Slivka Napisano petek ob 06:25 Prijavi Napisano petek ob 06:25 Ženska je pri 18 letih kot nogometna žoga - 22 fantov teka za njo. Pri 28 je kakor košarkarska žoga - 10 moških teka za njo. Pri 38 je kakor golf žogica - en moški hodi za njo. Pri 48 je kakor pingpong žogica - en moški jo hoče spraviti k nekomu drugemu... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 11:01 Prijavi Napisano petek ob 11:01 Pride računalničar v mesnico: - "100 gramov salame, prosim." - "Vam jo narežem?" - "Ne, kar na USB jo naložite..." Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 11:24 Prijavi Napisano petek ob 11:24 Večernja molitev. Otrok moli: - "Bog, naredi, da bo Berlin glavno mesto Finske." Mama presenečeno: - "Kakšna molitev je pa to?" Mali odgovori: - "Taka, po testu iz geografije..." 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 11:35 Prijavi Napisano petek ob 11:35 Zadnje čase ne nosim plačilne liste s sabo. Če bi imel prometno nesrečo, bi verjetno mislili, da sem storil samomor... 1 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano petek ob 12:02 Prijavi Napisano petek ob 12:02 - "Miška, a si ti še nedolžna?" - "Pri svojih otrocih prisegam, da sem!" 4 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Pride sodelavec pa malo slabe volje razloži: - "Igral sem Eurojackpot in dobil isto, kot nevesta na poročno noč..." Meni pa butne skozi možgane in bleknem: - "No, nevesta je s tem zadovoljna..." 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Sovražim, ko se par začne prepirati pred menoj. Lahko bi vsaj počakala, da se do konca oblečem in odidem domov ... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.