Slivka Napisano pred 23 urami Prijavi Napisano pred 23 urami KJE se to kupi? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Res je, da tisti, ki pijejo, umrejo prej. Ampak so pa zato v življenju videli dvakrat več... 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Najdba arheologov čez cca 500 let... 😁 🙃 🫣 😉 4 Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.