Skoči na vsebino

Tole je pa kr smeh

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Za prjatla si vzameš čas, se poveseliš in kdaj mal potrpiš...

Pa naliješ vinca si...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Jutri bom pa štromar, moram en vtikač zvezati, tri faze peljati preko stikala, nulo pa preko menjalnega stikala nazaj za hitrosti elektromotorja. Tako da če neham pisati na forum - sem predobro ozemljen...

• Všeč 1
  • Začuden 1

serviser.gif

Napisano

So vprašali sto let starega moža, kaj je skrivnost njegove dolgoživosti.

Pa je rekel, da organizmu privošči enkrat letno alkoholni šok.

Pa ga vprašajo, koliko pa tisti dan popije.

Pa pravi, da tisti dan ne pije.

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano

Jojjjjj!!! Kje so vsi tisti štosi od zgoraj??? 

Ps, tak so bli smešni, jaz bi jih še enkrat prebral.... 🫣🙃😉

Napisano (urejeno)

Dve vprašanji, ki nas trenutno mučita:

1. Ali obstaja življenje po smrti?

2. Ali obstaja asfaltiranje cest po volitvah?

Popravljeno od goB
  • Všeč 2
  • Haha 5
  • Ljubim 1
Napisano
pred 2 urama je goB napisal:

Če za valentinovo niste bili zaljubljeni, nič hudega.

Tudi za dan mrtvih niste bili mrtvi.

Bemtiš...

Jaz sem za dan zaljubljenih bil zaljubljen. Zdaj bom pa s strahom čakal dan mrtvih...

serviser.gif

Napisano
pred 10 urami je Slivka napisal:

Bemtiš...

Jaz sem za dan zaljubljenih bil zaljubljen. Zdaj bom pa s strahom čakal dan mrtvih...

Do NOVEMBRA še uživaj..... 😂 🤣 😉 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Dobro jutro, ena počitniška ☕  
    • Pa si prišel v moj svet.   Motor Giuliette sem samo za to sprobal, ker mi je dal na črno peljat avto od stranke, ki ga je mela na servisu. Podvozja nikakor.   Pri Focusu, ne motorja, ne karavana. Samo delovni stroj 5 vratn, ker je imel slabšo mašino je imel pol togo premo in je skakal po ovinkih. Sem zaupal testom in je prišel ven vrhunskim. S tem da sem bil 3 mesce pošteno na trnih kaj bo izpadlo. So pa vsaj imeli karavana, malenkost manj opremljenega v salonu.   O i20n, pa se raje ne meniva. Ni ga bilo v Sloveniji niti enega. Res da imajo starši i20 n-Line, samo to ni isto. In tu sem dejansko prva 2 meseca študiral, če ga ne bi prodal naprej. Preprosto je na meji prebavljivosti. Malo se je podvozje vleglo, malo sem se privadil in sva trenutno najboljši par.   V glavnem, poglej si rabljene, idi sprobat pod pretvezo nakupa, če bo ok, si ga naroči. Bo treba reskirat. Pa to ti svetujem, kljub temu, da indijanca sam ne bi imel. Ker ko bo Superb šel boš imel še manj opcij.
    • Boš moral pozabit na Čeha.....  Ali pa Passata z enakim motorjem sprobat. 🤔 
    • Pa ti si prava kopija mene, sam planinariš še ne..... 🤔 😂 😉 
    • Ne, super je.... 👍 🍻 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.