Slivka Napisano včeraj ob 04:50 Prijavi Napisano včeraj ob 04:50 (urejeno) Nimam vedno časa, da bi klical nazaj, če zgrešim klic. Ampak tudi, ko ga imam, ne pokličem... Popravljeno včeraj ob 04:51 od Slivka Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano včeraj ob 11:28 Prijavi Napisano včeraj ob 11:28 Dva študenta opazujeta starejšega človeka, kako čudno na široko hodi. Eden pravi: - "Sigurno ima hemoroide, da tako hodi." - "Ne, bolj verjetno ima artrozo kolkov, tisti hodijo tako." - "Kaj pa, če bi ga vprašala?" In res pristopita do njega ter ga vprašata: - "Gospod, midva sva študenta medicine, pa se ne moreva strinjati, zakaj tako hodite. Jaz mislim, da imate hude hemoroide." - "Si mislil, pa si se zmotil." - "Jaz pa mislim, da imate artrozo kolkov." - "Si mislil, pa si se zmotil." - "Ja kaj pa vam je potem?" - "Sem mislil, da bom prdnil, pa sem se zmotil..." 3 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami Piše hči očetu mail: Očka, prihajam domov, da organiziram svojo poroko, tako da pripravi denar. Želim te razveseliti, zato ti povem, da sem se zaljubila v fanta, ki je sicer daleč stran od mene. Jaz sem v Stuttgartu, on je v Reykjaviku. Spoznala sva se preko spleta, in sicer na spletni strani za zmenke, saj veš, to je stran, kjer iščeš sorodno dušo. Spoprijateljila sva se na Facebooku, dolgo v noč se pogovarjava preko Whatsappa, na Viberju sva proslavila dva meseca veze, včeraj pa me je zaprosil preko Skypa. Očka, potrebujem tvoj blagoslov, pošlji mi SMS ali pa odgovori na ta mail! In oče odpiše, mail: Draga moja zlata hči, res se zelo veselim! Imaš moj blagoslov in predlagam, da se poročita preko Twitterja, zabavajta se na Instagramu, otroke si kupita preko Amazona in jih plačajta preko Paypala. Če pa se slučajno zgodi, da se bosta z bodočim možem skregala in ločila, pa ga prodaj preko Ebaya... Tvoj oče 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
goB Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami (urejeno) H kateremu zdravniku hodi Ostržek? K mizarju. Popravljeno pred 17 urami od goB 1 Citiraj
goB Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Grenlandija je od Danske, Danska je od Evrope, Evropa je od Amerike, Amerika je od Izraela. 1 1 Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Ne sekiraj se, če imaš slab dan. Smreke so še na slabšem. One imajo smolo celo življenje... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami 3 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama I own a silver vehicle and a black vehicle owns me. The black one demands attention, washing, detailing, waxing and an occasional dinner out at a nice restaurant. The silver one demands nothing and it looks just fine. I think the black vehicle is taking advantage of me, and the silver car is more my style. We can go out for a drive without her makeup and she looks fine. If I want to take the black one out, it is three or four hours in the "bathroom" to get ready... 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Stopim v eno pisarno, pa sodelavec (možakar tik pred penzjonom) začne: - "Glej ti ta mali oglas: prodam žensko, poročeno, oblečeno,... ... ... Aja, ne, čakaj, ... ah, nič, pozabi." V oglasu je pisalo: prodam žensko poročno obleko... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Tole zdaj je pa za malo hujše matematike... Naš predsednik vlade je 781292. Sicer sem zapisal v desetiškem sistemu, kdor zna, naj pa pretvori v šestnajstiški sistem in mu bo vse jasno... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Jest Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 2 minutama je Slivka napisal: Tole zdaj je pa za malo hujše matematike... Naš predsednik vlade je 781292. Sicer sem zapisal v desetiškem sistemu, kdor zna, naj pa pretvori v šestnajstiški sistem in mu bo vse jasno... ChatGPT pravi takole: Pretvorba je čista matematika, brez čarovnije. Desetiško število 781292 v šestnajstiškem (heksadecimalnem) sistemu je: 0xBEBCCh Če razstavimo za občutek: B = 11 E = 14 B = 11 C = 12 C = 12 Torej: 781292₁₀ = BEBCC₁₆ Heksadecimalni sistem je priročen, ker lepo “pakira” velike številke — zato ga obožujejo računalniki, ki razmišljajo v bitih, ne v decimalkah. 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro 781292 : 16 = 48830, ostane 12 48830 : 16 = 3051, ostane 14 3051 : 16 = 190, ostane 11 190 : 16 = 11, ostane 14 11 : 16 = 0, ostane 11 Zdaj pa od spodaj navzgor preberemo vse ostanke: 11, 14, 11, 14, 12. Za pretvorit uporabimo spodnjo tabelo: 1 = 1 2 = 2 3 = 3 4 = 4 5 = 5 6 = 6 7 = 7 8 = 8 9 = 9 10 = A 11 = B 12 = C 13 = D 14 = E 15 = F In ugotovimo, da je analogna pamet včasih boljša od digitalne... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Boss Napisano pred 1 uro Avtor Prijavi Napisano pred 1 uro A ne bi bilo bolj elegantno uporabiti kar konverter: Decimal to Hexadecimal Converter WWW.BINARYHEXCONVERTER.COM Decimal to hexadecimal converter helps you to calculate hexadecimal value from a decimal number value up to 19 characters length, and... Ja, izpiše se BEBEC Ampak teli AI modeli so čedalje bolj zadrogirani in halucinirajo na polno. Upam, da jih ne uporabljate kot dejstvo, ampak bolj kot zabavo. Citiraj
Boss Napisano pred 1 uro Avtor Prijavi Napisano pred 1 uro pred 4 minutami je Slivka napisal: In ugotovimo, da je analogna pamet včasih boljša od digitalne... Mene je parkrat nafukal in to je dovolj. Ne bo se delal BEBCA iz mene ta, ki še pred kratkim ni znal preštet števila črk R v besedi strawberry. Citiraj
Slivka Napisano pravkar Prijavi Napisano pravkar Zadnjič sem gledal košarko v romskem naselju, mislim nič od igre pa največ ukradenih žog... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.