Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Miklavž, prosim te, da mi ga prineseš, ko ga ne boš več potreboval - seznam porednih deklet namreč... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro - "Dober dan, dobili ste Radio Robin, povejte!" - "Dober dan, me zanima, a me zdaj vsi poslušajo?" - "Ja, ste v etru, vsi vas poslušajo. Povejte!" - "Tudi tisti v avtih in trgovinah?" - "Paaa, jaa, tudi tisti..." - "Odlično! Torej, Janezek, sin, ne kupuj slanine in sira, ker je že babica kupila..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 34 minutami Prijavi Napisano pred 34 minutami Komaj čakam božičn€ praznik€, da vidim $orodnik€, r€$ jih ž€ pogr€šam... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 6 minutami Prijavi Napisano pred 6 minutami Se je vpisal v srednjo šolo smer štromar. Edino, kar se je naučil, je, kako se krade bakrene kable, da te ne strese... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.