo:

- "Ne uporabljaj na soncu!"

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Prišla sodelavka spet z dekoltejem, kot se za gre. Jah, pa sem si ga (spet) podrobno ogledal. Ji je počasi začelo iti na živce, ker (to vsi v firmi vemo) je ta dekolte namenjen nekomu drugemu - ki mu je pa za ta dekolte rahlo vseeno. In tako v ta dekolte buljimo vsi razen tistega, ki mu je namenjen... In mi reče:

- "Za tole bi si pa eno zaslužil."

Meni pa butne skozi možgane, pa bleknem:

- "In komu boš dala pa drugo?"

serviser.gif

Napisano

Žena gre ven 'žurat s prijateljicami'. Pove svojemu možu, da se bo vrnila najkasneje do polnoči. Tako ure tečejo, kot tudi martiniji in žena se pošteno nasekana vrne domov ob 4h ponoči.
Ko tako pijana stopi v stanovanje, se ravno začne dreti kukavica na uri.  Štirikrat naredi "kuku". Žena se prestraši, saj ve, da se je mož zagotovo zbudil in je slišal le štiri "kuku"-je, tako da ji bo naslednji dan težil, zakaj je prišla domov tako pozno. Zato hitro sama "zakuka" še osemkrat. Žena je vsa ponosna, saj se je kljub pijanosti tako hitro domislila tako dobre rešitve. Oddahne si in gre spat.

Naslednji dan mož vpraša ženo, kdaj je prišla domov.
- "Okoli polnoči."

Mož sploh ni nič slabe volje, zato je žena še toliko bolj vesela, saj ji je zares uspela dobra ukana. Nato pa mož reče:
- "Rabimo novo uro s kukavico".
- "Zakaj pa to?"
- "Včeraj je naša kukavica zakukala štirikrat, potem rekla 'u p****', potem je zakukala še trikrat, se odkašljala, nato zakukala še trikrat, se zahihitala, zakukala še dvakrat, nato pa se je spotaknila čez mačko in na koncu še prdnila. Ko je bilo tega konec, se ji je pa začelo še kolcati ..."

serviser.gif

Napisano

Danes bo dan...

Na parkirišče pride en zunanji izvajalec, ki ima enega starodobnika (mislim, da je letnik 1980😞 Mercedes Benz 230.

Se pozdravimo, pa malo klepetamo, kako se tista starina še vedno vrti in enkrat sodelavec reče:

- "Bemtiš, si pa kaštron! Tankaš nafto, a gor ti pa jasno piše, da je Benz..."

serviser.gif

Napisano

Danes bo dan, že vidim...

Debata gre dalje in sodelavec začne mene zezat zaradi FucksWagna. Pa se zunanji izvajalec obrne k njemu in reče:

- "Lastnikov Forda se ne sme zajebavat! Ker jih že avto zadosti..."

serviser.gif

Napisano

Še en vic o Fordu:

Zjutraj so se iz Ljubljane odpravili tipi s Fordom na pot okoli sveta. Zdaj pa v Medvodah čakajo na avtovleko...

serviser.gif

Napisano

Pet Judov, ki so spremenili naš pogled na svet:

Mojzes: "Vse je v zapovedih!"

Jezus: "Vse je v ljubezni."

Marx: "Vse je v denarju."

Freud: "Vse je v seksu."

Einstein: "Vse je relativno."

serviser.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Pet Judov, ki so spremenili naš pogled na svet:   Mojzes: "Vse je v zapovedih!" Jezus: "Vse je v ljubezni." Marx: "Vse je v denarju." Freud: "Vse je v seksu." Einstein: "Vse je relativno."    
    • Še en vic o Fordu: Zjutraj so se iz Ljubljane odpravili tipi s Fordom na pot okoli sveta. Zdaj pa v Medvodah čakajo na avtovleko...
    • Danes bo dan, že vidim...   Debata gre dalje in sodelavec začne mene zezat zaradi FucksWagna. Pa se zunanji izvajalec obrne k njemu in reče: - "Lastnikov Forda se ne sme zajebavat! Ker jih že avto zadosti..."
    • Danes bo dan...   Na parkirišče pride en zunanji izvajalec, ki ima enega starodobnika (mislim, da je letnik 1980😞 Mercedes Benz 230. Se pozdravimo, pa malo klepetamo, kako se tista starina še vedno vrti in enkrat sodelavec reče: - "Bemtiš, si pa kaštron! Tankaš nafto, a gor ti pa jasno piše, da je Benz..."
    • Žena gre ven 'žurat s prijateljicami'. Pove svojemu možu, da se bo vrnila najkasneje do polnoči. Tako ure tečejo, kot tudi martiniji in žena se pošteno nasekana vrne domov ob 4h ponoči. Ko tako pijana stopi v stanovanje, se ravno začne dreti kukavica na uri.  Štirikrat naredi "kuku". Žena se prestraši, saj ve, da se je mož zagotovo zbudil in je slišal le štiri "kuku"-je, tako da ji bo naslednji dan težil, zakaj je prišla domov tako pozno. Zato hitro sama "zakuka" še osemkrat. Žena je vsa ponosna, saj se je kljub pijanosti tako hitro domislila tako dobre rešitve. Oddahne si in gre spat. Naslednji dan mož vpraša ženo, kdaj je prišla domov. - "Okoli polnoči."  Mož sploh ni nič slabe volje, zato je žena še toliko bolj vesela, saj ji je zares uspela dobra ukana. Nato pa mož reče: - "Rabimo novo uro s kukavico". - "Zakaj pa to?" - "Včeraj je naša kukavica zakukala štirikrat, potem rekla 'u p****', potem je zakukala še trikrat, se odkašljala, nato zakukala še trikrat, se zahihitala, zakukala še dvakrat, nato pa se je spotaknila čez mačko in na koncu še prdnila. Ko je bilo tega konec, se ji je pa začelo še kolcati ..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.